marcsi-35!
Én is köszönöm,hogy beírtad,telefonon utaltam tegnap,az előző internetes utalás volt az nem ment el.
A multhetet Alsópáhokon töltöttük a családdal a TCHIBO jóvoltából!
Mégegyszer elnézést!
// Csere-bere feketelista
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 66 / 110 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Frézia ,ebben a percben megérkezett az utalásod ! Köszönöm !
mel6
Hozzászólás - 2008. május 29. :: 08:24
Marcsi35
Nem tudom mi lehet Fréziával, nekünk is áll a cserénk. Viszont 2 napja átvette a mailt, de nem válaszolt.
Frézia ,ha nem netezel ,akkor hogy veszel át levelet ?
Most nincs időm,de ha akarod este idemásolom neked a leveleket amiket "nem kaptál" meg !
A pénzed nem került a számlámra , amint itt lesz ide beírom és lezárhatjuk ezt a témát .
Hozzászólás - 2008. május 29. :: 08:24
Marcsi35
Nem tudom mi lehet Fréziával, nekünk is áll a cserénk. Viszont 2 napja átvette a mailt, de nem válaszolt.
Frézia ,ha nem netezel ,akkor hogy veszel át levelet ?
Most nincs időm,de ha akarod este idemásolom neked a leveleket amiket "nem kaptál" meg !
A pénzed nem került a számlámra , amint itt lesz ide beírom és lezárhatjuk ezt a témát .
marcsi-35
E-mailt nem kaptam tőled amire válaszolnom kellett volna!
E-mailt nem kaptam tőled amire válaszolnom kellett volna!
A multhéten egyéb elfoglaltságom miatt nem tudtam netezni,de igérem írok mindenkinek!
Elnézést!
Elnézést!
frézia71
de jó, hogy itt vagy, válaszolhatnál nekem is !
de jó, hogy itt vagy, válaszolhatnál nekem is !
Nem váltottunk levelet ,ez így igaz mert egyetlen levelemre sem válaszoltál . Pont ezért üzentem itt az OFF-ban is .... .
marcsi-35
én 2008.05.15. 19:35 utaltam az 1200 ft-ot! Még mindíg nem ért oda? Azóta nem váltottunk levelet,a multhéten pedig nem voltam netközelben! Nekem 1200ft-ot nem ennyit ér! Holnap utána nézek a dolgoknak!
én 2008.05.15. 19:35 utaltam az 1200 ft-ot! Még mindíg nem ért oda? Azóta nem váltottunk levelet,a multhéten pedig nem voltam netközelben! Nekem 1200ft-ot nem ennyit ér! Holnap utána nézek a dolgoknak!
Marcsi-35
Lehet
, de a cseréjére nagyobb szükségem lett volna, mint egy újabb (és ilyen) ismerősre. 
Lehet
, de a cseréjére nagyobb szükségem lett volna, mint egy újabb (és ilyen) ismerősre. 
Ildi ,ezt kaptad cserébe ,hogy bejelölt 

3 hét? Nem nagy idő ehhez képest:
Március 19. (!) óta várom a cserét Suttánétól.
Múlt héten bejelölt az iwiw-en, visszajelöltem,gondolva,talán vmi lesz, de a csere csak nem érkezik!
Március 19. (!) óta várom a cserét Suttánétól.
Múlt héten bejelölt az iwiw-en, visszajelöltem,gondolva,talán vmi lesz, de a csere csak nem érkezik!

lással ,jön majd . Sajnos a következő utalás a mai napig nem érkezett meg a számlámra . Ugyan küldtél egy utalásról szóló lapot ,de azon az én számlaszámom sehol nem szerepel... . Kértem az OFF-ban nézz utána ,de még válaszra sem méltattál ..Vártam rád 3 hetet ...elég türelmes voltam . ..ha neked 1200 ft -t ér annyit ,hogy ebben a fórumban szerepelj ..
Sajnos ide kell írnom nekem is ,mert a cserepartnerem nem jelentkezik . Írtam többször is mailt neki és az Off-ba is ,de nem reagált rá
Frézia71 ,Kovács Gáborné , régi fórumos és ezért bosszant a dolog ... Hónap elején küldtem neki Kódokat kp-ért ,ezért jött is az utalás ,csak a pk maradt le . Megbeszéltük ,hogy a következő uta
Frézia71 ,Kovács Gáborné , régi fórumos és ezért bosszant a dolog ... Hónap elején küldtem neki Kódokat kp-ért ,ezért jött is az utalás ,csak a pk maradt le . Megbeszéltük ,hogy a következő uta
Kedves Mucika!
Nem ismerős, mert nem kaptam meg.
Az utolsó levélben (ami tőled jött) kérdezted hogy nem szeretném-e a többi kódot is, erre válaszoltam , hogy köszönöm nem.
Azóta semmi nem jött tőled. Vagy nem tudom mi történt, de
amúgy meg én mindig szoktam írni, hogy ha megkaptam a cserét.
Esetleg nincs meg a te postafiókodba a levél? Elküldhetnéd mégegyszer. (akkor legalább látnám, mikor kellett volna megkanom)
Lehet, hogy csak el karatad küldeni, nem?
Nem ismerős, mert nem kaptam meg.
Az utolsó levélben (ami tőled jött) kérdezted hogy nem szeretném-e a többi kódot is, erre válaszoltam , hogy köszönöm nem.
Azóta semmi nem jött tőled. Vagy nem tudom mi történt, de
amúgy meg én mindig szoktam írni, hogy ha megkaptam a cserét.
Esetleg nincs meg a te postafiókodba a levél? Elküldhetnéd mégegyszer. (akkor legalább látnám, mikor kellett volna megkanom)
Lehet, hogy csak el karatad küldeni, nem?
Kedves Atina!
Nem tudom ismerős -e az a kód hogy AB267424?????
Ezt a kódot küldtem el Neked e-mail-ban a lapja itt van hátha szükséged lesz majd a későbbiekben rá.
Nézz utána a levelezésednek légyszives!
Nem tudom ismerős -e az a kód hogy AB267424?????
Ezt a kódot küldtem el Neked e-mail-ban a lapja itt van hátha szükséged lesz majd a későbbiekben rá.
Nézz utána a levelezésednek légyszives!
MArkót Andreának e-mailben kellett volna küldenie egy kódot, de ez május 4. óta nem sikerült! Közbe, jött egy mail, hogy ne izguljak.
Nem szoktam, csak ez szerintem pofátlanság!
Bezzeg az én chio pályázatomat beküldhette! Mert arról még tájékoztatott, hogy azt megkapta.
Remélem nem nyer vele!
Nem szoktam, csak ez szerintem pofátlanság!
Bezzeg az én chio pályázatomat beküldhette! Mert arról még tájékoztatott, hogy azt megkapta.
Remélem nem nyer vele!

lh
Elnézést kértem már mélben is,és megírtam az "indokot"is,mit miért.
más szemében a szálkát is,a magatokéban a gerendát se,akinek nem inge ne vegye magára.
Ezzel be is fejeztem. Nem szeretem a vitát,és nem vagyok kiváncsi a továbbiakra.
Elnézést kértem már mélben is,és megírtam az "indokot"is,mit miért.
más szemében a szálkát is,a magatokéban a gerendát se,akinek nem inge ne vegye magára.
Ezzel be is fejeztem. Nem szeretem a vitát,és nem vagyok kiváncsi a továbbiakra.

Fáreo! ( Aki az utolsó pillanatban visszalép ,egy lebeszélt cserétől )
Ez a nickem!Jegyezd meg, én vagyok az ,akit el kell majd kerülnöd ezután. Csak mert kérdezted, hogy mi a nick-em!
Lehet kezdeni a szent szöveget, hogy Te 6 éve fórumozol és nem vagy kezdő, megéltél ezt-azt.Tudod engem ez nem hat meg.
Nem vagy Fair és nem vagy korrekt!
Visszaléptél a cserétől, amikor erre semmi megfelelő indokot nem tudsz nekem mondani, még most sem!Szóval én óvva intek Tőled mindenkit!
És tényleg kerüljük el egymást jobb lesz mindkettőnknek!
Ez a nickem!Jegyezd meg, én vagyok az ,akit el kell majd kerülnöd ezután. Csak mert kérdezted, hogy mi a nick-em!
Lehet kezdeni a szent szöveget, hogy Te 6 éve fórumozol és nem vagy kezdő, megéltél ezt-azt.Tudod engem ez nem hat meg.
Nem vagy Fair és nem vagy korrekt!
Visszaléptél a cserétől, amikor erre semmi megfelelő indokot nem tudsz nekem mondani, még most sem!Szóval én óvva intek Tőled mindenkit!
És tényleg kerüljük el egymást jobb lesz mindkettőnknek!