Szia Rea, ha még nem vitték el, engem érdekelne
Köszi
Vali
Tesco utalvány amely minden liter benzin után 10 ft kedvezményt ad átadó. Ismert fórumost előnyben részesítek!
AÁ kódjaim és mivilágunk kuponfüzetet felajánlom.
4 vagy 5 rauch sms letöltés lementve txt-be szivesen elküldöm nekem macerás használni :-)
van 2 rossmann kuponfüzetem, ezt postázhatom is postaköltség ellenében.
van kb. 20 cd tokom, újak. Aki miskolci és kéri, írjon, szívesen odaadom.
A Miskolci Pláza újságban kuponok 5-10 %, kedvezmény
ezekben a boltokban:
London Street cipőbolt, ajádnék cipőápoló termék minden vásárláshoz, WOndex papír írószer 5 %, Vagabond cipő 10 %, wow óraszalon 10, d-center nike 5, woodoo 5, egészségbarlang 10, búvár és paintball 50, parti ékszer 5, marlboro ajándék bolt 5, y-london 5, karát ékszerbolt 10 , plazanet 30 perc díjtalan netezés, fénymásolás 10, gyertyasziget 10
Ha valakinek nem jut plaza újság, kuponokkal, írhat, nekem van.
Kuponok az újságban, ha vkit érdekel, írjon, tudok adni. De ne pár nap múlva, minél hamarabb, amíg nem dobják ki a házban az újságos dobozt.
Beee volt az első, a rúcs egyébként enyhén pirosas színű, kicsit csilli is. És felajánlás volt, bocsi akinek nem válaszoltam.
nyertem két rauch sms letöltést egyiket felajánlom ha elmondod hogyan tudom felhasználni

SZia!
Én írtam már neked mailt!
1 db Astor rúcs, akinek kell írjon mailt.
a rauchon újra nyertem egy csengőhang vagy kép letöltést. Akit érdekel írjon emailt, elküldöm a kódot.
-Laktoherb telelválasztást serkentő teakeverék kupon
-Humana bébivíz 100 ft kedvezmény kupon
-Hipp tejpép 100 ft kedvezmény kupon
a Dm-ben 2007.aug.31.ig válthatók be
Évi 2 csillag!
Oksi,az akkor még marad,sorsolás végéig,a többi szabad préda!

Fáreó, a kék pepsissel várj még egy kicsit, hátha viszed valamelyikkel a fődíjat

már amennyiben a világoskékre gondoltál

Van 3 pall mall kódom, akinek kell írjon!
Felajánlok,legalább 250db játékos, nyeretlen spiler-es, cc.-s és kék pepsis kupakot,akinek kell,és gyűjt kerekesszékre!
Postázni nem postázok,vagy tali vagy eljön érte! Írjatok,kidobni mégse akarom!