Most ütmeg a guta!!!
Felvette egy csaj a Danubiusz... mondom ki vagyok és a játékra jelentkezem. Löki a 4516161 ezt kell hívnui. Mondom azt is hívtam itt a kijelzőn közölte,hogy ez nem az!!
Erre egy csaj eldúdolja a címet

és nyer??
Néha tényleg akkora humbuk van náluk,hogy az már csúcs!
Akkor is megint próbáljuk 4 telefonnal a fiammal Hajrá mindenki dúdoljon,és ha nem fogadja el akkor majd rákérdezek,hogy csak a 11 kerületből lehet dúdolni,vagy a 16 ból is!
köszike Hanyatka!
Akkor figyelem,és írom ( ha tudom

)
Csak az első számot találták ki.
A szeress most című számot.
Még meg lehet nyerni a Hifit!
Ha lehet segítsetek!
Persze Danubiuszra gondoltam.

Gladi és mindenki!
Most nem tudodja valaki a három szám új,vagy hogy állunk?
Nem vagyok képben.
Köszi rabszi a sláger sorszámot, sajna az elsőt pont én sem hallottam, most már ketten kérünk titeket többiek, hogy esetleg az elsőét írjátok be.
Köszike
csak a fiestát, és a statuscot.
az elsőben nekem is segíthetne valaki
nem hallottam őket most értem haza
Felismerte valaki a Danubiusos dalokat?
Leírná? Köszi!
milyen jelszót kell figyelni a slágeren és kell tudni valamit?
Ma ez az első alkalaom, hogy nem vitték el egyből a hifit a Danubiuson!
Én botfülű vagyok....de akinek megvannak a számok, annak sok sikert a köv. órában !

A slágeren a Irene Kara: Flaschdance sorszáma: 281.
Valaki légyszi írja be, hogy mennyi volt a V' Motorock sorszáma arról sajna lemaradtam.
Köszi
Moncsi!
Köszi. Ez 3/4 8-kor van. Földrajz, foci vagy fizika kérdésre kell válaszolni.
A slágerrádión óránként 30000 Ft-os "CUNDÁ" /nem tudom hogy kell leírni, bocsi/ vásárlási utalványt lehet nyerni, jelszót kell figyelni.
Dit!
Gratu!
Ez milyen játék volt? Mikor van ez a játék? Sajna én erről lemaradtam, mert most meg gőzerővel a slágert hallgatom a lista miatt.
KÖSZI
Megérkezett a mobilszámlám, egy emelt díjas szolgáltatásért 475 ft-ot számláztak ki, akárhogy is pörgetem a memóriámat, 240ft+áfa a maximum összeg, amit valaha is - konkrétan egyszer - sms-re költöttem játékban. Ez volt egyben az utolsó alkalom is :-((
Reggel játszottam a Juventuson és nyertem!
Többek között T3 DVD magazin negyed éves előfizetés-t és a hétvégi macskakiállításra jegyeket (pont jó,mert menni akartam)
Jól kezdődött ez a mai nap
Slágerjátékban képben van valaki? Holnap jövök.
Hogy tudjátok felhívni őket?! Gratulálok a nyerteseknek.

Tery,
Éppen ideje, hogy könnyítsenek, én elég jártas vagyok a zenékben, de a ma délutáni utolsó garais mixet semmiképpen sem ismertem volna fel még cd csomagért sem volt érdemes tárcsáznom.

Drukk értetek, csak ügyesen!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások