Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 66 / 230 oldal |
Azt szeretném kérdezni, hogy ha feladok egy csomagot 990-ért, viszont törékenyként szeretném feladni, autólámpa van benne, akkor erre mit kell fizetném? Nézem a díjszabást, de nem egyértelmű, hogy a törékeny hogy van ilyenkor. Becsomagolom én, van vastag buborékosom is, de a csomagokat - gondolom- úgyis dobálva közvetítik.
Úgy emlékszem, hogy van valaki itt a fórumon, aki postán dolgozik.
Az a kérdésem, hogy az elveszett szerencsekártyám helyett adnak-e másikat, ha adnak, azt bármelyik hivatalban kérhetem, vagy csak ott, ahol először kiállították?
Az a kérdésem, hogy az elveszett szerencsekártyám helyett adnak-e másikat, ha adnak, azt bármelyik hivatalban kérhetem, vagy csak ott, ahol először kiállították?
köszi!meg van!
A szabvány levél: 80+215, azaz 295 Ft.
Minél nehezebb, annál drágább.
De itt mindenféle levél árát megnézheted:
http://posta.hu/level/level_belfoldre/level_kalku
lator
Minél nehezebb, annál drágább.
De itt mindenféle levél árát megnézheted:
http://posta.hu/level/level_belfoldre/level_kalku
lator
kb.mennyi lehet egy ajánlott levél feladásának az ára!aki tudja kérem írja meg!köszi!
köszi sada!
Elég nagy a valószínűsége.
szerintetek ha én hétfőn adok fel egy levelet simán,akkor odaér még 27.-éig Pestre?
mindegy vkinek lett egy szakácskönyve!aki nem küldött be vkódokat,úgy mint én meg sokan mások!de a lényeg h már nekem is megérkezett!
én azt tudom,h az elsőbbségi is elkeveredhet!úgyan olyan mint a sima levél!csak elöbb ott van mint a sima!
szandra1989
Az elsőbbségi felár csak gyorsít, nincs benne semmi biztonsági plusz.
A könyv azért tűnhetett el, mert simán küldték és ordított róla, hogy érdemes lenyúlni.
Valószínű végeztek egy gazdasági számítást: néhány eltévedt könyvet újra küldeni kisebb kiadás, mint 70.000 x 215 Ft ajánlási díj (15.050.000 Ft
" alt="
">)
Az elsőbbségi felár csak gyorsít, nincs benne semmi biztonsági plusz.
A könyv azért tűnhetett el, mert simán küldték és ordított róla, hogy érdemes lenyúlni.
Valószínű végeztek egy gazdasági számítást: néhány eltévedt könyvet újra küldeni kisebb kiadás, mint 70.000 x 215 Ft ajánlási díj (15.050.000 Ft
" alt="
">)én azért nem küldöm vissza ajánlottan mert rengetegen vissza küldik,és kevés az esély hogy nyerek!
Ha megcsúsztam a határidővel (nincs meg az 5 mnap a beérkezési határidőig), akkor persze én is lerovom a +25 Ft "lustasági felárat" az elsőbbséggel.
" alt="
">
" alt="
">mondjuk én a rafinériát is elsőbbségivel küldtem azért hála nem keveredett el!csak amit ők küldtek nekem simán!ezért újra kellett küldeniük!
csak a garantált nyereményért!
Bocsánat,tényleg figyelmetlen voltam.
sada!én is simán szoktam,néha már elsőbbségivel,mikor már közeledik a határidő!nem éri meg ajánlottan beküldeni!nem?
szandra1989
Pályázatokat simán 80 Ft-tal.
Nyertes blokkot, garantált ajándékért ajánlottan, akár többet együtt.
Pályázatokat simán 80 Ft-tal.
Nyertes blokkot, garantált ajándékért ajánlottan, akár többet együtt.
Ha figyelmesen olvastál volna, láttad volna, hogy én a Pf-es levelekről írtam.
Pl.mikor beküldöd a nyertes blokkot vagy a 112 vk-ot a garantált nyereményért.
Pl.mikor beküldöd a nyertes blokkot vagy a 112 vk-ot a garantált nyereményért.
sada!
A jelenlegi szabályok szerint a sima ajánlott/nem tértivevényes/leveleknek meg kell próbálni a kézbesítését személyesen a címzettnek vagy családtagnak.
Amennyiben nincs otthon és zárt postaládája van akkor bedobható a levél,de ha nem zárt akkor értesítőt kell hagyni.
A jelenlegi szabályok szerint a sima ajánlott/nem tértivevényes/leveleknek meg kell próbálni a kézbesítését személyesen a címzettnek vagy családtagnak.
Amennyiben nincs otthon és zárt postaládája van akkor bedobható a levél,de ha nem zárt akkor értesítőt kell hagyni.