Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 66 / 160 oldal |
péntek éjjel mentünk a Tescoba vásárolni,nem vettem Adidast ,mert már 11-én lejárt a játék vele.Ma az anyukám kezembe ad egy fél méteres tescós blokkot,hogy a tesóm küldte,11-i dátummal.5 Adidas termék van rajta.15-e a beérkezési határidő.Küldjem el postagalambbal?
dundibongo ez jó

pénteken hazajöttünk az oviból, mondom a férjemnek, nyergeljük fel az egyik lovat vigyük ki a gyerekeket lovagolni. Neki is áll a kedves pucolja a lovat, mikor a patájához ér rám néz: " te én azt a balatonos papírt már haza hoztam ."-( hétfőn mondta hogy voltak kint kocsizni és látott egy balatonos papírt, kérdeztem tőle felvetted? mirő ő nem, mert a pónik mentek mint az ördög)-
Na persze magyarázom neki, hogy nem is azért meg minden, el is indulunk fiam ül büszkén a lovon és egyszer csak leszól: " te anya én innen jól látom majd a nyerős papírokat, majd szólok ha látok egyet és te felveszed."
Na persze magyarázom neki, hogy nem is azért meg minden, el is indulunk fiam ül büszkén a lovon és egyszer csak leszól: " te anya én innen jól látom majd a nyerős papírokat, majd szólok ha látok egyet és te felveszed."
PenSzi!
Üdv. neked is! Érezd jól magad Peruban Nyerted?
Ha jól emlékszem,igen!
PenSzi Hozzászólás - 2007. október 12. :: 01:03
Udvozlet mindenkinek Perubol
Üdv. neked is! Érezd jól magad Peruban Nyerted?
Ha jól emlékszem,igen!
PenSzi Hozzászólás - 2007. október 12. :: 01:03
Udvozlet mindenkinek Perubol
Barátom megszólalt ma este: " Vmi édességszakértő járt a konyhában.. mert nincs már boci csoki, colás haribos gumi, és a reggel itthon felejtett kakaóscsiga is eltünt... "

Hááááát,nem is tudom
.

.délink, vajon kitől hallotta a gyerek? 

Tegnap egész nap mondogatta a 2 éves kisfiam: wellness hétvégére akarok menni!
(de mire kihámoztuk,hogy mit is akar mondani
)
(de mire kihámoztuk,hogy mit is akar mondani
)Tegnap a fiam egy Kitkat dobozt hozott haza, azzal a kérdéssel, hogy "anya tudsz ezzel valamit kezdeni?" 

Én azon nevettem magamban, mikor láttam, hogy a villamosmegállónkban a nem egészen legálisan dobozról árusítók a játszós cuccokat kínálják: andante, bombi, kismackó...Ezek követik a trendeket vagy mi?

Mindíg a játékos cuccokból van sok itthon
Ma a fiam nem állta meg a szokásos megjegyzése nélkül.
-Látom játszik a Füstli, és a KitKat
Ma a fiam nem állta meg a szokásos megjegyzése nélkül.
-Látom játszik a Füstli, és a KitKat
Wodehouse ez elég gázosan fest... én is megjártam egy ilyen plusos gmacival nagy vidáman örülök, huha találtam gmacis cuccost.. aztán plusos volt. 

Wodehouse

. Mindegy,de azért igyekeznek a férjek, örüljünk ennek is. 

. Mindegy,de azért igyekeznek a férjek, örüljünk ennek is. 
Férjem rémtettei következő rész:
Elamagyaráztam neki, hogy ne vegyen csak 100 vagy 200 g-os Haribo gumimacit, mert a többi nem jó ( agyerek szereti a gmacit). Erre büszkén hazaállít a gumimacival, hogy sikerült venni 200g-osat. Sajna csak az volt a gond, hogy plusos márka volt, és nem is gumimaci, hanem valamilyen kólás akármi...
Azon már fenn sem akadtam, hogy a Milli üres dobozát kidobta fóliástul meg kitörölt egy nyereményről értesítő emilt.

Elamagyaráztam neki, hogy ne vegyen csak 100 vagy 200 g-os Haribo gumimacit, mert a többi nem jó ( agyerek szereti a gmacit). Erre büszkén hazaállít a gumimacival, hogy sikerült venni 200g-osat. Sajna csak az volt a gond, hogy plusos márka volt, és nem is gumimaci, hanem valamilyen kólás akármi...
Azon már fenn sem akadtam, hogy a Milli üres dobozát kidobta fóliástul meg kitörölt egy nyereményről értesítő emilt.

Ma voltunk a Tescoban és hát elég sok felé blokkoltattam: Henkel-Knorr-Dove-Nivea-Kaiser játékokohoz vettem termékeket!
A pénztárosnő nagyon aranyosan blokkolta külön-külön,amikor ezekkel végeztem a vásárlás többi részét egyben fizettem és amikor adta a visszajárót 5000ft- helyet 10000ft-ot akart viszaadni!
Még akkor sem vette észre szegény amikor már ideadta a blokkal
Szóltam neki,hogy nekem csak 5000ft jár vissza
(nem ennyi a becsület
Nagyon köszönte, és mondta hogy zárhatott volna ekkora hiánnyal
Én meg mondtam a páromnak,hogy biztos belekavartam szegényt a sok blokkoltatásba
A pénztárosnő nagyon aranyosan blokkolta külön-külön,amikor ezekkel végeztem a vásárlás többi részét egyben fizettem és amikor adta a visszajárót 5000ft- helyet 10000ft-ot akart viszaadni!
Még akkor sem vette észre szegény amikor már ideadta a blokkal
Szóltam neki,hogy nekem csak 5000ft jár vissza
(nem ennyi a becsület
Nagyon köszönte, és mondta hogy zárhatott volna ekkora hiánnyal
Én meg mondtam a páromnak,hogy biztos belekavartam szegényt a sok blokkoltatásba
Tatabányára csak a jövőhéten megyünk az Adidas kulacsok miatt
az messze van
azért írj ha kapsz.
utána esetleg nem jártok erre 
azért írj ha kapsz.
utána esetleg nem jártok erre 
ZSÁMBÉK

törpi
Melyik coopba készűlsz?tatabányán sehol sincs se csoki, se füstli, a kevés ami volt felvásároltam...Környén is
Jó lenne a közelben egy normáis COOP üzletet találni, ahol még a blokkon a termék neve is rajta van.
Melyik coopba készűlsz?tatabányán sehol sincs se csoki, se füstli, a kevés ami volt felvásároltam...Környén is
Jó lenne a közelben egy normáis COOP üzletet találni, ahol még a blokkon a termék neve is rajta van.