teszveszen ginabolt25
20 perc múlva jár le az 1ft-os aukcióm: Dolce&Gabbana 100ml-es parfüm
Vaterán: love84
Csere is lehetséges!
Én sem vontam össze,de a teszveszes felhasználóneveddel ugyanúgy be tudsz oda lépni és vásárolni,mint a teszveszen.
értem,köszi. ott nem licitálok,mert direkt nem vontam össze a fiókom,másikon meg nem akarok galibát

" alt="

">
törpi!
A vaterán keresd.Csak eltévesztette valószínűleg a helyet!

" alt="

">
tettem fel teszveszre pek-snack logót, ha érdekel valakit. 3 napra tettem fel, 1 ft-ról indul, és anni13 név alatt keressétek.
1ft-os aukción Dolce&Gabbana Light Blue 100ml-es parfüm
http://delikatesz-drogeria.teszvesz.hu/szepsegapo
las_higienia/parfum_illat/dolce_gabbana/dolce_gabban
a_light_blue_100ml_es_1ft_rol_1441834424.html
Reacska!
Én nem ismerek olyat,aki ne fogadta volna el,gondolom azért,mert hátránya senkinek nem származik belőle.Hidd el,akinek számít a pénz,annak már a feltöltési kedvezmény miatt is megéri.Én is észrevettem rögtön a számlámon.
De a vevők is bátrabban mernek egy Profi Eladótól vásárolni,mert megbízhatóbbnak tartják.Arról nem beszélve,hogy aki gyakorlatilag ebből él és sok-sok munkát belefektet hónapról hónapra,annak valószínűleg jólesik az elismerés!

" alt="

">
trendy!
Nem sértődtem meg, akkor nem így írtam volna :-)
De a szavaidból kitűnt, hogy "nagy öregnek" tartod magad, aki úgy érzi, hogy valamilyen módon igazságtalanság éri...
Egyébként meg tök mindegy, hogy mit gondolsz Te, vagy Én, vagy bárki más, a döntés mint annyiszor, ez esetben sem a mi kezünkben van...
További szép napot mindenkinek, és sikeres eladásokat :-)
trendy: én akkor se mennék profi eladónak ha hívnának.

" alt="

"> A listázási díjon kivül mivel jobb?
Nem kell megsértődni,én nem ismerem a te "munkásságodat" a teszveszen!

" alt="

">
Ettől függetlenül igazságtalannak tartom,hogy mi régiek 1 évvel ezelőtt még sokkal komolyabb feltételek mellett kaphattuk meg a státuszt, mint most.Ez meg az én véleményem,de nem kell egyetérteni!

" alt="

">
krysztasz: írtam nekik. Válaszoltak. Mintha nem tudnék olvasni megírták, hogy ezek a külföldi oldalak már nem elérhetőek. Magamtól is rájöttem. Újra írtam válaszoltak, hogy nem is tervezik ez megcsinálni. DE szíves elnézésemet kérik a kényelmetlenségért azt annyi.
Ilyenkor mindig a MÁV jut eszembe. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy a XXX vonat előreláthatólag 180 percet késik. Az okozott kényelmetlenségért és késésért szíves elnézésüket kérjük.

" alt="

">
trendy!
Én csak írtam egy véleményt, sem most, sem a jövőben, semmiféle témában különösebb konzultációt nem tervezek a fórum oldalain.
Nyilván az arra illetékesek majd eldöntik, hogy lehetek-e Profi vagy sem :-)
(Ja, az értékeléseim 98 % -ban én vagyok/voltam az eladó...)
Régebben 80.000 Ft eladást kellett produkálni minden egyes hónapban.Ha ez megvolt,akkor igen.De ha belegondolsz,lehet valakinek 500 db értékelése csak vásárlásból is,ettől még nem lesz valaki automatikusan Profi Eladó,hiába teljesítette a feltételt.
Hát nem tudom.. ..776 embertől kapott pozitív értékeléssel, 99, 61 %-os mutatóval + az összes többi feltétel teljesítésével szerintem a régi rendszerben is megfeleltem volna :-)
Az a baj szerintem,hogy annyira alacsony lett most már a bekerülési határ,hogy marha sokan beleesnének,így még körültekintőbben fognak eljárni a meghívó kiküldése előtt.Nekem jobban tetszettek a régi feltételek.
trendy!
Tudom :-) Ezért is hívtam fel a figyelmüket arra, hogy most, hogy összevontam a két fiókomat így már minden, általuk támasztott feltételnek megfelelek, kezdhetnek figyelni rám :-)
De azért elvárható lenne szerintem, hogy legalább pár sorban tájékoztassanak erről, vagy valami hasonló....
http://www.teszvesz.hu/listings/index.php?td=on&us=in
nocence&ob=4
Különleges paradicsom vetőmagok eladók(fekete, fehér, rózsaszín, sárga, csíkos...). Import német és hazai különlegességek. Pl: Chocolate Cherry, Green Sausage
Sziasztok!
Most sok holmit töltöttem fel Vaterára jó árban (topok már 100Ft-ért, cumis lázmérő, függöny, ékszerek...).
Ha gondoljátok, kukkantsatok be (ott is Tulang néven találtok meg)!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások