Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 64 / 78 oldal |
S egyetértve leonnal, én is raktam már a Wolsburgot V-re, de újra meg kell tennem holnap, mert elment az a szelvény.
Az utolsó tipp Sevilla-Atl.Bilbao H
Holnapra tipp:
219 Ahlen-Union Berlin V ez eléggé veszélyes, de a Berlin jó idegenben
234 Genoa-Bologna H /elég sok a hiányzó még mindig a Bolognában, s aki a gólt szokta rúgni, nem játszik/
247 Sevilla-Atl. Bilbao /A Bilbao idegenben nem elég acélos, remélem.
219 Ahlen-Union Berlin V ez eléggé veszélyes, de a Berlin jó idegenben
234 Genoa-Bologna H /elég sok a hiányzó még mindig a Bolognában, s aki a gólt szokta rúgni, nem játszik/
247 Sevilla-Atl. Bilbao /A Bilbao idegenben nem elég acélos, remélem.
Sajnos leon, ez nekem sem jó, döntetlenre tettem, de kiállítottak egy Young Boys játékost, de most a Young Boysnak szurkolok, mert múlt héten a nagy szelvényemen ők győztek. De Zürich más okok miatt kedvenc csapat, ezért raktam döntetlenre.
Sajnos a Győr most vezet, oda is kell egy kis szurkolás. De ezek az oldalak nagyon jók! Nagyon köszi!
Sajnos a Győr most vezet, oda is kell egy kis szurkolás. De ezek az oldalak nagyon jók! Nagyon köszi!
Young Boys Bern 0 - 1 Zurich
Holnap vigyázzatok az Udinese-Inter meccsel, sok a hiányzó az Internél, igaz, ez nem mindig baj...
Én biztosan rakni fogom a 220 meccset Hannover-Wolsburg meccset V-re és a 230 Milan-Atalantát valószínűleg 2-3 gólra teszem. Vélemény?
boldicsi: a Parma-Sampdoria meccset én D-re raktam, van valami, amit nem tudok? Azt olvastam, Cassano biztos nem játszik. Szeretem a Pármát, még régről, de egy döntetlennél többet én nem nézek ki belőlük.
Én biztosan rakni fogom a 220 meccset Hannover-Wolsburg meccset V-re és a 230 Milan-Atalantát valószínűleg 2-3 gólra teszem. Vélemény?
boldicsi: a Parma-Sampdoria meccset én D-re raktam, van valami, amit nem tudok? Azt olvastam, Cassano biztos nem játszik. Szeretem a Pármát, még régről, de egy döntetlennél többet én nem nézek ki belőlük.
http://www.soccerway.com/
http://www.flashscores.co.uk/
Köszönöm ezt az oldalt, boldicsi, ezt nem ismertem!
Egész jól jönnek az Angol Ligában a meccsek, de hogy épp most rakom arra a szelvényre a Manchester Cityt, ahol már elúszott a Bundesliga meccs, az butaság volt.
Egész jól jönnek az Angol Ligában a meccsek, de hogy épp most rakom arra a szelvényre a Manchester Cityt, ahol már elúszott a Bundesliga meccs, az butaság volt.
boldicsi: Bárcsak így maradna! Azon a szelvényen eddig minden jó. Persze a Leverkusennek nyernie kell és a Montpelliernek is, és rajta van a Braga is!
köszi carla, boldicsi!
Carla, vannak ilyen napok is, én is szomorú vagyok a Bochum miatt, az egyik szelvényemen rajta volt, de a totóban X-re is vettem, a Hertha nem volt papírforma, de a Mönchengladbach elég gyenge volt. Most azért még van 3 jó szelvényem, de az egyiket már kidobhatom! Holnap is jó meccsek jönnek!
boldicsi: Az Aberdeenben igazad lett, még ilyen rossz csapatot, aki emberelőnyben sem tud gólt lőni! Kár volt egyenesben tenni.
Carla, vannak ilyen napok is, én is szomorú vagyok a Bochum miatt, az egyik szelvényemen rajta volt, de a totóban X-re is vettem, a Hertha nem volt papírforma, de a Mönchengladbach elég gyenge volt. Most azért még van 3 jó szelvényem, de az egyiket már kidobhatom! Holnap is jó meccsek jönnek!
boldicsi: Az Aberdeenben igazad lett, még ilyen rossz csapatot, aki emberelőnyben sem tud gólt lőni! Kár volt egyenesben tenni.
70. perc: Doncaster 1:1
Doncaster 1:0-ra vezet a 67. percben
(www.livescore.com)
(www.livescore.com)
Magic!
Ezeket tettem, de semmi nem a papírforma szerint történt
" alt="
">
142 HerthaBSC-Hoffenheim H
144 Bochum-Nürnberg H
165 Preston-Cardiff V
195 Montpellier-Rennes H
Doncaster-Crystal Palace 45. perc 0-0, ha erre gondoltál
Ezeket tettem, de semmi nem a papírforma szerint történt
" alt="
">
142 HerthaBSC-Hoffenheim H
144 Bochum-Nürnberg H
165 Preston-Cardiff V
195 Montpellier-Rennes H
Doncaster-Crystal Palace 45. perc 0-0, ha erre gondoltál
Doncester meccs eredményét nem látom, valaki tudja esetleg?
A Freiburg sajnos lőtt egy gólt.
carla: Neked melyik meccsért kell szurkolni?
Vezet félidőben a Hoffenheim! Köszi Demba ba! Stuttgart is jó eddig, a Bremen sajnos bekapott egy védhető gólt, de bízok bennük, bármilyen fáradtak! Szurkoljatok a Leverkusennek és a Mönchengladbachnak!
eddig nem alakulnak jól a meccsek
leon: Nekem elég, ha a Leverkusen 1 góllal is nyer, de szorítok! Nekünk is játszanak azok a meccsek, szóval ha nyersz, én is nyerek!