Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 65 / 891 oldal |
Elműhöz tudnátok egy emailt? Ilyen ügyfélszolgálatost... (Budapest)
Sziasztok!
Ehhez a játékhoz tudna átküldeni nekem valaki szórólapot? Nem tudom letölteni
" alt="
">
UEFA CL Match Attax nyereményjáték
Köszönöm!
Ehhez a játékhoz tudna átküldeni nekem valaki szórólapot? Nem tudom letölteni
" alt="
">
UEFA CL Match Attax nyereményjáték
Köszönöm!
SOS help!!!!
Márc, 15-ig nagyon nagy szükségünk lenne a szavazatokra. Részletek a szavazós topicban!
Köszönöm!
" alt="
">
Márc, 15-ig nagyon nagy szükségünk lenne a szavazatokra. Részletek a szavazós topicban!
Köszönöm!
" alt="
">Sziasztok! Valaki ki tudna segíteni egy Nescafe- SPAR pohárkóddal?
Köszönöm!
Paintuci
nyeremenyjatek@popgroup.hu
nyeremenyjatek@popgroup.hu
Meg tudnátok mondani a spar/nescafe blokkokat hová kell beküldeni bescanelve, mert a telefonba mondták, de elfelejtettem, és tuti nem oda ami a jszabályzatban van...
glücklich
Nekünk roomba620 van
A magasságot most nem tudom lemérni mert a gyerekek szobájába van és nem akarok ezért bemenni hozzájuk, ha reggel még aktuális lemérem.
A takarítással nagyon meg vagyok elégedve. Szépen porszívóz parkettán is szőnyegen is. Könnyen átmegy egyikről a másikra még a küszöbön is gond nélkül.
Én csak ajánlani tudom
Nekünk roomba620 van
A magasságot most nem tudom lemérni mert a gyerekek szobájába van és nem akarok ezért bemenni hozzájuk, ha reggel még aktuális lemérem.
A takarítással nagyon meg vagyok elégedve. Szépen porszívóz parkettán is szőnyegen is. Könnyen átmegy egyikről a másikra még a küszöbön is gond nélkül.
Én csak ajánlani tudom
Nagyon sokan nyertetek roomba 620-as robotot, ha valaki nem adta el megirna a magasságat, az oldal szerint 9 cm, nekem 10-10,5 centis helyre kellene bebujni, ott már több a magasság egy picit, de ha a gépből kilyebb áll valami, vagy bekavar a kerék magasság akkor nem fog bemenni. Illetve érdekelne még, az eddigi használat szerinti elégedettség, és a tisztítás mennyire bonyolult, időigényes?
Illetve sencort is lehetet nyerni, az olcsóbb kategóriából ezt is a jobbak között találtam, magasság, vélemény?
Illetve sencort is lehetet nyerni, az olcsóbb kategóriából ezt is a jobbak között találtam, magasság, vélemény?
Van még vki fent aki velem sokat cserélt jól ismerjük egymást és van bankkártyája, és tud vele neten fizetni?
Kapásné Mónika legyszi irj nekem!
Koszonom
" alt="
">
Koszonom
" alt="
">Ditke2: légyszi válaszolj az e-mailemre! Köszönöm.
Sziasztok!!!
Keresek olyan fórumost aki Győrben lakik!
szeretnék kérni tőle 1 szívességet
köszönöm előre is
Keresek olyan fórumost aki Győrben lakik!
szeretnék kérni tőle 1 szívességet
köszönöm előre is
Sziasztok !
Esetleg tudna Valaki Nokia 3510i telefont ,
(term. jó állapotút) világos színben
" alt="
">
Köszi
Esetleg tudna Valaki Nokia 3510i telefont ,
(term. jó állapotút) világos színben
" alt="
">
Köszi
Van köztünk, olyan fórumos, aki vagy akinek családtagja vagy ismerőse járt a Corvinus Egyetem által szervezett angol középfokú gazdasági nyelvvizsgaelőkészítő tanfolyamra? Privátban szeretnék kérdezni tőle valamit. Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Köszi, írtam!
" alt="
">
" alt="
">Én szívesen felhívom, csak mondd milyen számon és mi az üzenet.
(írtam e-mailt is, biztos ami biztos)
(írtam e-mailt is, biztos ami biztos)
Vki fel tudná hívni Anyukámat T-Com vezetékes számon?
Sikerült lemeríteni a mobilomat, a töltő nála .. (arról már nem is szólok, hogy a pin-t sem tudom, és hol a bánatban van, ez a jövő talánya)
Szóval egy rövid üzenetem lenne számára.
Sikerült lemeríteni a mobilomat, a töltő nála .. (arról már nem is szólok, hogy a pin-t sem tudom, és hol a bánatban van, ez a jövő talánya)
Szóval egy rövid üzenetem lenne számára.
pmarta: Köszönöm szépen!!!
Nem egy tárgyról van szó, az egész éves ingóságeladásaid összegéről. És igen, csak a határ átlépése után kell bevallani.