goldwoman
Az nem bővítés, és nem új tag.
A tálak biztosan sokszor lesznek még.
De jöhet a kistányér, stb is....
gondolom, leveses tál. sültes tál lesz majd-ami a készletben már van csak nem sikerült megnyerni

szerdán kaptam a levelet, hogy nem lesz semmi a pénzért és vonalkódért tányérokból, DE! új tagokkal bővül majd a knorr étkészlet, amit meg lehet nyerni majd.
knorr leveses tálra vagy sütőtálra cserélnék egy 12 darabos Verdás mesekockát.Esetleg még matricát,puzlét és füzeteket tudok adni hozzá.
egyböl= egy
előző körben
kettőböl=kettő
Sütőtálat, levesestálat és sültestányért VENNÉK.
Nekem 2 tepsi jött össze a beküldött 5 SMS-ből!

1/ 1 sütőtál

Hugomnak adtam a másik blokkomat ő nem nyert. Én a saját jól bevált videónkhoz néztem,a hugom a teletexthez,amin akkor már a 3. perc ketyegett,mikor én nyertem,tehát ő sajna percekkel elötte elküldte.
3-ból kettő tepsi sikerült

Olyan boldog vagyok. Sőt, lehet hogy a harmadik is, mert nem kaptam vissza smst, hogy nyert-e vagy sem. Persze elküldtem újra, de azt írta vissza, hogy már beküldték. Szóval reménykedem még a harmadikban.

2/2

2/1 tepsi
Az elsö nyert a második már nem,de ahogy nézem ez nemis rossz arány !!!
3-ból 2 sikerült. Nagyon örülök.
Jó reggelt minden éjszakázónak!
Nálam 2/1 tepsi landolt. Elég necces volt, az elsővel nyertem, a pár másodperccel később küldött másodikkal már nem....
szabina357
Szerintem várd meg a Tescos sorsolást, és utána küldd csak be a GO-ra.
A GO-hoz is, a fődíjhoz eredeti kell.
Sokan. Nézd az éjféli beírásokat.
Szvsz. pár másodpercet késett az órájuk.
Hát ez nem igaz!

Direkt a pontos időhöz állítottam az órát. Alig valamivel éjfél után elküldtem az sms-t és nem nyertem tálat!
Nyert valaki?
Ha lefénymásolom a blokkokat az eredetit felhasználhatom a GO-hoz?
Bár a 100.000 Ft megnyerésére kicsi az esély.
Megüt a buta, 00 00 03 másodperckor, 05 másodperckor és 00 04 perckor küldtem és semmi.3/0
Nagyon mérges vagyok!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások