Ezért csuklottam én ennyit...

" alt="

"> ...és ha csak viccből írtam?

" alt="

">
Nem írom le a személyes negatív tapikat, mert nem lenne szép dolog... hiszen mégis csak a család volt...
Ne felejtsük el Mo-n minden 2. házasság válással végződik, azt se felejtsük el a házasságokat sok esetben nem a gyerekek, a szeretet, hanem a vagyon, jelen esetben a devizahitel tartja össze... meg a befizetettlen csekkek...
A pohár vízről annyit, vannak még családtagjaim, de nem hinném h. benyújtanák az ajtón amikor szomjas vagyok... viszont egyik nap felkiálltottam a konyhában, húúúú elfogyott a kenyér, és az egyik szomszéd fél kiló kenyérrel a kezében bekopogott mert meghallotta épp az udvaron volt...
Az a jobbik eset ha x év után elviselitek egymást békében, viták nélkül... szegről végről egymásra unva, de tiszteletben...
Ja és igazi nincs... ha azt hiszed, szerelmes vagy, a szerelem meg kémiai folyamatok mozgása a szervezetben...
3 pasit tudnék életemben megemlíteni... akivel több időt töltöttem... a többiről nem nyilatkoznék...

" alt="

"> ...és elvoltam, vagyok velük néha...

" alt="

"> olykor...
Ja a macskám meg lelépett...

" alt="

">
Ja meg az unoka téma... valszeg nem lesz, mert ahhoz kellene gyerek is... gyerek??? Ebbe az országba, a nyomorra, rabszolgának? 80-90 nettóért? Mennyi a gázszámlátok?
Más országba esetleg.... hogy oda szocializálódjon be... ide felesleges... itt 10 emberből 6 stresszben él, 4 külföldön.
Azt gondolom ha egy világnézet más el kell fogadni....
...és nem akarok tovább csuklani... :-P