köszönöm

" alt="

">
zsoooooo: bármennyit belerakhatsz
1 borítékban csak 1db vonalkód küldhető? Előre is köszi a választ.
Már 3 fórumos nyert Nescafé ajándékcsomagot.
Majd lesz több is.
nekem is ajándékcsomag értesítő mail jött
Ezzel a játékkal sok "külsős" is játszik: lehet, hogy alig lesz fórumos a nyertesek között.
A Nestlé vk-osok között is kevés fórumos nyertes volt.
edus0420, mivel rajtam kívül még senki nem írt be ilyen nyereményértesítést, valószínű még nem sokan kaphattak, legalábbis a fórumosok közül. Lassan haladnak a kiértesítéssel.
letti!
Én egyiket sem kaptam!
Sorsjegyeket holnaptól ígérték
S mi van a sorsjegyekkel? Azt honnan tudni, hogy lehet venni?
13:52-kor küldi a Nestlé, hogy a 20 Pendrive nyertesei között vagyok és gratulál, és kéri az adataimat.
Majd 14:05-kor küld egy másik levelet, melyben közli, hogy az előző levél téves, én a 80 kávécsomag egyik nyertese vagyok és szintén kéri az adataimat.
Kapott már más is nyereményértesítőt?
Az én farmomról eltűnt kb.50.000 babszemnek sincs még mindig nyoma,pedig én más névvel nem játszom!

" alt="

">
Felhívtak emiatt múlt héten,de nem változott azóta sem semmi sajnos.
Ezen az elszámoláson már én se igazodok ki. Szerintem a mienket is pakolgatják egyik farmról a másikra. v. épp csak az egyikre számolják el a két különböző névre beküldött vk-t.
Múlt hétfőn beküldtem kb 15 000-nyi vonalkódot anyum nevére, péntekre jóvá is írták, most meg nézem, már az én farmomon vannak. :S
1. A Hivatalos játékszabályzatban részletezik, hogy melyik vonalkód mennyi babszemet ér
2. Már nem lényeges, még a játék elején volt jelentősége
Sziasztok! Kérdeznék párat, előre bocsi ha nagyon fárasztóak.
1. Egy vonalkód hány babszem?
2. Mi az a bőrönd?
sada, köszönöm szépen. Akkor folytatom a termelést.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások