Arra gondolsz, hogy a nagy papírvágó ollót magánál hordja, és levagdossa a zacsi tetejét, mielőtt hazaér?

Nem tudok róla

Igen.
De pontosan azt is írd meg, hol, mikor.
(Biztosan nem zugjátékos a férjed?

)
Ma a férjem olyan fornettis zacsit kapott (a legnagyobb fajtát), aminek a tetejét - a nyereménysarokkal együtt - előzőleg levágták

Ezt már igazán nagyon durvának találom.

Akkor már inkább adná sima zacsiban és mondja azt, hogy elfogyott, de így ...
Szerintetek írjak a Fornettinek?
És ez fönn van a főoldalon is!
bocsi, rossz helyre írtam, ingyenes dolgokhoz akartam!
Dunaplazaban ingyenes kuponfüzet mely a plázában lévő üzletekben( nem mindben, csak a kiemeltekben) 5, 10 ill 15 %-os kedvezmenyre jogosít. Az információs pult melletti hostess osztogatja, plusz nyereményjáték autóért sorsjegyet tölt ki mindenki számára.
Citibank-Malev játék történet folyt köv....
Ma reggel ismét felhívott a neves cég, és megint előadásuk meghallgatását kérte. Mondtam, hogy ha lesz táskájuk, akkor szóljon vissza, mert hogy bízzak meg a bankjukban, hogyha még a sz..os nyeremény táskámat sem kaptam meg, így hogy bízzak rájuk pénzügyi feladatokat. Mire ő: Hát már ezen a héten volt nekik ilyen jellegü panaszuk. ( persze nem mondtam neki, hogy az valoszínűleg a párom volt) és sértődötten letette a telefont.
Még neki állt feljebb..
Hát ennyit a citibankrol, az biztos hogy ezek után semmi megbízást nem kapnak tőlem.
Macskusz!
Én is nyertem társasjátékot a Tesco-Boci játékon. Nekem múlt hónap elején már meghozták és még a blokkot sem kérték el. Pedig amikor a levelet megkaptam tőlük felforgattam az egész lakást érte. Activity, 1000db-os puzzle, Sodoku, meg egy épitőjáték szerűség fiúkáknak(pálcikák mágneses golyókkal a végükön) nem tudom mi a hivatalos neve.
Posta elsőbbségi játéka november 13.-án indult. Ettől kezdve három alkalommal adtam fel elsőbbségi felet, de egyszer sem szóltak rám, hogy jár hozzá nyereményszelvény, vagy hogy van ilyen játék. Ezt követően olvastam ezen a lapon a játékról és negyedik feladásnél kértem a szelvényt. Sehogy nem akarták odaadni (egy vidéki postán) ,mondván nem tudnak erről, pedig a postai előtér tele volt a játékra való reklám anyaggal így kizártnak tartom ezt. Nagy nehezen aztán adtak egyet!! Újabb alkalommal ugyan itt kértem postakész elsőbbségi borítékot, de akkor meg azt felelték, hogy olyan nem létezik, csak "normál" és ajánlott postakész létezik. Ekkor felhívtam a posta álal készített anyagon lévő központi számot ! Ott visszaigazolták, hogy létezik ilyen boríték ! Nos, ez a nyerményjáték a postások versenye lesz, mert igy sok szelvényt elvehetnek a jogosultaktól. Rengetegen adnak fel napi viszonylatban is elsőbbségi levelet, annyi szelvényük lehet! Tehát ezt a játékot inkább a postások között kellett volna meghirdetni ! (egy egy megyeközpont városban lévő kis posta volt/.
Ezért is figyeljen mindenki és kérje el tőlük!
Pancsa
Ma megtörtént a 8. levélváltás a startlappal a Bubbáról amít én még mindig nem kaptam meg
"Nem tudjuk, mi történhetett.
Levelét továbbítjuk a megfelelő kollégának, aki választ fog adni kérdéseinkre.
Üdvözlettel: Startlap Ügyfélszolgálat "
Jár még valaki hasonló cipőben?
Nyertem a Tesco-Boci sorsoláson társas csomagot. Sajnos a mai napig nem érkezett meg hozzám. Novemberi érdeklődésemre azt mondták, várjak türelemmel, a hónap végéig tart a kiszállítás. Hó végi telefonálás... -Még nem kaptam meg?-... Utánanéznek.
Ma reggel ismét hívtam őket. A nő meglepődött...-Hát azt már mindenki megkepta-.... Pedig én nem. Ismét elkérték az adataimat ( mint mindíg), és visszahívást ígértek.
Kíváncsi leszek még hányszor kell reklamálnom

Rea,
az a repülő nem érné meg a postaköltséget... Apró vacak, néhány járaton ajándékba adja a stewardess, ha gyerekkel utazol.

szilvike:
Nálam még cifrább a helyzet.

A játék úgy szólt, hogyha tökéletesre azaz mind a 10 kérdésre helyesen klikkelsz táskát kapsz. Meg is csináltam. Hívott a pasas, hogy sajnos táska már nincs, így malév felfújható bigyót tud adni de hallgassam meg az előadását. Mondtam, hogy az előadás nem érdekel, a felfújható bigyót küldje el postán. Erre meg azt mondta, hogy nekik nincs futárszolgálatuk. Felhívtam a figyelmét, hogy ugyan sz*r minőségű de van egy ugynevezett magyar posta névre hallgató cég aki némi kp-ért kihozza. Ők ilyenekkel nem foglalkoznak.
Mondtam, hogy akkor dugja fel magának a felfújható repülőgépet.
Ez egy bank. Hihetetlen mennyire kicsinyesek.
köszi,már rám férne,mert már Sümegre kis torokfájással mentem aztán azóta rosszabb a helyzet

jobbulást!

évike nehéz volt,sőt még most is nehéz,de ez tényleg jobb
De azért az utolsó megkezdett üveggel még megittam, aztán onnantól egy korty se.
Most a párom issza néha,de ő a cocát szereti,és kisértésbe akart vinni,de nem sikerült neki.
Most teázok,mivel beteg vagyok,így azért könnyebb

marycsiga
De ha már letudtál szokni a coláról az csak jó dolog lehet! nem?

Képzeljétek, ma vettem egy Barilla szószt, meg egy tésztát, és kiderült, hogy a szósz kódját már valaki beküldte!
pedig direkt megnéztem, hogy nehogy szakadtat vegyek, és mégi s sikerült...
Sziasztok!
A citibank malev játékkal játszottunk a párommal, ami egy utazótáskáért és egy felfújható kisrepülőért ment. Egy kis idő után fel is hívtak, hogy nyertünk táskát mindketten, de elfogyott a készlet, de azért mi hallgassuk meg amit ők a hitelkártyájukról mondni akarnak. Mondtuk, hogy akkor szóljon vissza, ha lesz táska. Gyanús volt, hogy csak azoknak van táska, akik igényelnek ilyen kártyát. Vártunk pár hetet, és telefonáltunk. Sok igéret, és megint semmi. Majd egy főnökkel beszéltünk, mire az 5. levélváltás után megérkezett a táska egy futárral. Mondanom sem kell, kettő helyett csak egyet kaptunk, de legalább jött valami.
Felháborító, hogy egy nyereményért amit meg is nyertem, ennyit kell egy ilyen nagy nevű cégnél kuncsorogni. Nem hiszem hogy földhözvágja őket.
És a hirdetésben annyi volt, hogy az első 200 nyer. Azt is mondhatták volna, hogy nem nyertünk, de ez csak beetetés volt, hogy meghallgassuk a mondandójukat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások