Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 66 / 93 oldal |
haradrt = hadart

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Danubiuson:
megint elvitték a hifi a pifit,de nem tudom ki ,mert úgy haradrt a csajszi!
megint elvitték a hifi a pifit,de nem tudom ki ,mert úgy haradrt a csajszi!

Gladiátor!
Semmi baj, én sem úgy gondoltam! Csak mikor bekapcsoltam a rádiót, már csak a 3. volt hátra és gondoltam az első 2-őt tudod. Egyébként szinte azonnal elvitte Irén??? a hifit! Köszi
Semmi baj, én sem úgy gondoltam! Csak mikor bekapcsoltam a rádiót, már csak a 3. volt hátra és gondoltam az első 2-őt tudod. Egyébként szinte azonnal elvitte Irén??? a hifit! Köszi

Sziasztok. Nem azt gondoltam, hogy beírom a három dalt, hanem azt, hogy együtt kitalálhatnánk. Sajnos, nem mindig vagyok képben a feladványaikban, egy, kettő rögtön beugrik, a harmadik meg többnyire nehezebb érthető okok miatt. 

IRÉN - elvitte a hifit! 

én is kérem szépen!!!! 

Gladi!
Most ocsúdtam, ha átküldöd a címeket én délig legalább hallgatom! Már szól - Zanzibár...
Most ocsúdtam, ha átküldöd a címeket én délig legalább hallgatom! Már szól - Zanzibár...
Úgy látom, senkinek nincs ideje rádiózni. 2 dalt már bemondtak, a harmadikkal folyik a harc a hifiért, én viszont most már nem leszek netközelben.
Hifi a pifi játék megy egész hétvégén, nem hallottam ma 4 után, pedig megfejtették, ha valaki beírná a 3 dalt, érdekességképpen érdekelne, jól tippeltem -e, állítólag 5 előtt vitték a hi-fit.
Jáksónál hallottam este 7 előtt az új mixet, de gondolom ti is tudjátok az előadók valamelyikét. Ha nem, beszéljük meg e-mailben hátha fel tudja hívni valaki őket kilencedikként.
Jáksónál hallottam este 7 előtt az új mixet, de gondolom ti is tudjátok az előadók valamelyikét. Ha nem, beszéljük meg e-mailben hátha fel tudja hívni valaki őket kilencedikként.
Gladi!

Mano,
Úgy legyen, remélem, összejön!
Én tegnap kaptam a brüsszeli kvíz miatt egy mailt, hogy jó lett minden megfejtés és két nap múlva sorsolás, azt hiszem, kihagyott a szivem is, amikor megláttam: Kedves Játékos, örömmel gratulálunk...de csak köszönő levél volt.
Úgy legyen, remélem, összejön!
Én tegnap kaptam a brüsszeli kvíz miatt egy mailt, hogy jó lett minden megfejtés és két nap múlva sorsolás, azt hiszem, kihagyott a szivem is, amikor megláttam: Kedves Játékos, örömmel gratulálunk...de csak köszönő levél volt.Gladi!
Köszi! Nagyon sokat segítessz rajtam!
Én is remélem, hogy nyerek egy utazást, mert nagyon szeretnénk a párommal a nyáron valahol külföldön nyaralni!
Köszi! Nagyon sokat segítessz rajtam!
Én is remélem, hogy nyerek egy utazást, mert nagyon szeretnénk a párommal a nyáron valahol külföldön nyaralni!
Mano,
Szivesen elmentem volna veled.
Örömmel segítek nektek bármiben, amiben tudok.
Úgy látszik, ez a nyeremény nem hozzánk akart jönni hanem Mónikához. Tényleg, ő nem közülünk való? Miskolci volt, ha jól emlékszem. Danubiuson rengeteg utazásos játék van évente, majd figyelünk és elhozza valamelyikünk a következőt.
Szivesen elmentem volna veled.
Örömmel segítek nektek bármiben, amiben tudok.
Úgy látszik, ez a nyeremény nem hozzánk akart jönni hanem Mónikához. Tényleg, ő nem közülünk való? Miskolci volt, ha jól emlékszem. Danubiuson rengeteg utazásos játék van évente, majd figyelünk és elhozza valamelyikünk a következőt.

Hanyatka akkor neked most dugót postáznak
A Szardiniára tudtam telefonálni. Sérelmezem,hogy a csaj rontott,viszont a közjegyző azt mondta időben korrigált!! Na már most ha korrigálni csak hibát lehet. Azt mondta "Imádlak Cappu- itt korrigált_ Danubiusz C....." A Liptai C szerint csak izgult. Feri viszont mondta,hogy ezért sok levelet fog kapni. Tuti ezt elcseszték.
Szerintem nem volt fair de mostmár mindegy.
A Szardiniára tudtam telefonálni. Sérelmezem,hogy a csaj rontott,viszont a közjegyző azt mondta időben korrigált!! Na már most ha korrigálni csak hibát lehet. Azt mondta "Imádlak Cappu- itt korrigált_ Danubiusz C....." A Liptai C szerint csak izgult. Feri viszont mondta,hogy ezért sok levelet fog kapni. Tuti ezt elcseszték.
Szerintem nem volt fair de mostmár mindegy.
savika
sajna, nem folytatódik.
Ez volt az utolsó.
sajna, nem folytatódik.
Ez volt az utolsó.
Gladi: nagyon szépen köszönöm a verset, de sajnos megint nem én voltam a szerencsés
Jövő héten folytatódik?
Jövő héten folytatódik?Hát sajnos nem én vagyok Móni.
Gladim, marad nekem a suli+a tanulás.

Gladim, marad nekem a suli+a tanulás.

Móni nyerte a Szardiniai utat!
Ki ő,közülünk való???
Ki ő,közülünk való???
Na,még 8 percig izgúlhatunk a szardiniai játékért!
Remélem közülünk kerül ki a szerencsés nyertes!

Remélem közülünk kerül ki a szerencsés nyertes!