Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 633 / 1052 oldal |
Én is 22-én adtam fel a Nivea kérdőívét és még semmit sem kaptam
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
TIED
Síma levélként, óriási buborékos borítékban érkezett.
Síma levélként, óriási buborékos borítékban érkezett.
Reni csomija!
Nagyon köszönöm! Klassz minden nagyon örülünk neki!
Nagyon köszönöm! Klassz minden nagyon örülünk neki!
én 22-én adtam fel a niveás kérdőívet, ami legkésőbb 25-én odaért, mivel vásárhelyi vagyok, de én eddig még nem kaptam semmit!!!!
Én is kaptam egy rádiót

2 db Jacobs mini rádió és egy Nivea ajándékcsomi a gyorsan visszaküldött kérdőívért (okt. 25-én adtam föl): mini hátizsák, benne golyós deo, Milk és egy fémdobozos krém. 

mystic levele a vonalkódokkal, és egy 10E ft-os copy general utalvány
Kraft, minirádió, házhoz szállítva, ajánlottan.
Elem nélkül
Elem nélkül

Sms-t többen is: Az ágyneműket nov. 20. után szállítják.
Sziasztok!
Kapott valaki már a Libero-tól ajándékot? Vagy legalább egy sms-t?
Kapott valaki már a Libero-tól ajándékot? Vagy legalább egy sms-t?
Krysztasz, a tied is ideért, köszi szépen.
MInya
Megérkezett a leveled, köszönöm.
Megérkezett a leveled, köszönöm.
2 levelem jött balfi ásványvízcimkékkel, mivel elvesztek a mailjeim az elmúlt 1,5 hétben kérem, hogy keressetek meg D.T.I. Gy-ről, K.A. B-ból. Köszönöm!
Konyhaweb receptgyújtemény CD
Mi Világunk /csak egy árva gyüm.tea filter volt benne/
Mi Világunk /csak egy árva gyüm.tea filter volt benne/
Most kaptam e-mailt, hogy nyertem az stm50 nyereményjátékon, de hogy mit, azt majd csak az adataim megadása után, telefonon egyeztetik velem...
Reni levele megérkezett
Köszi
KösziBocs a duplázásért
mág=még
mág=még

Tegnap este érkezett egy cd állvány, természetesen senki nem volt otthon, és hívott az ürge.
NAgyon rendes volt mert kérdezte hogy melyik nálunk a rendes szomszéd
Elvileg beadta az egyiknek, azóta mág nem voltam otthon remélem sikerült megodania, mondta hogy mindeképpen megoldja mert több órát keringett mire kitalált hozzánk
Elvileg beadta az egyiknek, azóta mág nem voltam otthon remélem sikerült megodania, mondta hogy mindeképpen megoldja mert több órát keringett mire kitalált hozzánk
Tegnap este érkezett egy cd állvány, természetesen senki nem volt otthon, és hívott az ürge.
Pall-Mall lámpa