Köszi a gyors választ!
Akkor biztosan rosszkor küldtem be, pedig igyekeztem az elsők között beküldeni. A névsornak nem lehet valahol utána nézni?
Egyébként a Knorr szorgalmasan küldözgeti levélben az ajánlatokat.
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 143 oldal |
Első 10000 beküldőnek ment a tányér, én úgy nyertem mindig, hogy a hónap utolsó napján adtam fel elsőbbségivel, hogy 1-ére beérjen. Ha később küldted esély sem volt...Novemberben pedig rengeteg pályázat érkezett be.
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani, hogy a tavaly őszi vagy téli játékban, ahol több vonalkódot kellett felragasztani egy lapra és lehetet választani, hogy lapos vagy mélytányért szeretnék az garantált ajándékos játék volt?
Én két adag vonalkódot beküldtem 1-1 tányérért, de még mindíg nem kaptam semmit sem, pedig úgy emlékszem, hogy garantálták a tányérokat. Tudtok erről valamit mondani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Megtudnátok nekem mondani, hogy a tavaly őszi vagy téli játékban, ahol több vonalkódot kellett felragasztani egy lapra és lehetet választani, hogy lapos vagy mélytányért szeretnék az garantált ajándékos játék volt?
Én két adag vonalkódot beküldtem 1-1 tányérért, de még mindíg nem kaptam semmit sem, pedig úgy emlékszem, hogy garantálták a tányérokat. Tudtok erről valamit mondani?
Előre is köszönöm a segítséget!
gida3310
Nem akarod az egyiket elcserélni?
Nem akarod az egyiket elcserélni?
Ma kaptam az sms-t (ugyanis 16-án az egyik beküldésemre nem jött válasz), hogy a legelső beküldésemmel is nyertem sütőtálat
Így 100%-os vagyok, 4/4 

2mély és 2 lapostányért Go-n nyert utalványra cserélnék.
Elsősorban pesti cserével.
Elsősorban pesti cserével.
Aki még nem kapta meg a téli szettet!
Tegnap írtam a Knorrnak, hogy még nem érkezett meg a téli szettem. Felhívott este egy hölgy, hogy nem kapták meg a blokkomat, holott ajánlva adtam fel, és a posta szerint beért (korábban rákérdeztem már). De rendes volt a hölgy, kérte, hogy faxoljam el, és intézkedik.
Ha van még valaki, aki nem kapta meg a téli szettet, szerintem írjon nekik, vagy hívja fel az ügyfélszolgálatot, hátha hasonlóan járt, mint én.
Tegnap írtam a Knorrnak, hogy még nem érkezett meg a téli szettem. Felhívott este egy hölgy, hogy nem kapták meg a blokkomat, holott ajánlva adtam fel, és a posta szerint beért (korábban rákérdeztem már). De rendes volt a hölgy, kérte, hogy faxoljam el, és intézkedik.
Ha van még valaki, aki nem kapta meg a téli szettet, szerintem írjon nekik, vagy hívja fel az ügyfélszolgálatot, hátha hasonlóan járt, mint én.
Nem tudja v.ki, hogy mikor küldik a sütőtálakat?
Vennék knorr kollekció darabokat,csak tányért nem.
Esetleg tányér cserém lenne.
Esetleg tányér cserém lenne.
Keresek:
- 3 db Knorr leveses tányért
- Knorr leveses tálat
- Knorr sütőtálat
- Knorr kínálótálat megvételre.
Árat írjatok a: picur25@citromail.hu-ra
- 3 db Knorr leveses tányért
- Knorr leveses tálat
- Knorr sütőtálat
- Knorr kínálótálat megvételre.
Árat írjatok a: picur25@citromail.hu-ra
Paint - c&a kupon
c&a ruházati üzletekben /általában plázákban van, az országan már kb. 20 üzletben/ lehet bébi- és gyermekruha vásárlásánál felhasználni, 92-es méretig. A kuponnal 50% kedvezményt lehet kapni. /pl. nagyon édes együtteseket árulnak 5-6000-ert, nadrág, felső, pulcsi vagy kiskabat, aminek a bélése kiveheto, s egy zippzaras kardigan lesz belole, vagy meg sorolhatnám/, s a kuponnal 2500-3000-ert meg lehet venni. Érdemes ezekre beváltani, nem az 1-2000-es nadrágokra, pulcsikra, bodykra, s a minőségükkel is elégedett vagyok. Arról nem is beszélve, hogy milyen szépek, aranyosak! Szerintem nagyon megéri. A legkeresettebb dm-es kupon.
De most a knorros tálakért hajlando vagyok feláldozni ilyen kupont!
c&a ruházati üzletekben /általában plázákban van, az országan már kb. 20 üzletben/ lehet bébi- és gyermekruha vásárlásánál felhasználni, 92-es méretig. A kuponnal 50% kedvezményt lehet kapni. /pl. nagyon édes együtteseket árulnak 5-6000-ert, nadrág, felső, pulcsi vagy kiskabat, aminek a bélése kiveheto, s egy zippzaras kardigan lesz belole, vagy meg sorolhatnám/, s a kuponnal 2500-3000-ert meg lehet venni. Érdemes ezekre beváltani, nem az 1-2000-es nadrágokra, pulcsikra, bodykra, s a minőségükkel is elégedett vagyok. Arról nem is beszélve, hogy milyen szépek, aranyosak! Szerintem nagyon megéri. A legkeresettebb dm-es kupon.
De most a knorros tálakért hajlando vagyok feláldozni ilyen kupont!
C&A kupon mire jó?
Én nyertem evőeszköz készletet, viszont sütőtálat és levesestálat keresek nagyon-nagyon-nagyon.
Szánjon meg vki
Szánjon meg vki

Reacska, köszönöm.
PenSzi: A sültes és a kínáló ugyanaz.
Csak mindenki neki tetszően nevezi. 

Knorr leveses, sültes, kínáló, sütőtálakat vennek. Akar c&a kupon is van értük.
Keresek 3 db Knorr leveses tányért, 2 db Knorr leveses tálat, 2 db Knorr sütőtálat megvételre. Árat írjatok a: picur25@citromail.hu-ra
Nekem legjobban egy evőeszköz készletre fáj a szivem.
goldwoman
Mondom:
"A tálak biztosan sokszor lesznek még. "
Mondom:
"A tálak biztosan sokszor lesznek még. "
sada
pedig kár, gondoltam majd így összeszedem a készletet ha már nem sikerült megnyernem
pedig kár, gondoltam majd így összeszedem a készletet ha már nem sikerült megnyernem