Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 9175 oldal |
Szentkirályi játékszabályban szó nincsen heti nyereményekről. Akkor most van ilyen, vagy nincs?
Szentkirályi játéknál választhatók lettek heti nyeremények is. Ne legyen igazam, de ez szerintem azt jelenti, hogy a fődíjat (autó) már elvitte valaki... és hogy valami apróságot kapjon a nép, 1-1 pizzasütőt, meg TV-t azért még kiosztanak... (bő 1 hónap múlva derülhet ki, hogy jó gondoltam-e, hisz bár az autó nyerő időpontos, a nyertes is csak a játék végén értesül arról, hogy nyert).
BOCSÁNAT! Nem is azt néztem,agyamra megy a meleg...Megoldva
ki tudja?
Auchanban hasznéáltuk a párom bizalomkártyáját. a blokkon így szerepel .....5071
de a kártyánk száma nem ez a vége. Vagy ez nem a a végét jelenti? 0743
Auchanban hasznéáltuk a párom bizalomkártyáját. a blokkon így szerepel .....5071
de a kártyánk száma nem ez a vége. Vagy ez nem a a végét jelenti? 0743
Hupikék! Köszönöm szépen a választ. " alt="">
Szia Letti,
igen kérték. 2024-től pénznyeremény esetén kérik
igen kérték. 2024-től pénznyeremény esetén kérik
Sziasztok! A "20 éve együtt" Ecofamily játékkal nyert 5000 Ft-os Ecofamily kártya nyereményhez Tőletek is kérték/kérik az adóbevalláshoz szükséges adatokat?
janita Nagyon szépen köszönöm a segitséged!
Nyugodtan aláírhatod. A Sziget jegyen nem szerepel név, csak annyi, hogy kereskedelmi forgalomba nem hozható😉.
Screvon Dreherrel nyert Sziget napi jegyekkel kapcsolatban, aki már átvette, tud valaki információt, az átvételi elismervényt a saját nevemre kitölthetem, ha nem én megyek a Szigetre?
Szerintem még többen is vár(hat)nak focilabdára. Én is.
Vár még valaki focilabdát (lidl coca-cola gyorsasági nyereménytárgyat)? Olvastam, hogy valahova már egy hete megérkezett, de itt még a kanyarban sincs.
Illetve a Cafe Frei Sparkling Coffee Merch csomagról bármi info? Postázást kértem, személyes átvétel helyett, írtam emailt mikorra várható, de (napok óta) nem válaszolnak!
Illetve a Cafe Frei Sparkling Coffee Merch csomagról bármi info? Postázást kértem, személyes átvétel helyett, írtam emailt mikorra várható, de (napok óta) nem válaszolnak!
@szednori
Mi is nyertünk a Coca-Colával, a lányom adatait adtuk meg. Ebből semmi probléma nem volt, már meg is kaptuk a jegyet.
Mi is nyertünk a Coca-Colával, a lányom adatait adtuk meg. Ebből semmi probléma nem volt, már meg is kaptuk a jegyet.
Aki nyert Sziget jegyet a Coca-Colával (kupakkód feltöltés) és más használja fel, hogy oldotta meg? Nem átruházható, de e-mailben, amikor kérik a nevet, akkor meg lehet adni a fesztiválozó nevét?
A JEEP-es játék lett meghosszabbítva.
Nincs eldugva.
A játék oldalán ez az első sor.
https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/aktualis-akciok
/7770-vagj-bele-uj-elmenyekbe
A játék oldalán ez az első sor.
https://mol.hu/hu/autozzon-velunk/aktualis-akciok
/7770-vagj-bele-uj-elmenyekbe
Köszönöm sada! Egyébként ez hol volt publikálva? Nem kételkedem benne csak kíváncsi lennék. Biztosan tévedek de nem ezt a játékot hosszabították meg az eredeti 05. 31 ről 15 nappal 06. 15 -ig?
A főnyeremény sorsolása 2024.06.07-én megtörtént, a BMW 2 Coupét K.Attila nyerte meg.
Sziasztok! Kisorsoltak mar a Mol Move Benetton jatek BMW 218i Coupet?
Vénember - köszönöm