// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 65 / 110 oldal |
dorika: Esztergomban csak a kezembe nyomták,Dorogon 1ft-ra ütötték be.
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Nekem a Rossman-os akciónál a blokkokon rajta van az ajándék tusfürdő is! Azt 1 Ft-ra vagy 0 Ft-ra, de felütötték!
Hát igen ez az egyik: Sanyifalván nincs Tesco !
a férjem már személyes sértésnek veszi, hogy ennyi izzadásgátlot veszek neki, már tele a fiokja
" alt="
"> (mert adidasból csak ig. használ)
a férjem már személyes sértésnek veszi, hogy ennyi izzadásgátlot veszek neki, már tele a fiokja
" alt="
"> (mert adidasból csak ig. használ)
UGD="Újra gazdagon döngöld" fel magadnak...
sada
a héten kaptam boci csoki vk.-ért cserébe
én csak azt írtam ide, hogy "UGD fel
a héten kaptam boci csoki vk.-ért cserébe
én csak azt írtam ide, hogy "UGD fel
ja még annyit bolya védelmében:
Nézd meg , hol blokkot, hol kódot kínálnak cserére. Akinél nem kapható az tuti cserél mindkettőt, mint én is az elején..
Nézd meg , hol blokkot, hol kódot kínálnak cserére. Akinél nem kapható az tuti cserél mindkettőt, mint én is az elején..
ne aggódjatok
én is rendszeresen eltűntetem a blokkot.Ugyhogy aki velem bléokkot cserél, annak egyből fel kell adnom, mert eltűntetem.Így nem kaptam meg a 2 energizeres borotvát is.Meg annak idején smile vikitől kaptam 1 blokkot amire szükségem volt a msáik helyett.
Úgy el szoktam rakni, hogy meglegyen.Szóval jó helyre....így biztos nem találom meg én sem, de más sem.
Na komolyra fordítvaa szót, nekem is kellett még blokk a Rossmannoshoz,mert jó szériával nyertem akkor.
én is rendszeresen eltűntetem a blokkot.Ugyhogy aki velem bléokkot cserél, annak egyből fel kell adnom, mert eltűntetem.Így nem kaptam meg a 2 energizeres borotvát is.Meg annak idején smile vikitől kaptam 1 blokkot amire szükségem volt a msáik helyett.
Úgy el szoktam rakni, hogy meglegyen.Szóval jó helyre....így biztos nem találom meg én sem, de más sem.
Na komolyra fordítvaa szót, nekem is kellett még blokk a Rossmannoshoz,mert jó szériával nyertem akkor.
lehet elkallódott a blokk.. nem ő lenne az egyedüli... lehet kapta ismitől, aki nem is figyelt ilyenre, hogy kell vagy épp hogy játék van vele.. bármi lehet..
ezzel olyan kár volt " visszavágni"
ezzel olyan kár volt " visszavágni"
sada
Amikor a rossmannban lehetett venni 2+1 tusit, ott pl a blokkon 2 adidas termék volt, de pl aaz ajándék tusin is volt kód (de tényleg!!)
Na jó ötlet
" alt="
"> ez egy példa volt!
Amikor a rossmannban lehetett venni 2+1 tusit, ott pl a blokkon 2 adidas termék volt, de pl aaz ajándék tusin is volt kód (de tényleg!!)
Na jó ötlet
" alt="
"> ez egy példa volt!mivel ő se tudta, hogy a "nem jó blokk" az mégis jó blokk!
Nem tudta ő se mert akkor nem azt írta volna, hogy "így jártál", hanem hogy nem küldök másikat, mert tudsz vele játszani!
Nem tudta ő se mert akkor nem azt írta volna, hogy "így jártál", hanem hogy nem küldök másikat, mert tudsz vele játszani!
ez a "figyelmetlen voltál, így jártál" mindent elárul..
"DUGD FEL MAGADNAK AZ ALAPOZÓT! EGÉSZSÉGEDRE!"
" alt="
">
" alt="
">
"Ha neked ennyi a becsület!"
Azt még halkan sem merem megkérdezni, honnan volt a kód, ha blokk nem tartozott hozzá?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
"Ha neked ennyi a becsület!"
Azt még halkan sem merem megkérdezni, honnan volt a kód, ha blokk nem tartozott hozzá?
" alt="
">De miért küldene duplán?
" alt="
">
" alt="
">sada
Ez szerintem ettől még nem ok nélkül, ez inkább szerencse, hogy mégis jó.
Ha nem lenne jó se küldött volna jót!
" alt="
">
Ez szerintem ettől még nem ok nélkül, ez inkább szerencse, hogy mégis jó.
Ha nem lenne jó se küldött volna jót!
" alt="
">bolya
A BLOKK JÓ!!!
Jobb lett volna, ha előbb rákérdezel, és nem ugrasz ok nélkül más torkának.
A kódot csak az akció ideje alatt lehet küldeni, de a blokk lehet korábbról is, ha már akciós/matricás terméket vettél vele.
S ez így van minden matricás-kódos játéknál (Palmolive, STR(, stb...)
A BLOKK JÓ!!!
Jobb lett volna, ha előbb rákérdezel, és nem ugrasz ok nélkül más torkának.
A kódot csak az akció ideje alatt lehet küldeni, de a blokk lehet korábbról is, ha már akciós/matricás terméket vettél vele.
S ez így van minden matricás-kódos játéknál (Palmolive, STR(, stb...)
bolya:szerintem is küld be nyugodtan én is megkaptam azt az ajit amit áprilisi blokkal nyertem! Egyet értek az elöttem szólokkal!!!!
bolya
nyugodtan küld be, én is korábbi blokkal nyertem és meg is kaptam a labdát, a cserepartnered hozzáállása nagyon negatív, nem a fóromra való!!!! Itt nem ez a szokás!!!!
nyugodtan küld be, én is korábbi blokkal nyertem és meg is kaptam a labdát, a cserepartnered hozzáállása nagyon negatív, nem a fóromra való!!!! Itt nem ez a szokás!!!!
Megprobálni meg lehet.
Ha nem akkor a sportzsákot is bukom.
És ha ő engem figyelmességre int akkor én is mindenkit vele szemben!
És a hozzááállása nekem nagyon negatív!
" alt="
">
Ha nem akkor a sportzsákot is bukom.
És ha ő engem figyelmességre int akkor én is mindenkit vele szemben!
És a hozzááállása nekem nagyon negatív!
" alt="
">bolya: jó az a blokk miért ne lenne jó? Ne idegeskedj már inkább legyél figyelmesebb, írták a fórumon is hogy jó a korábbi blokk is, én is megkaptam már a labdát érte, nekem is korábbi volt a blokkom, hisz már 1 héttel előtte voltak már kint promós Adidasok és ők elfogadják. Más cég nem, de ők igen.
Meskál Kingát nem ajánlom cserepartnernak!
Én Maybeline A. alapozót küldtem neki ajánlva, cserébe kaptam egy JÁTÉKON KIVÜLI adidas blokkot ( 04.25)
Megkértem, hogy küldjön újat, vagy küldje vissza az alapozót.
Ezt a témát gyorsan lezárta: Figyelmetlen voltál,így jártál.
Ez miatt most nincs blokkom amivel beküldhetném a nyertes kódot!
Mint ez levélben is jeleztem felé: "UGD FEL MAGADNAK AZ ALAPOZÓT! EGÉSZSÉGEDRE! Ha neked ennyi a becsület!
Én Maybeline A. alapozót küldtem neki ajánlva, cserébe kaptam egy JÁTÉKON KIVÜLI adidas blokkot ( 04.25)
Megkértem, hogy küldjön újat, vagy küldje vissza az alapozót.
Ezt a témát gyorsan lezárta: Figyelmetlen voltál,így jártál.
Ez miatt most nincs blokkom amivel beküldhetném a nyertes kódot!
Mint ez levélben is jeleztem felé: "UGD FEL MAGADNAK AZ ALAPOZÓT! EGÉSZSÉGEDRE! Ha neked ennyi a becsület!