mmg
neked nem kell külön regisztrálni, ők regisztráltak az első sms-el.
Máskor is volt már ilyen játék hogy csak az első sms-re válaszoltak, utánna csak akkor ha nyersz
Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 65 / 69 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Gondolom a napi nyereményhez egy hét balcsi
nekem is ezt írták de a neten, sms-t nem kaptam. viszont a nyertesek állítólag 30 másodpercen belül sms-t kapnak, ezek szerint én nem nyertem, azért kérdeztem hogy akkor is órizzem meg a csomagolást ha nem nyertem.
Nekem ezt írták, úgyhogy érdemes lehet megtartani a kódot:
Köszönjük, hogy részt veszel a Balaton-játékban. Csomagolásod őrizd meg. Újabb sms-t akkor küldünk, ha nyertél, vagy regisztrációd hibás.
Kár hogy nem tudom hol kellett volna regisztrálni!
Köszönjük, hogy részt veszel a Balaton-játékban. Csomagolásod őrizd meg. Újabb sms-t akkor küldünk, ha nyertél, vagy regisztrációd hibás.
Kár hogy nem tudom hol kellett volna regisztrálni!
Smile köszi.Ez jó hír!
akkor is meg kell őrizni a csomagolást, ha nem nyertem vele?
Most is áll az oldal! "Kommunnikációs hiba!" Sajnos most nem tudsz játszani,próbáld meg késöbb. 

11 kódból semmi
Hűtőtáska első sms-ből. Válasz azonnal jött (neten küldtem)
atomi
a kódküldés után mennyivel kaptad az sms-t?
a kódküldés után mennyivel kaptad az sms-t?
atomi
te nyertél akkor? mert én nem kaptam semmit
te nyertél akkor? mert én nem kaptam semmit
végre el tudtam küldeni 4 kódot 

Nem,késöbb újra küldheted.
Ha a kód küldése után a kapcsolat megszakad, akkor az a kód elveszett?
A balatonszelet nekem is " alszik" !
de az sms amit kaptam abban szerepelt egy #.
"küldd el neved és postacímed(#név, ir.szám.,város, utca házszám, emelet ajtó) a 0630 alapdíjas sms számra."
"küldd el neved és postacímed(#név, ir.szám.,város, utca házszám, emelet ajtó) a 0630 alapdíjas sms számra."
Tényleg megint bemondta a rendszrük az unalmast
Én többször is próbáltam neten küldeni, de kiírja hogy a kapcsolat megszakadt, próbáljam újra, utána meg hogy helytelen kód...
Akkor ezek a kódjaim elúsztak?!
Akkor ezek a kódjaim elúsztak?!

Itt van minden feketén-fehéren:
www.balatonszelet.hu/jatekszab.pdf
A nyertes sms-t 30 másodpercen belül küldik.
A címed egyszerűen csak be kell küldeni, se *, se #, se semmi: lásd III/3. pont.
www.balatonszelet.hu/jatekszab.pdf
A nyertes sms-t 30 másodpercen belül küldik.
A címed egyszerűen csak be kell küldeni, se *, se #, se semmi: lásd III/3. pont.
Csak beindul ez is