Dina0425 2025-09-24 :: 13:19
Nyertem 1 Szuperkoncert BPP jegyet.
Nem tudom, hogy el tudnám-e adni, mert én messze vagyok hozzá.
Ha tudjátok hogy kell, kérlek segítsetek nekem.
Ingyen küldik ráadásul névre szóló!
Denom 2025-09-24 :: 14:00
Eladni? 🤔 Mások ingyen osztogatják! 😃
Dina0425 2025-09-24 :: 13:19
Nyertem 1 Szuperkoncert BPP jegyet.
Nem tudom, hogy el tudnám-e adni, mert én messze vagyok hozzá.
Ha tudjátok hogy kell, kérlek segítsetek nekem.
Aki nyert a TWIX játékkal repülőjegy utalványt, sikerült felvennie a kapcsolatot az utazási irodával?
Tesco Hell küldi a hátizsákokat?
Közben rájöttem köszönöm.
Tudnátok segíteni hogy a VMLY&R Hungary Kft mit küldhet??A GLS fogja szállítani. köszönöm
weber, sada!
Oh, és tényleg! Már nagyon este volt... Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
bada!
Csak azt nem próbáltad ki, amit elfogad.
A.....
Sziasztok! A Twix, Bounty nyereményjátéknál ti milyen formátumban adjátok meg a "Blokk sorszáma" mezőben az AP kódot? Próbáltam már mindenhogy,:egyben, kúlön, kötőjellel, APAszámok, AP Aszámok, AP-Aszámok, csak számok, de sehogy nem fogadja el. Előre is köszönöm!, ha valaki tud segíteni!
designer:párom nyert,de nem kapta meg. Én az utalványt már igen,el is költöttem
Valaki kapott már telefont a Martinitól?
Talán jobb is, hogy nem sikerült, a játékhét utolsó napja van, sanszos, hogy már elvitték az 1 db nyerő időpontos heti nyereményt...
Próbáld újra két-három nap múlva.
(Ez csak tipp/javaslat, én nem szoktam a nyerő időpontos játékhetek első és utolsó napján blokkot feltölteni, sanszosabb, hogy a nyitó és zárónap közötti 5 napban van valahol a nyerő időpont. Persze sose' lehet tudni...)
adanikol, nekem simán sikerült a chio blokk feltöltés. Délelőtt töltöttem fel.
A chio (Tesco) nyereményjátékon nem tölti fel a blokkomat.
Valaki tapasztal ilyet?
nyikolaj0007, köszönöm szépen az infót, és gratulálok. 😊
Jsz.:
"Ha a Játékos nyert egy Napi nyereményt, akkor a kupon automatikusan bekerül a Clubcard Alkalmazáson belül a ’Kuponok’ közé.
A kuponok érvényessége: 2025.08.14. – 2025.09.30."
Sziasztok!
Valaki írt esetleg a tesconak vagy a clubcardnak, hogy aki 1500 pontot nyert be lehet olvasni kuponként vagy jóváírják esetleg a játék vége után?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások