Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 66 / 284 oldal |
hhh3: ilyen mindenkinek van. Lentebb írták hogy a rendes garanciapapírt postán fogják kiküldeni.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nekem van egy kitöltetlen többnyelvű garanciapapír, de ezt hogy lehet érvényesíteni?
Megérkezett végre az Mp3-lejátszó. Nagyon örülök neki!!!

Nekem csak az egyik jött meg, reklamáltam, és azt mondta futárszolgálatnál egy fiu, hogy náluk csak egy van a nevemen. Végig nézte, nincs, de majd szól egy Pepsinél, hogy reklamáltam. Rögtön hivtam a pepsit, de közben a fiu is telefonált, hogy megtalálta, elütötték a kerületet és a 8.-ba vitték a 18. helyett. És mi van, ha nem reklamálok???
Most hívott a futárszolgálattól egy úr,hogy már csak a második körben nov.1. után kapom meg az mp3-at.Ja és azt is mondta, hogy ezután minden nyertest fel fognak hívni(időpontot egyeztetni),nehogy ne legyen otthon, amikor vinnék a nyereményt!
ÉVA44:
Innen töltsd le az új SonicStage 4.0 verziós telepitő programot, ezzel lehet hogy elindúl majd.
http://www.sonydigital-link.com/DNA/sonicstage/ss
tage_dl.asp?m=ss?l=en (ja és netről másolja a fájlokat, csak gyors internettel használható)
Innen töltsd le az új SonicStage 4.0 verziós telepitő programot, ezzel lehet hogy elindúl majd.
http://www.sonydigital-link.com/DNA/sonicstage/ss
tage_dl.asp?m=ss?l=en (ja és netről másolja a fájlokat, csak gyors internettel használható)
marycsiga! én sem tudom használni! Feltelepítettem, de nem indul, hibaüzeneteket küld!/cannot find the database file, or the database file is corrupted/
2 db MP3-at nyertem, de csak az egyiket hozta a futár.
4db Pepsis mp3-garancia itt sincs! 

Már tudom ,még egyet vársz,de nem egyszerre kaptad meg?
Dulifuli mennyit kellett volna?és hogyhogy csak az egyiket?
Én is megkaptam az egyik MP3-at. Ma du. hozta egy kislány. (busszal jött)
Éva44 nekem is nagyon tetszik,csak kár,hogy még nem tudom használni

Norbika:
A futárszolgálat fel fogja veled venni a kapcsolatot, időpont-egyeztetés miatt, neked csak arra kell figyelned, hogy legyen bekapcsolva a telefonod!
A futárszolgálat fel fogja veled venni a kapcsolatot, időpont-egyeztetés miatt, neked csak arra kell figyelned, hogy legyen bekapcsolva a telefonod!
Meghozták az Mp3at! Nagyon tetszik!!!
nekem van egy eladó,de még nincs jótállás és csak személyesen.
Szeretnék vásárolni mp3-at ha van valakinek felesleges!
Tudnátok segíteni? Hol tudnám megkérdezni, hogy mikor jönnek újra, mert a szerencsétlenek nem oda hozták az MP3-at, amit megadtam.
NYCMB
Igen ugyanaz a lejátszó, mint amit nyerni lehetett! (NW_E002F)
Hát ez tényleg nevetséges ár mármint az Electroworld szlogenje szerint is! Másutt még mindig 26.900 Ft árulják!
Igen ugyanaz a lejátszó, mint amit nyerni lehetett! (NW_E002F)
Hát ez tényleg nevetséges ár mármint az Electroworld szlogenje szerint is! Másutt még mindig 26.900 Ft árulják!
Ne síránkozzatok már a garancia jegy után,nekem lenne okom sírni mert nekem még a lejátszót sem hozták nem még a garanciát.