Na igen, de nem mindig jön le.

Én inkább snittel próbálom kivágni, az ollóm sajnos nem bírja. Csak a vk-ot veszem le, és reménykedem, hogy nem mást fognak kérni. A dobozoknak tényleg nincs helyük.
savika
Én az üres fürdőszobai flakonokról le szoktam húzni a műanyag cimkéket és egy papírra ragasztva örzöm meg. Sokkal kevesebb helyet foglal.
Radox tusfürdő (tudom, hogy kb 2éve már volt egy nagyon jó játékuk, de én azóta is gyűjtöm a kódokat és már tele van a fürdőszoba az üres flakonokkal

)
Sada!
Miért hathor még pelusos
(Bocsi ezt nem bírtam kihagyni)
Ja, tényleg! Csak tudnám, miért...

Eriki
Ebben csak a midi és maxi játszik, hathor viszont más méretben lesz érdekelt.
A Nap kincse kristálycukor,Libress,Crepto,és a Webnyeremény nyereményjáték portál.

(azok között akik hajnalban már,vagy még a gépnél csücsiznek) mondjuk lehetne az óra nyertese! ): Én tutira nem nyernék,mert már 11 kor horpasztok.
Hathor! Miért írtad, hogy Pampers "nem méretfüggő"?
Tudtommal a Pampersnek jelenleg is tart a Fisher-rel közösen egy promóciója dec. 31-ig.
Tőlem az is jöhet, abból is van egy halom
Éna Carefree-re szavazok

Csatlakozom. Allways jöhet.
És o.b. is, vonalkódosat

Nem SMS-t, mint múltkor, azon nem is tudtam játszani, egy fia kódos csomagot se találtam sehol

az Always. tele vagyok vkódokal!

Többször írtam már a Tchibo-t, de úgy látszik nem hallgatnak meg!

Crepto, Zewa játék tényleg jó lenne, de nagyon örülnék Lifebuoy, Bonduelle, Dove, Sága vkódosnak is, meg olyan Pampers játéknak, ami nem méretfüggő.
-a Baba és a Signal vonalkód-beküldőset, vagy a Palmolive, Crepto, Zewa,
Csak még egyszer az életben lenne Vilmos körte akció!!!
2-3 évvel ezelőtt kétszer egymás után kupakgyűjtő akciót indítottak vilmossal. Azon a nyáron a törzshelyünkön voltunk a Balcsin nyaralni, a szállodához tartozik egy presszo is, ahol egy kiürült vilmosos üveget éppen akkor akartak kidobni, én felsikoltottam, és a három heti nyaralás után kaptam egy zacskó kupakot, azóta is őrzöm, eszméletlen mennyit isznak az emberek.
Legyen vilmos-kupak játék léci-léci.
A beküldenivaló beszerzése sem egyszerű vidéken, főleg ha új termékról, vagy spec. akciós csomagolásról van szó
Sikerült már emiatt lemaradni jónéhány játékról

Minden cég, aki nyereményjátékot indít, gondoljon a vidékiekre is!!!
Volt már néhány negatív tapasztalatom az ajándékok beszerzésével kapcsolatban
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások