Vágási Feri
PB vel már találkoztam egyszer egy l'Orealos sminkelős stb nyeremeny kapcsán...Az sem volt rossz....de ez a kávéfőző ez mindent überel...
Éhes disznó makkról álmodik?
hofi a kávéfőzőnek örül (és PB hidegen hagyja).
Ha tudtam volna, hogy Palvin Barbi a Mantaro képviselője és személyesen ő fogja kihozni a nyereményt akkor én is jáczottam volna... :-)
Mantaroval nyert kávéfőző... A képviselő személyesen hozta el... Gyönyörű... Imádom..
Nagyi titka tányérok tegnap .
10 nappal ezelőtt nyert Domestos takaró és törölköző.
GLS-sel
Nagyi tányérok
Márka csomag
MÁRKA üdítő Napi nyeremény👍
GLS hozta
Dove Önbizalom csomag és Tesco Chio 5000-es uti.
Facebookon nyertem Civita tészták érkeztek, majdnem 10kg - os csomag , bőséges összeállítás 👍 😊
Belvita - Dm kártya

" alt="

">
belVita-tól DM kártya.

" alt="

">
DM kártya (Belvita pótnyertesség)
Igaz nem postán jött, hanem el kellett menni átvenni a Pennybe ( a házunkkal szemben

" alt="

"> ) a 10. heti Penny rejtvényen nyert 25 ezres ajándék kártyát.
Nekem is megjött végre az első készlet utolsó darabja is! Ez még decemberi beváltás volt 2-1-3 db 3 időpontban. 5 részletben küldték meg, össze-vissza! Remélem a januári egyszerre egy teljes készletre történt beváltásom egyben küldik meg!
Nekem is az első Nagyi titka tányérom ideért tegnap, a szállítás napján reggel értesített a GLS emailben az időintervallumról (elég pontosan tartották, 13-16 órára kb. 13:10-es érkezés, de nekem a GLS-sel ilyen szempontból is jók a tapasztalataim, nálam mindig időben jöttek), januári blokkfeltöltés és pontbeváltás amúgy 😊
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások