Igen ez a lényeg. Olyan telefonszámmal kell játszani, amely még nincs regizve a rendszerben. Ja, játszok egy kicsit.

" alt="

">
ok szóval új telefonszám kell

" alt="

">
valaki mesélje el nekem, ogyan kell regizni, hogy ne kapjak hibaüzenetet mej szerint új regizőnek kell lenni x(
Keresek egy olyan illetőt aki nekem feltölt kódokat, mert nekem nem jön be a coke oldal...
Továbbá aki küld netes linket... (chió ipod jobb, balt adok érte)
Köszi.
Olvastam, csak Pancsabi hozzászólása nem volt egyértelmű, de így oké, értem.
Pár hozzászólással lentebb magyarázták el nekem.
1 netes kód + 1 kupakkód = 1 pályázat
1 regivel több ilyen pályázatot is be lehet küldeni.
Van netes kód (több is), de csak egy kupak kódom van. Csinálok egy új regit, akkor ezzel csak egyszer játszhatok vagy többször is?
Azaz minden netes kódhoz kell egy kupak is? Jól értem?
71 Coke kód és egy limitált dedikált palackos Cola cserére vár. Nike utalvány, Chio és Magnum érdekelne érte. Cserearányt írj!

" alt="

">
Pl. a Go-Ped játék csütörtökön kezdődött.
Ez azt jelenti, hogy minden csütörtökön sorsolnak azok között, akik előző héten csütörtök 00:00-tól szerda 23:29-ig játszottak.
sziasztok! segítsetek légyszi, hogy a heti nyereményt ha a hét közepén húzzák és megjelenik a nyertes neve, akkor attól a pillanattól ketyeg a köv. hét, vagy ki kell várni a hét végét?
Köszönöm!
Mostmár olyan, de olyan oooooooookos vagyok és mindent tudok!

" alt="

">
Annyiszor játszhatsz, ahányszor új webes kódot töltesz fel. Ha elfogyott, akkor vége.

" alt="

">
Annyiszor ahány netes kódod meg új kupakod van.. legalább is ez jött le.:

" alt="

">
Új név, új e-mail. más. tel szám, mégse...
De most a másik fiam is "beregelt", s vele már végig tudtam csinálni.
Következő kérdés: Mindenki csak egyszer játszhat a Volt jegyért?
igen bocsánat

" alt="

">

" alt="

">
vw ezt irtam én is

" alt="

"> sada mert lehet úgyanazt a számot regelted be.
Csináltam a fiamnak egy új regit, beküldtem, ahogy írod és elküldött a sunyiba, hogy ezzel a játékkal csak új játékosok játszhatnak.
Fordítva.

" alt="

"> elöszőr kell a netes kódot utána a coke kupak kódot.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások