Nívea elkelt,azért már ne írjatok!

Van 1db meghívóm a Nívea szépségprogramba,aki kéri írjon,válaszborítékért elküldöm!
erre a mailra: miszr@freemail.hu
Nincs valaki aki piszok ügyes az Antipatti játékán és felregisztrálna engem is?

Én asszem béna vagyok, de 200 fölé nem megy a pontszámom!
LG mosógépes játékhoz van 1 játékos szórólapom,aki kéri,anak válaszboriért elküldöm! rossz a levelezőm,ezért...
Ha,érdekel,ide írj: miszr@freemail.hu
A felajánlott Singer, Állatok a tubusból könyvnek és a mustang övnek már megvan az új gazdája.
A kb. 30 üres slim cd tok még keresi a gazdáját, csakis Miskolcon.
van még kb. 30 üres új cd tokom, ha valaki miskolci, és kéri, írjon, odaadom. Ezért nem kérek postaköltséget.

Tesco benzinutalványt adok (nov. 5-ig érvényes), válaszborítékért cserébe.
szia krisztasz engem érdekelne a mustang öv!
Pontosítok a könyvvel kapcsolatban, festmények vannak benne, rövid versekkel. Alföldi Robi válogatta össze kedvenc festményeiből.
Állítólag, 2-6 éveseknek való, hááát, nem tudom. Kevés benne az állatfestmény, szerintem inkább olyannak, aki oda van a festményekért. Ezen a linken írják is, hogy többek között kinek a festményei szerepelnek a könyvben:
http://href.hu/x/1vt4
VAn még egy nyereménykönyvem, amit szívesen felajánlok Alföldi Róbert rajongójának:
Állatok a tubusból, Alföldi Róbert válogatása
http://www.ve-jo.hu/index.php?menu=1136&table=boo
ks&id=19466
ja! ha van spar pontotok küldhetitek portósan (bélyeg nélkül is), majd én fizetem a posta költséget, ha ideér!
csak küldjetek pontot, hadd örüljön az asszony!

)
n2006n@freemail.hu
sziasztok! ha van valakinek felesleges Spar pontja küldjön!
én a feleségemnek szeretném megvenni az egész készletet karácsonyra (akkor van az évfordulónk is), mert teljesen oda van érte! de még kevés pont van, ez még egyenlőre egyre sem elég!
ha van légyszi küldjétek el nekem!
n2006n@freemail.hu
köszi
Singer: Mesüge könyv, mustang piros öv fekete műanyagcsattal.
képet tudok küldeni, csak postaköltséget kérek, ha vkit érdekelnek ezek a nyereménytárgyak.
Ha valakinek akad olyan jó felajánlása mint nemrég volt gida3310-nek
Legyen oly szíves és gondoljon reám
gida3310 van hely a levelednek, jöhet! :-)))
Akinek van sok-sok felesleges Spar szivecskéje, kérem gondoljon már rám! Úgy néz ki, hogy a vásárlásaim alapján nekem sosem lesz meg a 60 pont. Még csak 16 van, és annyira nagyon szeretnék egy szép edényt anyunak Karácsonyra. Válaszborítékot természetesen küldök!
Gabims10!
Igen, Nyíregyházán lakok, de már a szüleim is megkapták, akik majdhogynem a világ végén laknak. Szerintem ezzel nincs összefüggésben a postázás.
Nem csak te vagy vidéki.Sokan kaptak már teáskannát.De a kérdések topicban kellett volna írnod-szerintem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások