Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 641 / 763 oldal |
Van egy Rauch 0,5 l-es Ice tea sms kódom, ha kell valakinek írjon, szívesen adom!
ha valakinek van feleslegges pallmall kódja légyszi küldjön nekem 1-2db-ot emailemre köszi...

Marlboro kódok, ha vki felhasználja, írja is be, hogy a többiek tudják.
SJ22GBUA
4JY27BWT
SJ22CBU5
S4A2KBP3
SJ22GBUA
4JY27BWT
SJ22CBU5
S4A2KBP3
vannak marlboro kódjaim, kb. 6.
Ha valaki kéri, emailt írjon, délelőtt elküldöm.
Ha valaki kéri, emailt írjon, délelőtt elküldöm.
sztem ne ide írjátok ki a kódokat, mert van rengeteg read-only és azok rögtön lecsapnak rájuk
persze köszönömöt se várjatok a névtelenül olvasgatóktól
inkább e-mailben levelezzétek le. senkinek nem sürgős annyira a kódküldés....
persze köszönömöt se várjatok a névtelenül olvasgatóktól
inkább e-mailben levelezzétek le. senkinek nem sürgős annyira a kódküldés....
Niveára szeretnék regisztrálni,ha van még valakinek szabad regisztrációs kérdőíve.E-mailen írd meg ,hogy tudok regisztrálni.Előre is köszi!
Ha valakinek lesz felesleges kod, e-mail ben küldjön nekem , előre is köszönöm.
semmi= semmibe
Kérdezz meg egy okosabbat, vmi § tudóst.
Oks, végülis semmi sincs megszüntetni az oldalt.
Bed-nek annyiban igaza van, hogy dohány termék reklámanyagát tilos szabadon terjeszteni.
Csak ellenörzötten dohányos és 18 éven felüliek férhetnek hozzá. Erre trv. van. Ezért nincsenek szórólapok a boltokban és plakátok az utcán.
Csak ellenörzötten dohányos és 18 éven felüliek férhetnek hozzá. Erre trv. van. Ezért nincsenek szórólapok a boltokban és plakátok az utcán.
dohánytermék reklámozása és 18 év alattiak is láthatják.
de mondom én csak kérdezek.
és a jobb felsösarokban.
de mondom én csak kérdezek.
és a jobb felsösarokban.
Itt kezemben,nekem küldtek!
Nem tudom,milyen törvényt, vagy jogszabályt sértek meg vele? Ezek fényképek lennének nyereménytárgyakról, ami meg fent van az csak 1-2 promóciós füzet, nem titkos...Azt sem értem, hol van az én nevem?
azt ugye tudod hogy a weblapod nem éppen jó hogy fent van?
más rész járnak ide sokan olyanok akik....
és a neved is olvasható.
a "dohány" törvényt nem sérted meg ezzel?
csak kérdezem
más rész járnak ide sokan olyanok akik....
és a neved is olvasható.
a "dohány" törvényt nem sérted meg ezzel?
csak kérdezem

Kimaradt egy ""illetve szó
Úgy értettem pallmall-en kívüli, más játékok promói, amit nem mindenki kap meg (ld. Marlboro, L&M, Multi...)
Úgy értettem pallmall-en kívüli, más játékok promói, amit nem mindenki kap meg (ld. Marlboro, L&M, Multi...)
lehet a régebbi promós prosikra gondol,pl. késkészletes stb.
A pallmall-nek van weblapja, ott minden játékos megnézheti.
Szerintem nem is küldtek promos levelet...
Szerintem nem is küldtek promos levelet...

Bárkinek, ha van pl pallmall-es nyereményekről képe, ny.játék prospektusa (pl.beszkennelve) és elküldi nekem, azt felteszem a többi közé a thingz.uw.hu-ra.
Nívea regivel kapcsolatban sok levelet kaptam. Mindenkinek válaszoltam. Az első jelentkező kapta a lehetőséget.