Tesco benzinkupon.
Ismert fórumost előnyben részesítek.
f.judit
irtam neked e-mailt!

Van 2 ilyen kuponom,akinek kell válaszboriért elküldöm!
"Tökéletes hőérzet télen.nyáron!"
LG inverteres légkondicionáló /meghatározott típusok -14-féle- esetén/ vásárlása esetén /10.01.-11.30./ nyereményjátékon vehetsz részt. A díjak:1db 700 000 Ft-os-, 1 db 500 000 Ft-os-, 1 db 300 000 Ft-os utazási utalvány valamint 15 db wellness-hétvége. Részletes játékszabályzat:www.lg.hu honlap "Hírek" rovatában. Sorsolás időpontja:12.11. /Ezek az inverteres klímák energiatakarékos módon fűtenek is./
LG "Teljes gőzzel a tiszta, gyűrődésmentes ruhákért" akció
Vásároljon 09.15. és 11. 15. között bármilyen típusú LG mosógépet, az ezeket árusító kiskereskedelmi üzletekben, töltse ki a kupont, blokkmásolattal adott címre küldeni, vagy regisztrálni a vásárlás után adott weboldalon. Nyeremények:3 db Hifive típusú gőzmosógép, 2 db Fantasy típusú mosógép, 3 db porszívó, 5 db mikrohullámú sütő. Sorsolás:11.23. /Adóbefizetést a szervező vállalja./
Sohaj!
Engem érdekelne a póló,de nem sikerült e-mailt küldenem!
Ha valakinek kell egy Hir TV-s (szokimondó tudósító) póló, és elfárad érte a Hir Tv szerkesztőségébe, akkor jelezze, mondom a részleteket, és az ővé.
2 db Rossmann kuponfüzet elkelt :-)
Szia,
engem érdekelne!

Nyertem a Juventuson 2 belépőt a Puskás Ferenc stadionban a hétvégén levő lakberendezési kiálításra. Ma kellene átvenni a Juventusban. Ha valaki be tud menni érte és szeretne elmenni megpróbálom felhívni őket hátha kiadják másnak is
Miskolcon van egy tescos benzinutalványom, tescos benzinkútnál -10 ft. Ha valakit érdekel, személyesen tudom átadni az idő rövidsége miatt, okt. 15-ig lehet felhasználni.
itt találhatók a benzinkutak:
http://www.tesco.hu/petrolstations
2 db Rossmann kuponfüzetet felajánlok (csak a Pampers kupon hiányzik belőlük)
Van 2 db. tescos benzinutalványom. Akinek kellene, írjon. 15.-éig lehet felhasználni. Ne menjen kárba.
Educa
nekem jól jönne, de hol lehet beváltani? Nálunk a tesconál nincs benzinkút....
Felajánlok egy Tescos benzinutalványt, csak a postai költségemet kérném érte... 8-/
Ha esetleg vkinek lenne mára mozijegye, én szívesen elmennék |-)
wen, írtam!

2 főre szóló belépőjegy a „Kígyók a fedélzeten” című film premier előtti Uno.hu vetítésére.
A vetítés helye: Palace Duna Plaza
Ideje: 2006. október 9. (hétfő) 20.00 óra
Szia Pancsabi!
Írtam mailt.

Sziasztok!
Van két jegyem 11.-ére a Szinbád Moziba, a Kőkemény című film premier előtti vetítésére. Kinek kell? Ha lehet, tényleg olyan jelentkezzen, aki el is megy. Köszi!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások