Jujujj, de béna vagyok, én nem találok tortát sehol, pedig kivülről tudom az összes receptet...

" alt="

">... de torta egy szál sem....

" alt="

">
Hol keressem?
Ti hol találtok Falusi Mariann cikket? Nekem csak video van...
Hogyan ünnepelnek a gyerekek a világ más tájain?
nekem a színező - 2.-ben sincs

" alt="

">
már megvannak a torták, de házikó egy sincs

" alt="

">
köszi, sajnos nem találom

" alt="

">
nekem ott nincs pl a becsinel :s
nekem is 2 a tortáknál
Stal Juditnál
7 szuper karácsonyi vásár Bécsben
Na nekem eltűntek a házak, minden cikket átnéztem, és akkor is csak 5 van meg.
kösz, megtaláltam, nem tudom ez hogy kerülte el a figyelmemet, már minden sza...t megnyitottam. Lassan eltűnik az ujjlenyomatom az egerem görgetőjén...
De tényleg volt ott egy házikó

" alt="

"> Reménykedtem, hogy a többi tortában is lesz, de sajna nem. Még 3 hiányzik, de fogalmam sincs hol nem nézhettem még...
pipe: a főoldalon van a második a 3. szuper adventi naptár után:4+1 ünnepi torta. Ebben van.
Én meg már az utolsó kettőt nem találom megint. Valakinek valami tipp, hogy hol lehetnek?
picurka13
Hol találtad meg a ribizlis csokitortát? Én nem látom

" alt="

">
A sorsolás mindig reggel van, ezért irja, aznapra. Nekem az első nap vessztek el a házikóim, de tegnap sikerült mind a 3 sorsjegyet is megszerezni, de sajnos nem sorsoltak ki. A feminán is van hasonló játék, már második napja, hogy csak éjjel vihették el az ajándékot. Aki egész nap klikkel, az meg az időt fecsérli, na attól aztán tényleg el ment a kedvem. Ráadásul az első nap olyan ideges lettem, sikerült egy órát megnyernem, de amikor az adataimat töltöttem ki, akkor véletlen megnyomtam az enter gombot, na el is veszett az egész. Előző években a nőklapján sikerült pár ajándékot megnyerni, de igy, hogy sorsolnak, nem nagy az esélye.