Jelica irtam

" alt="

">
Megkaptam a mizo pontot, köszönöm!

" alt="

">
sada
Köszönöm a válaszod.
margo
"A BKK 2013. december 31-ig volt köteles elfogadni a BKV által kibocsátott jegyeket és bérleteket, illetve a 2012. december 31-éig kibocsátott BKK-s jegyeket."
http://goo.gl/gy1Wxz
Valakinek lenne esetleg 10 mizo pontja hétfőig kölcsönbe?
Hétfőn duplán megadom!!
Az a gyanúm, hogy nem:
http://www.bkk.hu/tomegkozlekedes/jegyek-es-berle
tek/gyakran-ismetelt-kerdesek/jegyek-visszavaltasa/
Budapesti BKV-és, 10 db-os gyűjtőjegy tömb fele meg van még, használható-e utazásra vagy már nem? 2011-es, akkor 2800 Ft/tömb volt az ára. Segítsetek légyszí. Köszönöm szépen.
Média Markt online webshopban is használhatom a média kártyáimat? Mondjuk egymás után többet?
Paintuci
ugyfelszolgalat@elmuemaszenergiaszolgaltato.hu
kérd a leveled visszaigazolását!
Elműhöz tudnátok egy emailt? Ilyen ügyfélszolgálatost... (Budapest)
Sziasztok!
Ehhez a játékhoz tudna átküldeni nekem valaki szórólapot? Nem tudom letölteni

" alt="

">
UEFA CL Match Attax nyereményjáték
Köszönöm!
SOS help!!!!
Márc, 15-ig nagyon nagy szükségünk lenne a szavazatokra. Részletek a szavazós topicban!
Köszönöm!

" alt="

">
Sziasztok! Valaki ki tudna segíteni egy Nescafe- SPAR pohárkóddal?
Paintuci
nyeremenyjatek@popgroup.hu
Meg tudnátok mondani a spar/nescafe blokkokat hová kell beküldeni bescanelve, mert a telefonba mondták, de elfelejtettem, és tuti nem oda ami a jszabályzatban van...
glücklich
Nekünk roomba620 van
A magasságot most nem tudom lemérni mert a gyerekek szobájába van és nem akarok ezért bemenni hozzájuk, ha reggel még aktuális lemérem.
A takarítással nagyon meg vagyok elégedve. Szépen porszívóz parkettán is szőnyegen is. Könnyen átmegy egyikről a másikra még a küszöbön is gond nélkül.
Én csak ajánlani tudom
Nagyon sokan nyertetek roomba 620-as robotot, ha valaki nem adta el megirna a magasságat, az oldal szerint 9 cm, nekem 10-10,5 centis helyre kellene bebujni, ott már több a magasság egy picit, de ha a gépből kilyebb áll valami, vagy bekavar a kerék magasság akkor nem fog bemenni. Illetve érdekelne még, az eddigi használat szerinti elégedettség, és a tisztítás mennyire bonyolult, időigényes?
Illetve sencort is lehetet nyerni, az olcsóbb kategóriából ezt is a jobbak között találtam, magasság, vélemény?
Van még vki fent aki velem sokat cserélt jól ismerjük egymást és van bankkártyája, és tud vele neten fizetni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások