agi80
Terméknevet, darabszámot szoktam oda írni, hogy tudják, mit kell keressenek ellenörzéskor.
Sziasztok
Jar-mosogatótablettás játékkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata már? A fotót mikor fel kell tölteni alatta van egy "szöveg" rész oda mit kell írni? köszönöm
10-től működik.
Nem árt ráfrissíteni, ha nem látod.
Tegnap sem jött be, ma sem. Magát a játékszabályztot sem tölti be.
nálam sem ,gondoltam ma indult ,valamit még variálnak
Nàlam se tőlti be a Vènuszt, azt hittem a telóm rossz 😁
Sziasztok!
Valakinek sikerült a Lidl vénusz játék oldalát behozni?
Még az oldal sem tölt be.
Köszönöm
" alt="
">
Van egy játék -sziloplastot .ragasztókat ,festékeket stb.. kell vásárolni
Segítséget kérek ? Köszönöm .
Sziasztok
A JAR játéknál a fotó feltöltésnél milyen szöveget kell írni? köszönöm
Igen és aránylag gyorsak,nem várják meg a játék végét.
Az ecofamily-s utalványt postán küldik, mint korábban?
törpi, köszönöm.
" alt="
">
Érdeklődnék, hogy Mogyi nyereményt kapott-e már valaki?
Köszönöm előre is.
...és hozzá teszem ahooz is oda írja osztva
Vágási Feri, én is segítek, ha valaki kérdez (pedig kispályás vagyok a játékok, illetve főleg a nyerés terén 😅).
De!
Én azt tapasztaltam, hogy aki kérdez ezekről a játékokról, inkább csak kíváncsi. Hiába beszélek róluk az ismerősöknek, rokonoknak, valahogy nem érdekli őket, max. tényleg csak pár embert, közülik is talán 1 lesz az, aki valóban meg is próbálja, és aztán jellemzően feladja...
Pedig vásárolni úgyis vásárol mindenki, és ha már van promóciós termék, akkor miért ne olyat? Ráadásul sokszor akciósak, gyakran egy adott játék idején, de sokan hiába veszik meg, nem foglalkoznak a pályázással.
Facebook-on és Instán is meg lehet figyelni, hogy azokon a játékokon, ahol csak osztani vagy valami egyszerűt kommentelni kell, azokon több százan/ezren játszanak, míg a kicsit bonyolultabb játékokon (főzni/sütni kell valamit, verset írni, stb.) már kevesebben.
Szóval, nyerni mindenki szeret, de időt, energiát és pénzt belefektetni már kevésbé.
Igen, de csak úgy, ha regisztráltam, majd kiléptem és újra beléptem.
Az autó nyerő időpontos, szerintem még korai lenne páHázni...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások