Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 66 / 9175 oldal |
A Szentkiralyinal sikerul a belepes telefonrol?
Kértem a Lidl-CC játékban nyert bazi nagy tévé mellé lepecsételt jótállási jegyet.
Das Válasz:
Mivel nem vásárolt termékként, hanem nyereményként kapod meg a TV-t, így sajnos jótállást nem tudunk adni.
Probléma esetén a gyártót, jelen esetben a Samsung-ot kell keresni a sorsolási jegyzőkönyvvel, melyet a probléma esetén küldünk Neked.
Das Válasz:
Mivel nem vásárolt termékként, hanem nyereményként kapod meg a TV-t, így sajnos jótállást nem tudunk adni.
Probléma esetén a gyártót, jelen esetben a Samsung-ot kell keresni a sorsolási jegyzőkönyvvel, melyet a probléma esetén küldünk Neked.
Ebben a pillanatban érkezett az e-mail : Campus nyeremény belépő átvételi tájékoztató.
Én is leadtam a neveket és csütörtöki napra kértem a jegyeket...
Pár napjuk még vagyon. Persze akik mennének, azok naponta érdeklődnek, hogy mi a helyzet...
Kíváncsi vagyok, hogy a Fődíj nyertes megkapta-e már a szállásutalványt (+ a bérleteket)...
Valóban elég amatőr szervezés.
Pár napjuk még vagyon. Persze akik mennének, azok naponta érdeklődnek, hogy mi a helyzet...
Kíváncsi vagyok, hogy a Fődíj nyertes megkapta-e már a szállásutalványt (+ a bérleteket)...
Valóban elég amatőr szervezés.
Kíváncsi vagyok, hogy jön-e majd egy óriási elnézést kérő e-mail és valamilyen kárpótlás, vagy ez részükről lezárva és ennyi volt.
Mint amikor a Mars hónapokkal késve tudta csak postázni az Instax mini fényképezőgépeket, de akkor ott volt egy szimpatikus levél a csomagban + ~10e Ft-nyi csoki.
Mint amikor a Mars hónapokkal késve tudta csak postázni az Instax mini fényképezőgépeket, de akkor ott volt egy szimpatikus levél a csomagban + ~10e Ft-nyi csoki.
Én a nyertes értesítő után rákérdeztem mrlyik nap, azt írták megpróbalják elintézni, hogy az amelyiket szeretném.
Megírtam, ahogy azt is ki menne, de azóta semmi sem történt.
Megírtam, ahogy azt is ki menne, de azóta semmi sem történt.
A Guarana / Campus jegyeket buktam, a pótnyertesé lesz, mert a szervező nem tudta megmondani, hogy melyik napra is szólnak a jegyek, így sem felhasználni, sem elajándékozni nem lehet. Szállást nem lehet úgy foglalni, hogy nem tudom megmondani, hogy melyik napra is kell...
Az egyik este kaptam egy e-mailt, hogy másnapig kell leadnom a résztvevők nevét, de még mindig nem tudják, hogy melyik napra, na ezután írtam nekik, hogy komolytalan az egész - azóta sem válaszoltak " alt=""> Borzasztóan dühít, hogy a szervező balfaszsága miatt kell bukni egy 68 ezres páros jegyet " alt="">
Az egyik este kaptam egy e-mailt, hogy másnapig kell leadnom a résztvevők nevét, de még mindig nem tudják, hogy melyik napra, na ezután írtam nekik, hogy komolytalan az egész - azóta sem válaszoltak " alt=""> Borzasztóan dühít, hogy a szervező balfaszsága miatt kell bukni egy 68 ezres páros jegyet " alt="">
Hát az első 1-2 levél egyikében postázást írtak, ha tényleg így van meg se jön időben, nem ám, hogy még legyen idő eljuttatni a csaladomon bellül azoknak akik lehasználják... " alt="">
Én is várpk két Krampusz jegyet...
Guarana-TESCO Campus jegyeket hogyan és mikor küldik ?
(Én nem kaptam még meg, pedig a héten lesz...)
(Én nem kaptam még meg, pedig a héten lesz...)
Hogyne engedne.
Ez komoly? Borsodi nem enged azonos AP-t? Rewart a szervező, nem mai motoros... Mégis ilyen hibát csinálnak?
Írt már nekik valaki? Én most írtam egyébként.
Írt már nekik valaki? Én most írtam egyébként.
A blokk fotóját.
Sada
Unilever
Unilever
zsoka50, ani09
Számomra a lényeg, nagyon át tudom érezni: blokkot, levelet MINDIG fotózni! (Függetlenül az esetleges nyeremény lehetőségétől, vagy annak értékétől).
Számomra a lényeg, nagyon át tudom érezni: blokkot, levelet MINDIG fotózni! (Függetlenül az esetleges nyeremény lehetőségétől, vagy annak értékétől).
ani09 En jártam így, szintén főnyereménnyel. Sőt, aznap küldtem ajánlott levélként,mikor megtudtam, nyertem. Egy hét múlva telefonált a hölgy, nem érkezett be a blokkom, pótnyertest huznak. Mondtam rögtön, én feladtam, bizonyitani tudom. Parom bement helyi postara, jo nagy balhet csapott, de igazolták, hogy aznap tovabb is küldték. Hát, megsajnálhatott, visszament postafiokot nézni. Nem volt ott!! Na, két cégé a postafiok, a masikat felhivta, nem e veletlenül elvitték a sajat leveleikkel. Az ottani hölgy mondta, igen véletlenül enyemet is elvitték, de mar visszatette, pont most jött vissza. Az én marketinges aranyos, kedves hölgyem, megint visszament, és láss csodát, ott volt a levelem. Felhivott, ne idegeskedjek, érvényes a blokk!! Azért 500.000ft volt a fődíj. Végén jót nevettünk, de megköszöntem a sok jövést-menést. Elnézést, hogy sokat írtam, de azóta blokkot, levelet, FOTÓZOK!!!
fitoska, köszi. Lehet úgy lesz. " alt="">
csengetyu
Nem Unilever?
Nem Unilever?
kaporka63!
Hányadik lapszám megfejtése?
Hányadik lapszám megfejtése?
Sziasztok
A Grilllezős UNIVER játéknál nyilyen fájlt kell feltölteni ?
A Grilllezős UNIVER játéknál nyilyen fájlt kell feltölteni ?