Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 135 oldal |
Egyébként szerettem volna valami aranyközépútat találni. Gondoltam hátha valakinek nincs pénze hogy vegyen közel 200euért, de ennyit megérne neki. Nem akartam mogorva lenni, csak szeretem ha mindkét oldalát megvizsgáljuk a dolgoknak. Peace!
Mi az, hogy nem törvényszerű?
A megnyert cuccal azt csinálok amit akarok nem? 
A megnyert cuccal azt csinálok amit akarok nem? 
Zsani28!
Ha jobban megfigyelted a teszveszen egy darab ember hirdeti az órát. A másik dolog, hogy nem tövényszerü a nem boltban vett dolgot 60%os árcsökkenéssel venni. Bocs de ma már váltottam 1-2 mailt amiböl az derült ki hogy vettek már karácsony elött 15ért. Ezt leírtam a válaszomban is hogy valszeg nem volt tisztában az eladó az árral, illetve kellett a zsé neki. Na sebaj, majd megoldódik valahogy.
Ha jobban megfigyelted a teszveszen egy darab ember hirdeti az órát. A másik dolog, hogy nem tövényszerü a nem boltban vett dolgot 60%os árcsökkenéssel venni. Bocs de ma már váltottam 1-2 mailt amiböl az derült ki hogy vettek már karácsony elött 15ért. Ezt leírtam a válaszomban is hogy valszeg nem volt tisztában az eladó az árral, illetve kellett a zsé neki. Na sebaj, majd megoldódik valahogy.
én pont ilyen megfontolásból nem teszem fel a nyereményeket cserére vagy eladásra,mert nagyon sokszor kiderül,hogy milyen sokba is van a nyeremény,mert ugye nem mindíg sikerül megnyerni elsőre,másodikra stb.
Kicsi1976!
Nem akarlak elkeseríteni, de a teszveszen kettő is van 15e-ért.
Nem akarlak elkeseríteni, de a teszveszen kettő is van 15e-ért.
uzsina
Nekem az MP3 óra romlott el.
Érdekel engem is valami használható módszer a cserére/javításra. Köszi.
Nekem az MP3 óra romlott el.
Érdekel engem is valami használható módszer a cserére/javításra. Köszi.uzsina, tea-pot
Én eltettem a dobozról a címemet, más használható "nyomot" nem hagytak.
Remélem, nem lesz rá szükségem. De azért hívjátok az infovonalat, amit nem tudok.
Én eltettem a dobozról a címemet, más használható "nyomot" nem hagytak.
Remélem, nem lesz rá szükségem. De azért hívjátok az infovonalat, amit nem tudok.Még megvan az óra, de már elvihetö 25ért.
Ez így dúrván félár! Ajánlatokat mailben továbbra is.
Ez így dúrván félár! Ajánlatokat mailben továbbra is.Most kaptam meg a webcam-et és nem is működik. A barátnőm is nyert én állítottam be, az én gépemen is ment, de ez amit én nyertem rossz
Tényleg nem tudtok valami információs vonalat?
Tényleg nem tudtok valami információs vonalat?
Ma megkaptam a webkamerákat is.
Valakinek a webkamerája romlott-e már el?
garancia?
köszi a segítséget
garancia?
köszi a segítséget
Utolsó nap nyertem és megjött az öngyuszi 

Az mp3-as óra használatáról írhatnátok nekem
Aki már gyakorlott, rövid útmutató jól jönne
az angol nyelvűt tegnap elolvastam, de vannak még fekete pontok
Rátett már vki zenét?
Aki már gyakorlott, rövid útmutató jól jönne
az angol nyelvűt tegnap elolvastam, de vannak még fekete pontok
Rátett már vki zenét?aki szeretne mp3as órát érdeklődhet nálam
c-boy@freemail.hu ajánlattal együtt
c-boy@freemail.hu ajánlattal együtt
Már megtaláltam, köszi.
A Marlboros GPS - ről írtok bővebbet? Mit tud, esetleg honlapot, ahol megnézhetem? Webkamerám van, öngyújtóim, ha valaki szeretné elcserélni.
Még annyit szeretnék mondani ha valakit érdekel, írjon egy mailt és akár már holnap koradélután örülhet neki. Ma este 10-11 felé tudom megnézni csak a leveleimet. Sajna csak kp érdekel. A weboldal szerint 198 Eu.(aki nem hiszi www.laks.com ) Azt mondom -10ezer, tehát 40ezer. Akit érdekel írjon, budapesti vagyok. Köszönöm a figyelmet.
Hali!
Aki karácsony környékén nyert órát és nem kapta meg, annak üzenem hogy 1 órája ébresztett a futár. 23.án nyertem.
Aki karácsony környékén nyert órát és nem kapta meg, annak üzenem hogy 1 órája ébresztett a futár. 23.án nyertem.
Nekünk ma hoztak egy öngyújtót, de két webkamerával tartoznak.
Nekem tegnap hoztak egy öngyujtót, de lógnak a másikkal + 2 webcamerával.