Na ma mi is estünk egy jó nagyot, persze pofára
Olyan szerencsétlenül landolt szegénykém, hogy 2 fogából kitört egy kis darab. Szerintetek ilyenkor mi van egy 15 hónapos babánál???
Amúgy ma megtette első lépéseit egyedül!!!!!!!!!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 72 oldal |
Olyan szerencsétlenül landolt szegénykém, hogy 2 fogából kitört egy kis darab. Szerintetek ilyenkor mi van egy 15 hónapos babánál???

Mondjuk azt mondták, hogy akkor már ehetek csokit, de igazán mindig otthon volt aktív. Meg most is egyfolytában

Smile! csak vigyázz meg ne szúrjon!!!
Na azóta visszatért a hangja
, ha az se jön be akkor még mindig van kézfej, láb és hasonló végtagok az emberen
A végére másik karomból is elfogyott, majd gyors kémcsőszámolgatás, ah kivan a létszám, nem kell több. Na, ekkor rajtam nagy megkönnyebbülés, már csak a belgyógy van. Arról meg kisült, hogy hétfőn új helyre költözött, ezt két hete nem tudták még, próbáljak meg időpontra kiérni Nyíregyháza szívéből Sóstóra. Na, jó, gondoltam, kocsival vagyunk, semmi gáz. Kórházból ki, erre jön a Slágeres kamion Vogával, persze arra megy, mint én, forgalom áll, zene dübög, rendőr elől-hátul, kar kezd fájni, olyan messze a kormány, idő melegszik, na, hajts.... Belgyógy rendelés elbújva az alagsorban, ápolónénik mentősbácsik kérdésünkre csak néznek, hogy merre is van konkrétan, na, de én mint ügyes kismama még az időpontom előtt sikeresen megérkezem. Megjegyzem orvos sehol. Azt is megjegyzem, hamar megérkezik, első vagyok, ellátás szakszerű, mindenki kedves, a számítógép nem működik egyedül, de hát ráérek, várjak. Na, végül az is bepöccen, kiderül szívbajom nem súlyos, elélhetek vele száz évig, ha nem, akkor meg így jártam.
Lényeg a lénye, ami miatt leírtam, hogy a gyermekemért mindent, ezt is, de hogy miért kell ezt szegény kismamákkal végigcsináltatni??? Döbbenet. Ennél már szerintem csak a szülés lesz izgibb...