Szilveszter előtt elküldtem a páromat, hogy vegyen egy üveg kölyökpezsgőt. Mikor hazaért boldogan mutatja, hogy "nyerőset" hozott. Lehet vele kerékpárt nyerni. Szegény elég nehezen tudta megemészteni, hogy a játék 2007. januárjában lejárt.

egyetlen*

Ugye,ugye...

Tegnap elmentünk átvenni a Pannonos nyereményeket. Mivel mind a két telefonunk 30-as, amivel nyertük, elég furán nézett ránk a fiatalember, de gond nélkül átadta a nyereményeket. Búcsúzóul azért kedvesen megjegyezte, hogy vár még bennünket, mert bögrét azt most nem nyertünk, de van még készleten.

Tegnap este, miután megvolt az ajándékbontás...én összeszedtem az ajándékok csomagolását, és gondoltam, kidobom. Erre megszólal a kislányom: Anya! Nem azt igérted, hogy ezentúl semmit nem dobsz ki, amin vonalkód van?

Ma mosogépet takarítottam,mellettem állt az 5 éves kissrácom. Mondom neki,hogy ez a mosgép már elég rossz, majd egyszer veszünk egy újat de jó lesz majd.
Erre a fiacskám megszólal: Vagy majd nyerünk egyet. Akkor ingyen lesz.

ahányszor Dorogon járunk bemegyünk a Sparba és banánt veszünk. Én nem szeretem,ezért veszek a páromnak,anyuéknak,anyóséknak ajándékba. ma bemegyünk a Sparba és a párom első mondata:"én nem kérek banánt,már le sem tudom nyelni"

mamocika165 Hozzászólás - 2007. december 10. :: 17:00
jó hogy rá találtam erre az oldalra eddig azt hittem csak én vagyok ilyen megszállot,gyüjtsük össze, vágjuk ki, tegyük el és küldjük be de már látom hogy ez egy rendes iparág ja és az is jó hogy minden tag nagyon segítőkész és senki nem bunkózik,mint azt sok más helyen lehet tapasztalni tehát köszönet az oldal létrehozójának és bocs ha már van ilyen fórum
üdv!
Ma elküldtem a párom a Coop-ba akciós dolgokat vásárolni. Telefonban újságolta, hogy vett kólát, amihez kapott poharat. Kérdezem, kettőt vettél? -Igen, össze van csomagolva. -Persze ő azt gondolta elég a játékhoz

Boldogan mondta, hogy kapott valami kupont is amit ki kell tölteni.
Mikor hazaért, a két túró között találtam egy szakadt ázott fecnit. Kérdezem: Ez volt a kupon?

Válasz: ÓÓÓÓ igen
Ma a postán kérdezi tőlem a nő, hogy gyűjtöm-e a rama vonalkódokat? Persze, mondtam (azt hittem, adni akar néhányat, ha már kétnaponta odajárok

), erre: -Mondjam már meg a címet, hogy hova kell küldeni! (remélem, nem az én pályázatomat nyitogatták ki...)
Férjem pár napja visszaváltotta az aranyászok üvegeket, a legközelebbi spárban. Naponta ott vásárol. Automata üvegvisszaváltó van. Pakolgatta a gépbe az üvegeket, erre valaki hátul a raktárban megszólal, biztos valami csöves vitte vissza az üvegeket, aztán fej kibújt a raktárból, kinéz majd bent nyugtatja a másikat nyugi nem csöves. Még szerencse, hogy ezzel a játékkal nyertünk is.
dorika
azért pár nap múlva vigyetek újra 2 üveg sört.

Reggelente mindig a hosszabb úton megyek a metróhoz. 3 hete az egyik boltban vettünk AÁ-kat 2 üveggel, csak a kupak miatt. Kint sörözgettek a munkások és voltak körülöttük kupakok. Míg szedtük a földről szóba elegyedtek velünk, mondtuk Nekik, hogy mi csak kupakot gyűjtünk. Elkezdték szedni ők is a földről és adták oda nekünk. Mi nem szoktunk sörözni, ezért a két üveg sört odaadtuk nekik (kupak nélkül persze). Úgy örültek! Azóta minden reggel a bolt ablakában, a rács alatt vár minket pár kupak. Napi 3-7 kupakra mindig számíthatok!
Szerika

De ari!!!!
Az egész azzal kezdődött, hogy szeda este panaszkodtam a lányomnak (10éves), hogy nem vagyok szerencsés a telefonos játékokban. AÁ eddig 20/0. Eddig még csak olyan telefonoson nyertem ami gyorsasági volt. Tegnap (csütörtökön) megyek haza munkából, a lányom majd kiugrik a bőréből olyan boldog. Azt mondja, anya képzeld vettem ma egy bountit. Volt benne kód, beküldtem és nyertelm!!! (2000Ft-os utalvány, amit valószínű nem fogunk felhasználni, mivel ez tulajdonképpen csak engedmény.) Ezzel persze nem akartam elrontani a jókedvét. Meg is beszéltük, hogy a telefonos játékokon ő fog játszani.
Este nézem a mobilját és látom, hogy írt egy válasz sms-t a kapott nyerő sms-re: "Nagyon kedvesek! Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltak és hogy én vagyok a szerencsés."

hát,így ahogyan írjátok én már kidobtam a Coop-coca blokkokat,na itt tuti nem szeretnék pótnyertes lenni

azért a fene sem gondolná, hogy van olyan játékos aki abban reménykedik, hogy nem nyer

dundibongo: értem.

Na én is csináltam hülyeséget. Chiot küldtem be a fiúk nevére és aztán olvastam el hogy ők nem is nyerhetnek, még jó hogy nem nyertek.

dundibongo Hozzászólás - 2007. október 26. :: 19:54
viki
nem, ezzel nyertem, csak beugrott hogy a blokkot jó volna eltenni hátha én nyerem meg a 100 ezres utalványt, amilyen béna vagyok, nyerni is fogok, csak nem lesz blokkom
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. október 26. :: 19:52
dundibongo: bocs én ezt most nem értem. Én az Unileveressel nyertem a másikkal az a múltkori volt. Te is ezen nyertél csak incs blokk???
dundibongo Hozzászólás - 2007. október 26. :: 19:49
radírpók mindjárt töröl de beírom:
vettem az auchanba baba cuccokat csak a játék kedvéért, viki beírta, hogy nyert másik játékkal, mondom elteszem a blokkokat, szerintetek meg van?
naná, hogy nincs!
így jár akirenbdetlen disznó, ez a nap tapasztalata és reménykedem nem nyerek
lindababa Hozzászólás - 2007. október 26. :: 19:47
Én a nyugalmamat és az önbecsülésemet nyertem vissza, miután kiordibáltam magam a főnökömmel.
dundibongo Hozzászólás - 2007. október 26. :: 19:44
tapasztalatot!
Minya Hozzászólás - 2007. október 26. :: 19:39
Mit ?
dundibongo Hozzászólás - 2007. október 26. :: 19:36
nyertem
Most nézem,bontottam ki a fiam óvis uzsiját,erre Midi croissant,akkor nem dobjuk ki

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások