Ünnepi jókívánságok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 329 oldal |
Boldog névnapot kívánok a Tímeáknak!!!
...remélem mindenkinek jól telt az ünnep... én utólag tudom csak azt mondani boldog mindenfélét...
" alt="
">
(\-/)
(*:*)
(")(")

(\-/)
(*:*)
(")(")
Ezt a nyuszit küldöm mindnyátotoknak jókívánságaimmal!
http://bobe55.kepeslap.com/Kellemes%20husv%E9ti%2
0%FCnnepeket!_IMAGEshow.asp?imageid=397583
http://bobe55.kepeslap.com/Kellemes%20husv%E9ti%2
0%FCnnepeket!_IMAGEshow.asp?imageid=397583
Boldog nyuszit mindenkinek!
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden fórumosnak és családjának!
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDEN KEDVES FÓRUMOSNAK,LÁNYOKNAK SOK LOCSOLÓT
" alt="
">

Sok Boldog Névnapot Kívánok A Beátáknak!
Én is sok Boldogságot kívánok a Beátáknak.
jojó
Köszi!
Köszi!
Beátáknak Boldog Névnapot kívánok
" alt="
">

Henriettáknak Boldog névnapot kívánok
" alt="
">

Kedves "Fiúk" köszönöm szépen
" alt="
">

Mindenkinek köszi a jókívánságot
" alt="
">
Boldog névnapot a Zoltánoknak
" alt="
">

Boldog névnapot a Zoltánoknak

Köszönöm
" alt="
">

Nőnap alkalmából szeretettel,és tisztelettel köszöntöm a fórumos lányokat,asszonyokat
" alt="
">
" alt="
">

Kedves "Webnyeremenyes fiúk" nagyon szépen köszönjük!!
Csabko,pityesz !
KÖSZI!!!!
KÖSZI!!!!
Mondhatnám, hogy Boldog Nőnapot... Mondhatnám, hogy nagyon boldog Nőnapot Minden Nőnek... Mondhatnám, hogy Boldog Nőnapot kívánok Mindenkinek... De ezek csak szavak... üres szavak lennének... Annak meg mi értelme? Kimondani és leírni is ÉRTELMETLEN! Ezek az értelmetlen és üres szavak pontosan annyit jelentenének amennyi megvalósulna belőlük... HA valóban a gondolataink vagy csak a vágyaink teremtenének, akkor csak halott férfi és terhes nő sétálna az utcán... :-) Inkább nézzünk a szívünkbe és érezzük át, hogy mit is érzünk irántuk és tegyünk meg minden tőlünk telhetőt, hogy éreztessük Velük... S, a Nőknek csak azt kívánom, hogy legyen nyitott annyira a szívük, hogy érezzék: mennyire fontosak is!
Köszönöm!
Boldog Nőnapot a hölgyeknek!