energizer - bikini formázó
exfobrusher - garnier
angyal 1960 cseréje!
Köszönöm Margit!

" alt="

">
Szentesiné cseréje!
Hálásan köszönöm

" alt="

">
veruss

" alt="

"> szivesen! örülök,hogy nyertél vele

" alt="

">
Éva magazin (Dm-Nativa nyeremény)
Syoss hajformázó (posta kocsival)
Köszönet érte evike69!!
Volt itt egy kis fehér furgon is, de mire kimentem elment, így most filózhatok ki lehetett

" alt="

">
Én egy kicsit másként látom a szájjal-lábbal festőket.Ők fogyatékos emberek és ez is egy "munka", amit értékesítenek.
Én évek óta támogatom őket,pont azért,mert adnak valamit azért, hogy
támogasd az életüket. S jól mondta valaki, hogy igényes és hasznos is
a csomag. Én inkább attól vagyok felháborodva, hogy mercivel járó pasik foglalkoztatnak mindenféle feliratot kézben tartó és szintén fogyatékos embereket a piros lámpáknál, hogy pénzt kéregessenek.
A saját szememmel láttam, hogy időnként leadják a távolabb várakozó "főnöknek" a bevételt.
Nem beszélve arról, hogy már a saját lakásomban is kéregetnek.
Meg a bevásárlóközpontokban is.
Zbzr póló (Facebook)
Gourmet cica ágy
Gourmet cica tál
Mindegyik nagyon szééép!!!

" alt="

">
szildi anyós is szokott ilyen csomagot kapni rendszeresen! Tavaly megkapta a szokásos adagját, aztán két hét múlva a postás egy csomó ilyen, de kisebb csomagot kézbesített (Aki benn volt a telefonkönyvben mindenki kapott), így anyósnak ebből sem maradt ki. Ekkor benne is felment a pumpa.
Pedigree csomag. Bár kértem, hogy kölyök vagy legalább mini kutyának valót küldjenek, de nem azt kaptunk.
De fog.
Én sem szeretem, ha egyik kézzel adnak, de a másikkal azonnal kérnek.
Ha nem fizetek, akkor szemét vagyok, de mi van, ha én másnak akarok adni, és másmilyen lapokat akarok?
szildi
Én is szoktam ilyen csomagot kapni, és idén is nagyon örültünk neki, mert gyönyörű és igényes. A kislányom egyből lecsapott a művészeti asztali naptárra. És ha nem akarod, nem kell feladni érte a pénzt..... és akkor nem is fogsz többet ilyen csomagot kapni tőlük.
Karácsonyi képeslapok, mellette csekk

" alt="

"> , amin befizethetem az értékét a Lábbal írók/festők szervezetének.
Nem szeretem, ha az érzelmekre hatva csekket kapok!
Gyanítom, hogy valaki (címemet a szervezetnek megadva) az én pénztárcámból akar jótékonykodni.

" alt="

">
Dr Beckmann színfogó termékminta
Best Reiser ajándékcsomag ( nlc-n nyertem ) .
joy.hu "A szépség nagydíja" szavazáson nyert szépségcsomag (Posta csomagszállító)
Az elmúlt másfél hónapban: Esselte mappák, Mivi bevásárlótáska, Tomi orcideás mosógél
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások