Flora kókusztál,2db.
Kicsik.
A blokkot felbélyegzett válaszboríték ellenére sem küldték vissza. 😥
Nagyi titka tányér /csak 1 db

" alt="

">
Tetszik

" alt="

">
Domestos pléd postával, nagyon jó!
Domestos pléd,vastag,nem sima polár
Nagyi Titka tányér a Spice Communication Kft-től Gls-sel. Egy kicsit azért gubancosra sikeredett a kézbesítés, mert 3 részletben 2-1-3 db-ra váltottam be a pontjaim. Tegnap 3 csomagról jött előzetes értesítés, abból ma megjött 1 csomag, de a 3 db-os beváltásból küldtek meg 1 tányért! Izgatottan várom a holnapi 2 csomagot! Ja és a kísérő levélben azt írják, hogy márc.1-től vadonatúj kollekció lesz!!
Tegnap a Herz Valentin játékon nyert Ikea kártya postaládába bedobva sima levélként

" alt="

">
Tegnap a Herz Valentin játékon nyert Ikea kártya postaládába bedobva sima levélként

" alt="

">
Floriol - diétás napló (DPD)
BodySelect proteinpor kóstolócsomag, GLS hozta, tegnap kaptam emailt, hogy várhatóan ma kézbesítik, ma reggel pedig értesítettek, hogy milyen idősávban várjam (a csomag ennek megfelelő időpontban érkezett).
Még 1 Milka párna

" alt="

">
Péntek délben (előzetes értesítés nélkül) MPL futár meghozta az adventi nyereményjátékukon nyert, január elején kiértesített Elevit Complex ajándékcsomagot, 3 doboz vitaminnal, egy pici MAM cumisüveggel és egy csomag "mérföldkő kártyával". Már pont azon filozofáltam a héten, hogy érdeklődöm a csomag felől az Elevitnél, mert bár kb. 99%-ban mindig van itthon valaki, elég kicsi volt tehát az esély rá, hogy pont lemaradtunk volna a kézbesítési kísérletről, de mivel az ilyen csomagok előzetes értesítés nélkül szoktak jönni, már aggódtam, hogy mi van, ha mégis, aztán szerencsére csak ideért végül anélkül, hogy nyomulnom kellett volna külön 😃
Milka párna

" alt="

">
A Belgian díszdobozba simán belefér egy de két Milka párna is . Jó gonosz vagyok,BOCS,de olyan jólesik. Egyébként a 100 ezres MédiaMarkt kártyámon még, amikor BMW volt a főnyereény, van még 5 ezer forint,vettem egy LG TVt- nagyon szuper. Nem nem kérek érte Milka párnát
Megérkezett a Belgián napi nyereményem.
Egy hatalmas exkluzív lemez díszdoboz, tele finomságokkal. Le a kalappal előttük!
Paintuci
Még december elején nyert Coccolino törölköző jött.
Christmas FM maszk

" alt="

">
Milka párnák, domestos törcsi óriási és nagyon szép😊
Drágám, a párnák összementek...
Coccolino? Nem domestos? 🤔
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások