megjött a multis fotelom.

Coccolino mobiltokok, DE kávéadagolókanál.
Magdalin levele. Köszi!
Coccolino moboltokok.

Cikcak,
még én sem kaptam semmit, pedig milyen jó lenne az Air Wick.....:-))
Kaptam DE kávéadagoló kanalat.

Cikcak,
A Haas mappa kb 2 hét múlva megérkezett anyukámhoz is tértivevényesen a múlt héten. A zacsikat mindig ajánlva adtam fel, biztos, ami biztos.

Ti már megkaptátok az Air Wick illatkristályt? Én nem
Kapott már valaki Darling alátétet? És a Haas mappára sokáig kellett várni?
Én még nem kaptam meg ezeket

Csütörtökön jött a Kraft Hungáriától, hogy nyeretem egy Sony Ericson T230-as telcsit( 3bit, Siesta stb. csomagolással), másnap a legközelebbi Vodafone központba át is vettem!
Nagyon örülök ám neki!!!:-))))))))))))
Sada levele - ezer köszönet!
Nivea miniszett, terminál pléd érkezett.
Cserepartnerek felé tartozásaim indulnak, komoly gondjaim voltak, a késedelemért elnézést kérek. Beatryche légyszíves keress meg a szaboneh@npp.hu-n, nem látom jól a címedet. Köszönöm.
pingu7
Itt keresd a Bivaly korsóidat:
IQ Marketing Kft.
06-1-336.21.60
Én Simonics Istvánnál beszéltem. Profin csinálta.
sziasztok?
Van még közületek olyan aki még nem kapta meg a Borsodi Bivaly korsót?, mert én még mindig nem. Pedig már jópárszor reklamáltam telefonon, de mindig csak annyi hogy viszik.
Egy BKV bérlet, ajánlott levélben.
Mióta nincs kint a gyűjtőláda és a pénztáros néniknek kell odaadni, mindig az volt az érzésem, hogy nem be-, hanem kidobják azonnyomban. Ezúton is elnézést kérek!

Libresse minták

sohaj küldeménye ma reggel megérkezett
Megérkeztek a Pall Mall fotelek.
A lámpát egy héttel korábban nyertük, de azt nem hozták.

Szalika! Miket myertél és milyenek a nyeremények? Én is várok néhányat, csak azért kérdezem..

megérkeztek a marlboro nyereményeim. Vagy szem.ig. szám kell vagy a beküldött kód. És mondta, hogy jön majd még, nyertem egy fotelt is a multival, csak most nem fért be neki az autójába.

Anda és Ollesz levelei megérkeztek, köszönöm szépen
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások