Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 319 oldal |
15 percig tartott az óra
elfogyott
na erre számítanak,a végén mindenki csak egytet vesz,mert ne ússzon el a pont és akkor csak elfogy!
még mindig van...lehet, hogy minden nap kiteszik a maradékokat..hol ezt hol azt..remélem órából nem sok maradt, meg övből se..
karóra!
most fogyott el
Sikerült lassan behozni,vettem egyet nyaraló fórumtársunknak is.Ha egész héten ez lesz a választék akkor már nagyon lesegetni sem fogom.
Még mindig van óra. Különben nekem tetszik ,csdak a szíja rossz.Az övnél biztosan jobb!
szerintem is,de remélem nem egész héten csak óra és őv lesz,mert a végén még azt hiszik,hogy mindenkit tök jól elláttak ajándékkal
nektek semmi sem jó 

akkor még nem kell elkölteni az utolsó pontokat..igen, szerintem se kell senkinek az óra..
még mindig van óra,- ez rekord 

pappocs
27.-ig tart a játék
27.-ig tart a játék
Nem azért van óra, mert olyan sokat tettek fel, hanem azért, mert már a kutyának sem kell... 

gida 3310
köszi, akkor megnyugodtam.. nem vettem, mert én is így gondoltam.. vettem egy övet, bár arról is azt mondtátok, hogy gagyi,de így nyugodt vagyok, hogy nem hiába nyomogattam a "nap bolt"-ra...
Mióta nem hétfő reggel van nyitva a bolt, ez az 1. dolog, amit tudtam venni 
köszi, akkor megnyugodtam.. nem vettem, mert én is így gondoltam.. vettem egy övet, bár arról is azt mondtátok, hogy gagyi,de így nyugodt vagyok, hogy nem hiába nyomogattam a "nap bolt"-ra...
Mióta nem hétfő reggel van nyitva a bolt, ez az 1. dolog, amit tudtam venni 
nagyon lassan, de bejön..még mindig óra...
Bár nem vásárolok most a boltból, de jó benne egyáltalán látni valamit
Még mindig van óra
még mindig van óra, ez rekord
Csak nem érek vele semmit,nem enged még visszalépni sem az oldalra