Vki kapott már garancialevelet? Sütikén kívül

Nekem igen és a nyereménylapon az van írva, hogy azzal együtt érvényes!
Sziasztok!
Kiküldték már valakinek a garancialevelet?
Medy1
sajnos nem nyertem egyet sem

ezt vettem az egyik kedves fórumostársunktól.
Amikor felraktam a programot gépre, akkor egyből kérdezte tőlem,h keressen-e zenét.
De onnan hogyan kell rárakni a könyvtárból az mp3-ra? Írhatsz emilt is
mia:
nekem ilyen hibát még nem írt ki, de én nem automatikusan kerestettem vele a zenéket a gépen.
Te is probáld meg simán a menüben inportálni: azthiszem File majd music inport és keresd meg a zene könyvtáradat ahol a zenéid vannak és importáld!
Egyébként neked is sikerült nyerni egyet?
Tudnátok segíteni,h a Sonic Stage programmal hogyan tudok zenét másolni az mp3-ra? Felraktam a gépre, de utána nekem nem egyértelmű.Kérdezte,h keressen-e zenét a gépemen.Elkezdte importálni, majd vmi hibát írt ki és leállt. A könyvtárában megtaláltam ennnek ellenére az addig megtalált zenéket. 1. De innen hogyan tovább? 2.Cd-ről hogyan tudok mp3-ra zenét rakni?
Medy1!
Köszönöm szépen,éppen most értem haza és átfutottam rajta,csak tüzetesebben nem értem rá még megnézni.Ha majd odajutok írok választ,csak most nagyon fáradt vagyok.Mégegyszer köszi!
babar:
Írtam neked email-t!
Medy1!
Azt meg végképp nem tudom,hogy hogyan kell!Ha lesz időd elküldenéd az e-mail címemre.Előre is köszi!
babar:
Ne közvetlenül másold rá a lejátszóra a zeneszámokat, mert akkor nem fogja látni.
A hozzá kapott Sonicstage programmal töltheted rá!
Tudna vki segíteni?Rátöltöttem pár számot az mp3-ra és nem tudom meghallgatni!
Jajj magától töltődik ahogy bedugom...oké

hogy néz ki? mert nekem nem volt benne csak a fülhallgató meg a készülék, és sok sok cégula, meg cd.
Nobika!
Hogy-hogy nincs benne aksi?Én most töltöm!
Aksi nincs benne!

Megkaptam az mp3-at!Nagyon rendes volt az úr aki kihozta!Reggel felhívott,hogy indul Pestről,és hogy nagyon rugalmasan kezeli a dolgot,mielött ideérne mégegyszer telefonál,hogy hol vagyok.Ugye miért is ne közbejött,hogy 1 órára Boglárra kellet mennem,így szóltam Neki,azt mondta semmi baj,ott fog rám várni Bogláron.Ráadásul mire én odaértem legalább 20 percet várt.Úgyhogy le a kalappal előtte.
akosh! Írj email-t, mert a tied nem nyilvános
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások