Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 647 / 763 oldal |
Activiák elkeltek!
mozijegy elkelt
Activia most van

Van kb. 50, ha nem több, szóval jut bőven 

Szia Kriszty!
Ha marad, kérhetek szépen én is?
(még egyáltalán nem sikerült játszanom velük, ami csak azért baromi dühítő, mivel tele vagyok kóddal, hiszen ezt a cigit szívom...csak éppen vmiért nem fogadja el a slims kódokat
Köszi szépen, ha jut...ha nem, akkor is (a felajánlást
)
Ha marad, kérhetek szépen én is?
(még egyáltalán nem sikerült játszanom velük, ami csak azért baromi dühítő, mivel tele vagyok kóddal, hiszen ezt a cigit szívom...csak éppen vmiért nem fogadja el a slims kódokat
Köszi szépen, ha jut...ha nem, akkor is (a felajánlást
)Még mindig megvan ma ese 20h-ra a BloodRayne jegyem
Ma senki nem akar moziba menni?
Még mindig megvan ma ese 20h-ra a BloodRayne jegyem
Szívesen 

Itt is van. Köszönöm szépen! 

Küldöm.
Egy multi kódot szeretnék kérni.
Köszi!
Köszi!Multi kódok, önzetlenül
Éljetek vele
Éljetek vele

Kedves!
Köszi a jegyeket!
Többiek!
(E-mailben ajánlotta fel.)
Köszi a jegyeket!
Többiek!
Kedves!
Köszi a jegyeket!
Többiek!
Köszi a jegyeket!
Többiek!
Kedves "kedves"! Az előző beírás(aid) nem vallott a nevedre...
én legutóbb a nyereménytárgy csereberében találkoztam ezzel:
kedves Hozzászólás - 2006. július 26. :: 14:37
Hát nincs egy pesti aki kíváncsi erre a Facér Jimmy filmre? és lenne valami vacka amit felajánl érte?
minden pesti nyaral?
mi lesz fiúk- lányok....!!!!!!!!!!!!!??????????,
Én itt sem a jó szórakozást, sem az önzetlen felajánlást nem találom
Nem is ez a lényeg. Nyilván erre a filmre, aki akart, nyert jegyet - nem egy kapós darab. Ennél sokkal jobbakat szoktunk felkínálni valóban önzetlenül, egy köszönöm fejében egymásnak - így nem csoda, ha mia, és most én is szóvá teszem: a hozzászólásod nem volt ide illő.
Az meg, hogy nem akar senki cserélni Veled, előfordul ám, majd meglátod, ha maradsz ezen a Fórumon, nem egyszer...
én legutóbb a nyereménytárgy csereberében találkoztam ezzel:
kedves Hozzászólás - 2006. július 26. :: 14:37
Hát nincs egy pesti aki kíváncsi erre a Facér Jimmy filmre? és lenne valami vacka amit felajánl érte?
minden pesti nyaral?
mi lesz fiúk- lányok....!!!!!!!!!!!!!??????????,
Én itt sem a jó szórakozást, sem az önzetlen felajánlást nem találom
Nem is ez a lényeg. Nyilván erre a filmre, aki akart, nyert jegyet - nem egy kapós darab. Ennél sokkal jobbakat szoktunk felkínálni valóban önzetlenül, egy köszönöm fejében egymásnak - így nem csoda, ha mia, és most én is szóvá teszem: a hozzászólásod nem volt ide illő.
Az meg, hogy nem akar senki cserélni Veled, előfordul ám, majd meglátod, ha maradsz ezen a Fórumon, nem egyszer...
Igenis "mia" beírtam a cserébe és önzetlenül felajánlottam valakinek jó szórakozást kívánva!
Te nem voltál még úgy, hogy sürgős és több helyre beírod?
akkor legyél...
akkor legyél...
Igenis "mia" beírtam a cserébe és önzetlenül felajánlottam valakinek jó szórakozást kívánva!
akkor legyél...
akkor legyél...
akkor legyél...
akkor legyél...
Ma estére a Mammut 2 - be 2 db mozijegy a BloodRayne c. filmre 20h-ai kezdéssel.
kedves
akkor ez nem felajánlás.... felajánlani önzetlenül szoktunk. Írd be a csere-berébe, ha szeretnél érte vmit kapni....
akkor ez nem felajánlás.... felajánlani önzetlenül szoktunk. Írd be a csere-berébe, ha szeretnél érte vmit kapni....