Sziasztok!
Valaki írt esetleg a tesconak vagy a clubcardnak, hogy aki 1500 pontot nyert be lehet olvasni kuponként vagy jóváírják esetleg a játék vége után?
pieceofluck
Igen , penny- p&g ajándékcsomag. Kb.1 hete jött @.
weber, pont most néztem én is...2 heti nyertes van csak, egy névvel, egy pedig ellenőrzés alatt...
Az Auchan Milka nyertesek csak nekem nem jelennek meg, vagy tényleg nincs még 1 sem kiírva?
Ja, hogy nem rendes hetek vannak. Akkor értem.
A hetek eloszlása az alábbiakban történik:
1. hét: 2025. szeptember 01. 00:00:00-tól – 2025. szeptember 07. 23:59:59-ig
2. hét: 2025. szeptember 08. 00:00:00-tól – 2025. szeptember 15. 23:59:59-ig
3. hét: 2025. szeptember 16. 00:00:00-tól – 2025. szeptember 23. 23:59:59-ig
4. hét: 2025. szeptember 24. 00:00:00-tól – 2025. október 01. 23:59:59-ig
5. hét: 2025. október 02. 00:00:00-tól – 2025. október 08. 23:59:59-ig
6. hét: 2025. október 09. 00:00:00-tól – 2025. október 15. 23:59:59-ig
De egyébként nem lehet már bent a másik, mert hétfőn már volt 1 nyertes.
Köszi. Mondjuk most nagyon bénán vásároltam, van a blokkon más játék is, úgyhogy bajban lennék, ha el kellene postázni, márpedig a nagyobb nyereményeknél itt is biztos el kell.
Mai nyeremény. A páHázat után kb. 5 órával érkezett az elektromos levél.
De még erre a játékhétre bent lehet egy másik 150ezres.
"Éjjel 4 körül páHáztam."
Tudom, éjjel volt tegnap is meg előtte is, de szerintem ez a mai.
Vágási!
Ez mai nyeremény, vagy csak most értesítettek?
NAGYA
írtál nekik ezzel kapcsolatban? Ha igen, biztos hamar javítják...
Sziasztok!
A Lidl-Detki nyereményjátékban tévesen szerepel hogy már 1darab Detki termékkel is részt vehetsz a játékban.
A magyaranyerő felületén,feltöltésnél,már két darab terméket kérnék.
Viszont a szabályzatban is 1db terméket írták.
Akkor most mi a mérvadó?🤔
timotka 2025-09-18 :: 09:32
Ani78
Min bukott el az Aldi Burn?
Volt valamikor a nyáron Penny – P&G játék. Ahhoz kapcsolódóan mentek már ki nyertesértesítők? Köszönöm előre is, ha valaki tud valamit. 🙂
Igen, azt én is láttam vala, bár az sem egyértelmű, hogy a vastag betűs szöveg a felette lévő ponthoz ("Nyeremények", ami ugye tartalmazza a FŐDÍJAKat és az EGYÉB NYEREMÉNYEKet) tartozik vagy csak az EGYÉB NYEREMÉNYEKre vonatkozik.
Ha szigorúan bekezdésben gondolkodunk, akkor ez esetben a ponttal jelölt kifejezés ("Nyeremények") a bekezdés.
Az, hogy a vastagbetűs szöveg az EGYÉB NYEREMÉNYEK után következik csak egy dolog, valahová le kellett írni ezt a korlátozást.
De mindegy már, mire megérkezne a válasz arra a kérdésre, hogy mire gondolt a költő, vége a játéknak... Aki nyert belépőt, pályázzon másik családtag nevére, az a biztos.
Ha a vastagbetűsben azt írták volna a "nyeremény" szó helyett, hogy "belépő", akkor kérdés sem merülhetne fel.
Bízzunk benne, hogy az is nyerhet Kékfog Han Szólót, aki már nyert belépőt. Kellene a PartyBox...
Mi van ha nincs is kétezer játékos?...
Vágási 2.0
Ez a mondat viszont az "EGYÉB NYEREMÉNY (belépők) bekezdésben van. Vagyis mindenki legfeljebb egyszer nyerhet belépőt.
A fődíjjal kapcsolatban nem írnak se korlátozásról, se megengedéről.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások