Gladiátor ( és mások is)
csütörtökön,pénteken, könnyít a Danubius,hogy a szüketek,ész kevészbé üdeszek isz nyerhesszenek... Na akkor ez nekem szól!

perce mald cak délután mejt ezen a héten 4.35 kor indultam dolgozni éc különben sem ismertem fel szinte semmit sem. (kivéve Sher meg a Valami amerika) aztán nem is tudtam figyelni. De hajrá botfülű játékos társaim előre!!Itt a remek alkalom

mano,
Péntekig tart és drukkolok neked.

Jó reggelt!
Szeretném megkérdezni, nem tudom más is figyeli-e a slágerlistát, érdekelne, hogy tegnap 4 után nem volt-e valamelyik szám, mert csak 4ig tudtam hallgatni, s nem szeretnék lemaradni semmiről sem.
Köszi
Gladi!
Gratulaaa!
Meddig fog ez a hifis játék tartani, mert azt álmodtam, hogy nyertem egy hifit!
Rájöhettek a danubiusban, hogy 1-2 mix ismételten ment le, mert ma nem volt már ismétlés.

Viszont a kolleganőmnek nyertünk egy hi-fit.

Hatalmas mázlink volt.
A tegnapi Metró újságban van 1 Sláger Rádiós játék!
Top Sláger 1000 a címe. Hallgassa a Sláger Top 1000 listát márc.22-26 között.
3 az újságban megjelölt dalt kell beírni,jobban mondva a sorszámát, amikor elhangzik .
1. Queen-Friends will be Friends
2. Irene Cara-Flashdance
3. V'Moto-Rock-Moziklip
Az újsgban lévő kupont ápr. 2-ig,kitöltve küldje vissza!
Cím: Sláger Rádió 2040, Budaörs,Szabadság út 117. A borítékra írja rá: Sláger Top 1000
A nyereményeket ápr. 5.-én a Bumerángban sorsolják!
Nyeremények: 2 db Suzuki Katana robogó, és annyi kg Chio Chips,ahány kiló Ön!
Én ritkán vagyok itt, de ha tudom, szívesen segítenék bármikor. A játék tud. szerint már csak 4 nap.
Savika,
Sajnos, Jáksónál ez gyakori, szerintem vonzza a hülyéket mivel ő sem teljsen ép.

E-mailben írtam neked.

hát ez tök jó!

elveszik a lehetőséget azok elől, akik játszanának! betelefonált valaki és f*ngja nem volt miről van szó és csak úgy mondott 3 számot (ugyanazt 3-szor!) - Danubius - Jáksó

Gladi: írd meg a telszámodat lécci mailben és úgy kicsit egyszerűbb!
Savika.
Nagyon szivesen segítenék, de a mostaniból egy sem megy, sajnálom.

Ezt még nem hallottam, priviben beszéljük meg este.
Gladi: segítesz?

Nekem is gyanús volt egy-kettő.

Egy férfi vitte a hi-fit, következő órában új mix, új esélyekkel. Szerintem ismétlődnek a mixek.

Tudom mindhárom számot de nem tudom őket órákig felhívni.!!!

Én hallgattam, Garai úgy odaadta két dalért órákon át a discmant mint a kisangyal. Abaházi meg füldugót ad ugyanezért, hát, ez így egyáltalán nem fair, de mindegy.
Holnap indulnak a mai mix-szel, jó nehéz szerintem.

Tudjátok a harmadik számot?! Most már órák óta két dalért discmant adnak.
Szerintem annyian hívják a danubiust, hogy egyszerűen képtelenség elérni őket. Amennyiben próbálkoztok, sok sikert a bejutáshoz. Én ezt kihagyom.
A mai hi-fit Szegedre vitték, holnapra sok szerencsét mindenkinek! E-mailben beszéljünk, ha van tippetek, én tudtam mindhármat de későn jutottam géphez. Mix-ek között levelezzünk, ha gondoljátok. Hétfőn más e-mailen leszek, holnap fenti.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások