Forgalmazza Reál..... feliratokat szeretnék
és kinder bueno kódot is elfogadnék ha valaki már nem használja fel
Kalapozó topic
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 137 oldal |
Rossmannos Procter blokkot elfogadok, lehetőleg szkennelve, valami apróságért cserébe. (Budapesti személyes átadás a legjobb)
Sió kódokat kalapoznék ha van valakinek blokk nélküli akkor azt szívesen elfogadom.köszönöm
Számlát kalapoznék!
Ha női ruhát vásárolsz, és nem kell a számla, kérlek gondolj rám!
Előre is köszönöm!
Ha női ruhát vásárolsz, és nem kell a számla, kérlek gondolj rám!
Előre is köszönöm!
S.O.S.-ben szeretnék 3 db buksza nyeretlen sorsjegyet kalapozni.Kérlek ha valakinek lenne segítsen az utolsó pályázatomhoz kellene.Nagyon köszönöm előre is.
Ruházati számlát kalapoznék!
Ha esetleg valaki férfi ruházatot,lábbelit vásárolna és tudna segíteni annak várom jelentkezését!
Előre is köszönöm!
Ha esetleg valaki férfi ruházatot,lábbelit vásárolna és tudna segíteni annak várom jelentkezését!
Előre is köszönöm!
4 db buksza sorsjegyet kalapoznék vagy mik kérnél érte?
Milka csokipapírokat kalappoznék illetve blokk nélküli Sió kódokat
CSHF
én tudok Varta matricát küldeni!
ha még érdekel?
én tudok Varta matricát küldeni!
ha még érdekel?
MOL-Varta matricákat szeretnék. Borítékot természetesen küldök.
Blokk nélküli Sió kódokat és még a mai napon felhasználható cola kódokat elfogadok.
Ha valakinek megmarad cola kódja amit már nem tudott elcserélni és nem játszik vele szivesen fogadom őket.Köszönöm előre is.
"Forgalmazza Reál...." feliratokat szeretnék
Ha van valakinek rossmann-os P&G blokkja szívesen elfogadom...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">

Sió kódokat kalapoznék ha van valakinek blokk nélküli akkor azt szivesen elfogadom valamint milka csoki csomagolásokat is
Ha valaki nem gyűjti a pöttyös multipack csomagolás belsejére ragasztott matricákat, én szívesen elfogadnám.
Ma még albumot is találtam hozzá egy kis boltban.
Így kell matricákkal megfertőzni egy 3 évest...
" alt="
">
Ma még albumot is találtam hozzá egy kis boltban.
Így kell matricákkal megfertőzni egy 3 évest...

Sziasztok. 3 Kinder Bueno kódot szeretnék kölcsönbe. 10 óráig vagyok gép előtt. Visszaadom, de most nem tudok vásárolni. Köszönöm.
2 Danone kódot kalapoznék, kölcsönbe!!
Ha a használt elemeket csak tologatod ide oda, gurulgat jobbra balra, akkor add nekem... :-*
Már csak 3 kód kell, segítsetek
" alt="
">