Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 65 / 230 oldal |
Meske: igen, ragaszkodj csak, illetve ez az ő szabályzatuk, tudniuk kell(ene)... Nyilván nem szeretnek fizetni, negatív élmény az ügyfélnek. Írd fel magadnak, hogy mikor telik le a 2-4 hét, vagyis inkább a 4. hét, ne felejtsd el, nehogy ők mégis...
Köszi, csak amikor rákérdeztem, nagyon lapítottak, még véletlenül se tudott senki semmit a kártérítésről. Ajánlott levélnél akkor mindenképpen ragaszkodnom kell a 15-ös szorzóhoz, nagyon úgy nézem, hogy el akarják sumákolni
Már csak várnod kell. 2-4 hét múlva aláíratják veled a jegyzőkönyvet. Ha úgy ítélik, hogy valóban elveszett, rá 1 hétre megkapod a pénzt.
Külön a költséget és külön a kártérítést.
Külön a költséget és külön a kártérítést.
Ha valaki már intézett ajánlott levél elvesztésekor kártérítést, légyszi írjon nekem, a tudakozványt már beadtam, mennyi idő? külön kell kérni a kártérítést? stb. Köszi
Szerintem a +50 és +100 Forintot utólag nyomták a raktárban elfekvő régi eladatlanokra.
" alt="
">
" alt="
">nálunk meg 27+ 100 Ft os van..az ilyen régi??
" alt="
">
" alt="
">Magyar Posta, én így szeretlek!
" alt="
">Az iszapkárosultakat segítő bélyeg:
www.posta.hu/kepek/vorosiszap_plakat.jpg
75+50 Ft
Csak azt nem értem, ha most nyomták, miért nem 80+50 Ft, miért kell még mellé venni 5 Ft-ért +bélyeget?
www.posta.hu/kepek/vorosiszap_plakat.jpg
75+50 Ft
Csak azt nem értem, ha most nyomták, miért nem 80+50 Ft, miért kell még mellé venni 5 Ft-ért +bélyeget?
OK
" alt="
">
" alt="
">Morticica
Írd inkább a blokkra az ár és a terméknév közé, mert a hátoldalát odaragaszthatja a papírjára, ha a tetejére írod, akkor levághatja. Kivágni csak nem vágják ki...
Írd inkább a blokkra az ár és a terméknév közé, mert a hátoldalát odaragaszthatja a papírjára, ha a tetejére írod, akkor levághatja. Kivágni csak nem vágják ki...
" alt="
">Amióta a Paksi Atomerőműnek küldött levelm úgy jött vissza, hogy "elköltözött", azóta nem csodálozom semmin, amit a Posta intéz!!!
Két hete csütörtökön elsőbbségivel adtam fel tibi papírt meg egy rossmann pontot, a cserepartner levele megérkezett másnap, az enyém azóta sem..a postán, mikor legközelebb kérdezte a csaj, h elsőbbségivel menjen-e, visszakérdeztem, hogy ugyan minek, mivel a múltkori meg sem érkezett, erre rám bambul, hogy tééééényleg?
Tavaly novemberben MOL-os macis hátizsákot adtunk fel Dublinba a sógorom kislányának, hogy karira biztosan odaérjen. Persze nem ért oda, sőt mikor kerestettük (ajánlva lett feladva, dobozban, még ki se tudták tapogatni), kiderült, hogy el sem hagyta az országot...egyszer kérdezte a csomagos, hogy mostanában nem nyertem semmit? Mondtam neki, hogy már futár hozza a tárgyakat, mert túl sok tűnt el, amíg a posta szállította.
Ha eredeti blokkos játék van, akkor a hátuljára mindig ráírom a nevem is, ha nem kérik akkor is, mert így ha le is nyúlja valaki menet közben, akkor sem tudja felhasználni.
Minden alkalommal el fogom mondani a postán, hogy meg se érkezett az elsőbbségim, amikor megkérdezi azzal menjen-e. Amitől még kiadok, ez kicsit OFF, hogy minden alkalommal rám akarnak tukmálni, csokit, sorsjegyet,biztosítást...
Tavaly novemberben MOL-os macis hátizsákot adtunk fel Dublinba a sógorom kislányának, hogy karira biztosan odaérjen. Persze nem ért oda, sőt mikor kerestettük (ajánlva lett feladva, dobozban, még ki se tudták tapogatni), kiderült, hogy el sem hagyta az országot...egyszer kérdezte a csomagos, hogy mostanában nem nyertem semmit? Mondtam neki, hogy már futár hozza a tárgyakat, mert túl sok tűnt el, amíg a posta szállította.
Ha eredeti blokkos játék van, akkor a hátuljára mindig ráírom a nevem is, ha nem kérik akkor is, mert így ha le is nyúlja valaki menet közben, akkor sem tudja felhasználni.
Minden alkalommal el fogom mondani a postán, hogy meg se érkezett az elsőbbségim, amikor megkérdezi azzal menjen-e. Amitől még kiadok, ez kicsit OFF, hogy minden alkalommal rám akarnak tukmálni, csokit, sorsjegyet,biztosítást...
A POSTÁSUNKAT ODA KÜLDÖM, AHONNAN EGYSZER KIJÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÉRDEZZE MEG, MIT KAPOK ÉS NE NYÚLJA LE A DOLGAIMAT!
HOGY ....+OTT AHOL VAN AZ A KÍVÁNCSI....YXYXYWQXWQYWW!!!!!!!!
--Bocsánat, muszáj volt!-
KÉRDEZZE MEG, MIT KAPOK ÉS NE NYÚLJA LE A DOLGAIMAT!
HOGY ....+OTT AHOL VAN AZ A KÍVÁNCSI....YXYXYWQXWQYWW!!!!!!!!
--Bocsánat, muszáj volt!-
Megkérdeztem, és gyorsan válaszoltak is
" alt="
">
Bármelyik (a táblázatban szereplő) postán kérhetem a kártya újbóli kiállítását
" alt="
">
" alt="
">
Bármelyik (a táblázatban szereplő) postán kérhetem a kártya újbóli kiállítását
" alt="
">Itt kérdezd meg:
06 40 46 46 46
ugyfelszolgalat@posta.hu
06 40 46 46 46
ugyfelszolgalat@posta.hu
adrika6!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!
Samidala!
holnapra megkérdezem neked, hogy ilyenkor mi a teendő.
holnapra megkérdezem neked, hogy ilyenkor mi a teendő.
sada
értem, köszi.
értem, köszi.
Ha hagyományos Belföldi postacsomagként adod fel, törékeny megjelöléssel, akkor az "Nem standard" csomag és a díja 1.500 Ft.
Lásd itt, 3.1-es pont:
http://posta.hu//kepek/upload/2010-01/USZ_5fugg_2
0100101.pdf
Lásd itt, 3.1-es pont:
http://posta.hu//kepek/upload/2010-01/USZ_5fugg_2
0100101.pdf