Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 635 / 763 oldal |
aki tényleg felajánlana cd-ket,valamint tömegcucc nyereményeket és el is tudja postázni egy fogyatékosok iskolájának,az keressen meg,megadom a címet.köszi
Arany Ászok CD.
Akinek esetleg hiánycikk.
Nem jutott a nagymamának és a 6-ik unokatestvérnek az jelentkezzen. Akár nagyobb mennyiségben is, iskoláknak, gyerekeknek tombolára.
Akinek esetleg hiánycikk.
Nem jutott a nagymamának és a 6-ik unokatestvérnek az jelentkezzen. Akár nagyobb mennyiségben is, iskoláknak, gyerekeknek tombolára.Akinek kell cd, az ne itt kérje, hanem a felajánlónak e-mailben írja meg a kérését és a címét!
Galeria!
Engem érdekelne az aá cd4
irj,ha lesz!
Engem érdekelne az aá cd4
irj,ha lesz!
vannak üres slim cd tokjaim. Ha valaki kéri írjon, Miskolcon oda adom szívesen, ne foglalja nekem a helyet. A dvd-kre volt szükségem, nem karcosak a dobozok.
Ma este 8- ra a Taplógázra 2 jegy a Dun a Plazaba.
Akinek kell esetleg majd aá cd nyugodtan szóljon, egy pár db lesz biztos felesben

7 db Whiskas kód, ami pontgyűjtéshez nem, csak a tagsághoz szükséges mennyiség eléréséhez jó. Aki kéri irjon.
2 db jegy ma este 20 órára az Eurocenterbe a Mansfeld című filmre 

Szia Krysztasz!
Én örülnék az AÁ kódoknak, ha még megvannak. Légyszi küldd el e-mailben.
Köszi
Én örülnék az AÁ kódoknak, ha még megvannak. Légyszi küldd el e-mailben.
Köszi
tescos utalvány elfogyott.
A Mi világunkban tudok még egy személyt regisztrálni, név, cím, születési idő, telefonszám, gyerekek száma szükséges.
Van 3 arany ászok kódom, ha még játszik, írjon valaki, szívesen elküldöm.
A Mi világunkban tudok még egy személyt regisztrálni, név, cím, születési idő, telefonszám, gyerekek száma szükséges.
Van 3 arany ászok kódom, ha még játszik, írjon valaki, szívesen elküldöm.
Haribo és Boci szórólapot tudok küldeni felbélyegzett, megcímzett válaszboríték ellenében-ha valaki nem tudna hozzájutni 

1 Tesco utalványom van, literenként 10 ft kedvezményt adnak. 14-ig lehet felhasználni, különböző városokban, ahol van tescos benzinkút. Akit érdekel, írjon, csak a postaköltsége kérem.
(csak megjegyzem, hogy ezt is kérnem kellett a vevőszolgálatnál. Tisztára, int a Rossmannban.)
(csak megjegyzem, hogy ezt is kérnem kellett a vevőszolgálatnál. Tisztára, int a Rossmannban.)
Az enyém elkelt.
Baris, máskor is szólj nyugodtan, ha be szeretnél írni valamit a fórumra
én úgyis vakon írok, úgyhogy szívesen teszem 
Baris, máskor is szólj nyugodtan, ha be szeretnél írni valamit a fórumra
én úgyis vakon írok, úgyhogy szívesen teszem 
Borsodi Sörbarát Magazinban van egy ajánló kérdőív. Ha valaki több személyt is szeretne ajánlani, válaszborítékért elküldöm a kérdőívet, vagy ha megadja az adatokat, kitöltöm és beküldöm (van hozzá bérment. nélkül feladható boríték)
Beee
Sikerült jegyet szerezned?
Nekem lenne ma estére 20 órára2 jegyem a Volverre a Művész Moziba; felajánlom annak, aki szeretné megnézni
Sikerült jegyet szerezned?
Nekem lenne ma estére 20 órára2 jegyem a Volverre a Művész Moziba; felajánlom annak, aki szeretné megnézni

A Borsodi Sörbarát Magazinban van egy ajánló kérdőív. Ha valaki több személyt is szeretne ajánlani, válaszborítékért elküldöm a kérdőívet, vagy ha megadja az adatokat, kitöltöm és beküldöm (van hozzá bérment. nélkül feladható boríték)
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül fölös jegye a Volverre?
Nincs valakinek véletlenül fölös jegye a Volverre?
vannak rossmann kuponjaim a gyűjtőfüzetükből, amit 3 pont után adnak. Október 31-ig lehet felhasználni, termékenként egyet, párszáz ft-os kedvezmnyre jogosítanak. Akit érdekel, írjon, küldök listát, hogy milyenek vannak még. Többnyire nem hétköznapi termékek. Csak a postaköltséget kérem értük.
Köszi
írtam mail-t
írtam mail-t