broáfka: és az kizáró ok?

Fáreó
Azt elég nehéz lenne letölteni, mivel az egy jópár oldalas könyv.
aadika!
Netről nem lehet estleg letölteni,mintha múltkor lett vólna szó róla,csak nem tom. honnan. Esetleg a google segít,megtalálnod!
aadika!
Nekem eredetileg van vhol. Megpróbálom megkereseni, ha van akkor szólok

nem teljesen idevaló de ha valakinek lenne feleslegessé vált
4jegyű függvénytáblázata nemzeti tk annak szivesen lenne a gyerkőc
új gazdája. köszönöm
mivel nemsokára lejár: 1 kotányi logó.
Sziasztok!
Ha estleg lenne valakinek mára,vagy holnapra felesleges mozijegye,akkor szívesen fogadnám!

Szia!
Köszönöm már kaptam.

vw
Ha netán-tán még nem érkezett volna felajánlás, én szívesen
Dobj egy mailt, ha aktuális.
Akinek lenne felesleges Mi Világunk kuponai és válaszborítékért elküldené nekem az írjon a @-ra.
Sikerült megint nem megkapnom a magazint.

Ha valaki olvassa ilyen korán a beírásokat, és lenne kedve elmenni a Vasúttörténeti Park Gőzmozdonyvrsenyére, kiállítására ma/ holnap, írjon ma délelőtt 1/2 10-ig, (utána mis is elutazunk) van két felesleges jegyünk.
Reácska,
átmentem az off-ba.
Ne itt kérd, írd meg címedet azoknak, akik felajánlották itt lentebb!
egy AÁ cd-t szeretnék kérni,akinek van még felesleges,köszi!
Szia Gia,
küldtem e-mailt, ha még megvan a kártya, én szívesen fogadom!
Köszi
Gabi
Sört a tv-ben is reklámozhatnak! (Lásd: Sörbarátok sorozat)
Az a trv-i korlátozás nem vonatkozik a sörre..
Anikó: Nahát nem mondod?

" alt="

">

Azt hittem - érthetően - egy pár jó számot tartalmazó cd, erre kiderül, hogy gyerekeket veszélybe sodró sörreklám.
Aki ettől lesz alkoholista, hogy reklámot néz (ebben az esetben hallgat) - akár gyerek akár felnőtt - annál nem ez a főprobléma.
A hülye szabályok pedig azért vannak, hogy megszegjék őket.

Reácska,
Az Arany Ászok CD-nek - érhetően - egy sörreklám a borítója. Iskolai tombolára nem igazán alkalmas. Ettől ugyan egy nebuló se fog rászokni a piára, de tudod, hogy van ez a cigi- és alkoholreklámokkal!
Ma kaptam a Corában: 3 alkalomra szóló kártya a ClubFitnessbe. Címe: 1039 Bp. Pünkösdfürdő u.52-54. (Csiki-Bege Pláza III.emelet) Október 31-ig érvényes.
www.clubfitness.hu
Ha kell valakinek, szívesen elpostázom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások