Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 892 oldal |
Erről eszembe jut a hajnalban olvasott cikk,ahol mindenki túlélte a karambolt,csak a be nem kötött fiú nem.Komolyan nem értem az embereket,hogy a büntetéstől jobban félnek,mint a haláltól...
Utas ülésen, ha nem kötöm be magam a bors szerint nem büntetnek. Ez tényleg így van? Nem ér be a biztonsági öv, és reggel utazunk, vagy mégis beleferjek?
Utálom a korlátokat, másrészt BKV-val utazom, se ülés, se kapaszkodó, se hely, az iroda a vállamon, akkor a teljesen biztonságos ülésemben miért kötözem le magam?
Utálom a korlátokat, másrészt BKV-val utazom, se ülés, se kapaszkodó, se hely, az iroda a vállamon, akkor a teljesen biztonságos ülésemben miért kötözem le magam?
Köszi, már nem kérek.
Valakitől kaphatnék egy Feldobox élménykártya kódot
" alt="
">
" alt="
">macika
Írtam!
" alt="
">
Írtam!
" alt="
">Szuper! Nagyon szépen köszönöm!
" alt="
">
" alt="
">Zsuzsa
Ma megjelent Kiskegyedben benne vannak a Glamour kuponok.
Ma megjelent Kiskegyedben benne vannak a Glamour kuponok.
milyen kuponra gondolsz?
Glamour kuponok megjelentek más újságokban is?
Szeretnék vkinek egy kuponnal segíteni az orvosi vizsgálatához, ami a jövő héten lesz.
Online nem látom, hogy letölthető lenne.
Köszi, ha tudsz segíteni
" alt="
">
Szeretnék vkinek egy kuponnal segíteni az orvosi vizsgálatához, ami a jövő héten lesz.
Online nem látom, hogy letölthető lenne.
Köszi, ha tudsz segíteni
" alt="
">Köszi sada! Bár így végképp nem értem, miért van erre az adatra szükség.
A piros aranyam bújkál előlem, de tényleges vásárlást takar. Ha talált blokk lett volna max. megnézem az üzletben. Bár sajna ennél a játéknál igen nagy Pató Pálné voltam.
A piros aranyam bújkál előlem, de tényleges vásárlást takar. Ha talált blokk lett volna max. megnézem az üzletben. Bár sajna ennél a játéknál igen nagy Pató Pálné voltam.
Ott van a játéknál: 1027
Az akcióban résztvevő magyar termékek:
www.magyartermeknyeremeny.hu/termekek
Az akcióban résztvevő magyar termékek:
www.magyartermeknyeremeny.hu/termekek
70 grammos tubusos csípős piros arany vonalkódjának az utolsó 4 szjegyét meg tudná vki írni?
Megy valaki mostanában Budapestről Sárospatakra? Ha igen, akkor kérek szépen egy privi @-t.
Nem maradt valakinek hm webshopba 25%+ingyenes szállítás kuponja?
Nekem akkor is az volt, lehet h. elírtam...
" alt="
">
" alt="
">Monster:alatta kéri megegyszer az emailt,utána már nem lesz piros,ha továbblépsz.
Monster tesconál miért pirosodik be az emailnál a sáv, nem fogadja el... miért? Ti hogy oldjátok meg?
Régen volt az a lehetőség h. lekérdezzem mennyi a supershop pontom, most nem találom....
Irtam privit!
bbagi!
várom a cserédet!
várom a cserédet!