Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 101 oldal |
A kávéfarmon fent van a nyertesek listája.
köszi
komeri
"Mostantól sorsjegyet kell vásárolnod ahhoz, hogy részt vehess a sorsolásokon!"
" alt="
">
"Mostantól sorsjegyet kell vásárolnod ahhoz, hogy részt vehess a sorsolásokon!"
" alt="
">Akkor mostantól azok vesznek részt a sorsoláson, akik sorsjegyet vesznek?
Kabala
Én is úgy jártam, hogy vettem egy egeret és eltűnt. Most vettem még egyet, kíváncsi vagyok mi lesz.
Én is úgy jártam, hogy vettem egy egeret és eltűnt. Most vettem még egyet, kíváncsi vagyok mi lesz.
Köszi!
Sorsolások: június 20, július 4, július 18, augusztus 8
2 hetente sorsolnak, és minden sorsolásra új sorsjegyeket kell venni. A nyeremények is változni fognak.
Vki megtalálta már, hogy ezeket a sorsjegyeket mikor fogják kisorsolni és lesz-e még több sorsjegyes nyeremény?
" alt="
">Igen, egy idő óta a sticket már én sem raktam el, mondván, hogy úgysem kell... még követünk el olykor ilyen amatőr hibákat :-)
" alt="
">
Ja-ja... Én is találtam kódokat, de egy csomót sticket februárban kidobtam, mert az utóbbi időben a külső csomi kódok játszottak.
:-) na ja, de 35.000 babszem azért így is 35.000 babszem.... és az még csak 1 esély, és csak 1 darabot sorsolnak belőle..... az igazi mázlista az lesz, aki meg is nyeri majd ezeket...:-)
Mázlista!
" alt="
">
" alt="
">Vagy azok mint én, akik úgy eldugták a Nescafe vonalkódos dobozukat, hogy most találták meg egy rakás régi vonalkóddal, ami ismét beküldhető :-)))
12 -kor vásároltam 1 db. sorsjegyet . Levonták a 2200 babszemet . Akkor kiírta ,hogy 1 db.sorsjegyem van Most meg eltűnt a sorsjegyem .Viszont a kevesebbek lettek babszemei 2200 -zal .Más is járt így ?
Láttátok a szabályzat végén:
További érvényes vonalkódokat?
A Frappé is felkerült!
Van több száz.
" alt="
"> Olyan szép kék, hogy eddig sajnáltam kidobni.
" alt="
">
További érvényes vonalkódokat?
A Frappé is felkerült!
Van több száz.
" alt="
"> Olyan szép kék, hogy eddig sajnáltam kidobni.
" alt="
">....vagy azok, akik régóta gyűjtögetik, de több százat kidobtak egy laza mozdulattal, mint pl: én, amikor felkerült az első játékszabályzat, amiben a régi kódok nem szerepeltek!
" alt="
">
" alt="
">"..akik régóta gyűjtögetik a vonalkódokat" és nem küldték be a Nestlé vk-osra..
Mint én.
" alt="
">
Mint én.
" alt="
">AZ értékes ajándékoknak nagyon megkérik az árát.... ezekre tényleg csak azok tudnak majd sorsjegyet venni, akik régóta gyűjtögetik a vonalkódokat stb. Még szerencse, hogy mi ezek közé tartozunk :-)
Egy "mezei játékos" max. a kisebb ajándékokért indulhat most, vagy bevásárol 1-2 évre előre....
Egy "mezei játékos" max. a kisebb ajándékokért indulhat most, vagy bevásárol 1-2 évre előre....