Kapásné Mónika legyszi irj nekem!
Koszonom

" alt="

">
Ditke2: légyszi válaszolj az e-mailemre! Köszönöm.
Sziasztok!!!
Keresek olyan fórumost aki Győrben lakik!
szeretnék kérni tőle 1 szívességet
köszönöm előre is
Sziasztok !
Esetleg tudna Valaki Nokia 3510i telefont ,
(term. jó állapotút) világos színben

" alt="

">
Köszi
Van köztünk, olyan fórumos, aki vagy akinek családtagja vagy ismerőse járt a Corvinus Egyetem által szervezett angol középfokú gazdasági nyelvvizsgaelőkészítő tanfolyamra? Privátban szeretnék kérdezni tőle valamit. Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Köszi, írtam!

" alt="

">
Én szívesen felhívom, csak mondd milyen számon és mi az üzenet.
(írtam e-mailt is, biztos ami biztos)
Vki fel tudná hívni Anyukámat T-Com vezetékes számon?
Sikerült lemeríteni a mobilomat, a töltő nála .. (arról már nem is szólok, hogy a pin-t sem tudom, és hol a bánatban van, ez a jövő talánya)
Szóval egy rövid üzenetem lenne számára.
pmarta: Köszönöm szépen!!!
Nem egy tárgyról van szó, az egész éves ingóságeladásaid összegéről. És igen, csak a határ átlépése után kell bevallani.
pmarta: Nagyon szépen köszönöm! Tehát, ha 600e Ft alatt van az értéke, akkor azt be sem kell vallani?
myrjam08: Évi 600 eFt-ig nem adóköteles, felette az alanynak be kell(ene) vallani és Szja-t fizetni utána.
Sziasztok!
Mindenféle negatív él nélkül kérdeznék valamit.
Amikor nyereménytárgyat ad el valaki, azután kell adót fizetni? Vagy hogy van ez? Köszönöm annak, aki tud segíteni! Akár priviben is jó! :-)
Aki tud kérem segítsen, van mozijegyem amit be szeretnék váltani (Cba p&g nyeremény) már kinyomtattam-kódosak, hogy tudom úgy megvenni a jegyet??csak személyesen?? kérem akit tud segíteni emailben írjon..
Rita21
Legyszi irj ram,koszi.

" alt="

">
Péntek éjjel?

" alt="

"> Még most sem...
Pantuci! Te nem alszol?

" alt="

">
Székesfehérváriaktól kérdezem, Távírda utca 13-15 szám alatt tényleg van osztrák bolhapiac?
Szilvanus köszi! sztem ez lehet az! Köszi!!!
Na ez sose jutott eszembe, lehet mert a kis Gali nem tanulta meg

" alt="

">
Korábban egy másik fórumon ez lett a megfejtés:
Amit Anti megtanult, Antal sem felejti el.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások