Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 69 oldal |
Úgy gondolom, hogy a még a nem regisztráltunk sms, azt jelenti, hogy ma 8-tól regisztrálnak..8-előtt küldtem egyet, s azt írta még nem regisztráltunk..Aztán később elfogada..A szabályzatba is 17-től van írva, de én azt tapasztaltam, hogy ma 8-tól..Másnak nem fogadta el?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Tegnap de, beküldtem egy Balcsi kódot. (a békás játéknál nem fogadta el ezt a kódot azt írta már használták!) ezt nem értem
délután ismét küldtem egy kódott erre kaptam egy smst."regisztráltak, legközelebb csak akkor kapok sms-t ha nyerek. " Akkor a de. kódom hol van? 
délután ismét küldtem egy kódott erre kaptam egy smst."regisztráltak, legközelebb csak akkor kapok sms-t ha nyerek. " Akkor a de. kódom hol van? 
pappocs, Te hol olvastad, hogy ma 8-tól él? A nálam bejövő oldal egyértelműen április 17 8 órát ír, az meg tegnap volt. S mi az, hogy a beküldött kódok nem vesztek el? Úgy gondolod, amit tegnap beküldtünk, azt ma is be lehet? Mert ez nem így van, próbáld ki.
Sajnos a munkahelyemen nem jön be az oldal. Át tudná valaki küldeni nekem az online játék szabályzatát mailben ? Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Nekem bejött az oldal+játékszabály! Ma 8-tól fogadja a kódokat, de az eddigiek nem vesztek el. Előre kisorsolt időpontok vannak (fődíjra is)óránként 6, a csokipapír csak a fődíj átvételéhez kell..
Nekem bejött az oldal+játékszabály! Ma 8-tól fogadja a kódokat, de az eddigiek nem vesztek el. Előre kisorsolt időpontok vannak (fődíjra is)óránként 6, a csokipapír csak a fődíj átvételéhez kell..
Nekem be sem jön az oldal.Mindig amikor rákattintok a belépésre ugrik egyet és kiírja alúl, hogy hiba az oldalon 

az interneten hogy lehet kódot beküldeni, mndig a régi nyereményjáték vége jön be
ja, bocs. Hát igen

illetve lehetne

jah...én a játék játékra gondoltam nem a beküldésre...azzal meg lehet 24:00ig

arpi001
Ma már ne is, csak este 10-ig lehetett
Ma már ne is, csak este 10-ig lehetett

elegem van már ebből a k.... kommunikációs hibából...nem tudok játszani

Elég lesz egy sátor is.
...és én túlzok???
Elegem van, veszek egy lakókocsit, és elköltözöm!!!! Hát még elő sem vettem a kódjaimat, és már lehet nincs is kód csak papír, mert megettem a csokival együtt. Mennyibe kerül egy lakókocsi??????
Elegem van, veszek egy lakókocsit, és elköltözöm!!!! Hát még elő sem vettem a kódjaimat, és már lehet nincs is kód csak papír, mert megettem a csokival együtt. Mennyibe kerül egy lakókocsi??????Igen, és is letöröltem most a következőt 

Ohh az semmi. Kettőben nem volt kód, a harmadik kicsit csokis volt, letöröltem az ujjammal a csokit, annyi a kódnak. 

Éééééés egy újabb hiba 

Nem regisztráltunk! Ezt a kódot már használták, egy kóddal csak egyszer lehet pályázni. Ahhoz képest, hogy 2 perce bontottam a za csit, és csak egyszer küldtem el 

Nem regisztráltunk! Ezt a kódot már használták, egy kóddal csak egyszer lehet pályázni. Ahhoz képest, hogy 2 perce bontottam a za csit, és csak egyszer küldtem el 
Túlzol. 

Azt nem értem, hogy ebben az országban miért van mindig valami gubanc mindennél, a kódbeküldéseknél hiba, a futárok összekeverik a szezont a fazonnal, a postások lenyúlnak dolgokat, a papírokban nincs kód.
Utólag változtatnak a játékszabályzaton....
Talán hamarosan eljutok odáig nem játszom semmivel, vagy egy szanatóriumba befekszem....
Utólag változtatnak a játékszabályzaton....
Talán hamarosan eljutok odáig nem játszom semmivel, vagy egy szanatóriumba befekszem....Folyamatosan azt írja ki, hogy a kapcsolat megszakadt.Csak az elsőt sikerült elküldeni. Ti is így vagytok ezzel?