Olyan kicsinyesek a cégek, komolyan mondom. A kisebb értékű termékeik nem vesznek részt sokszor a játékban, pedig azokat a fogyasztókat is meg kellene becsülni, akik ezeket veszik. Lásd például Kalifa tökmagok, Libero bugyipelenkák -amikből csak kisebb kiszerelés létezik-, Baba szappanok. Mi ezekből egy rakatok veszünk, még sem játszhatunk.

Na,ez jó,most küldtem be 1 barilla szósz-tészta párt,erre kiírja a tészta kódját már vki beküldte!

Ez meg hogy lehet,én szedtem le itthon a tésztáról,és nem látszott,hogy visszaragasztották volna! Mindenesetre érdekes,lehet ráragasztás elött küldte el az illető.

Még jó én nem olvasom el ki gyártja az adott terméket , csak úgy nagyjából tudom őket. Néha azt szoktam elolvasni miből áll egy termék, a sok E szám. Ekkor ki kerekedik a szemem.

Na meg akkor is mennyi kalória van benne.
De az tényleg bosszantó, hogy nem jut ajándék egyes helyeken, pedig tudhatnák, hogy keresett promós dolgokról van szó. Mindig elgondolkozom vagy mi játszunk, sokat sokan. Vagy ők sporolnak az ajándékokkal, pedig filléres dolgok ezek egy nagy cégnek, és ráadásul adóval is variálhatnak ez esetben az szem.

Szóval nem kerül az oly sokba....
No további szép hajnalt.

Hát nekem is negatívat kell írnom a pöttyösről sajna! Nem elég az hogy beutaztam korán egy nagyobb városba, még a kiszemelt ajándékot sem kaptam meg. sőt ma reggel nem is hoztak törölközőt, vmint párnát!
Nekem megvan a saját kis véleményem a Frieslandról, megvette a Millit, Pöttyöst, Mátratejet...
azóta egy nolmáris játékot nem tudott megszervezni, a méretek mennek össze, az ár nő.. sőt sorra zárja be a Magyar üzemeket.
Gyöngyösön egyik legjobb, legrégibb üzem volt az övék, januártól bezárják. Felháboít, hogy a magyar tej helyett majd iszunk valamisz.rt..!
Az meg méginkább, hogy sok tejipari szakember kikerül az utcára, a környező felvásárlók és kistermelők is krízisbe kerülnek!!!
Szóval én már csak Miskolci tejet és magántermelők tejét fogom inni!
zsinórban beküldtem 16 baba sms-est és semmi. az első alkalommal 3 beküldésből egy nyert,a 2.-ik csoport beküldésből nyert 5 nyert,azóta semmi. különböző telcsiről küldtem,tehát azzal nem lehet gond. azóta az állásom kb.60 beküldésből 6 nyert. a Barilla is hasonló kb.40 beküldés és 1 alátét szett a nyereményem.
Viszont számomra a pöttyös negatív tapasztalat a nagy sorbaállás miatt és a kevésszámú törölköző, stb... Több hostesst kellett volna alkalmazniuk, több helyszín, több ajándék... Csak a legelszántabbak állták ki szerintem a kígyózó sorokat, meg mentek oda nyitás előtt félórával....
mi is nyertünk már velük ajándékcsomagot,Kléber autógumi garnitúrát és repülőjegyeket és mind meg is kaptuk
Én most nyáron nyertem a slágeren egy hatalmas, kétajtós hűtőt és megkaptam.

Összeesküvés elméletek. Nem egy fórumos van, aki nyert óriáshűtőt, utazást, nagy nyereményt és megkapta.
Szerintem úgy lehet, hogy XY nyerte a plazma tv-t és ez az XY az ott dolgozó ismerőse.
Enyhén szólva is hülyeség.
Minden tárgynyereményt megkaptam amit nyertem.
Azt el tudom képzelni, hogy többet kapnak valamiből és azt megtartják maguknak, de amit megnyersz azt megkapod!
Egy érdekes infót hallottam a Sláger rádiós játékokról. Egy ismerősöm ismerősének a lánya ott dolgozik. Minden tárgynyereményt lenyúlnak az ott dolgozók. Az illető is már így kapott plazma tv-t, hűtőt, s tele van a lakása apróbb ajándékokkal. Csak sajnálkozik, hogy az utazásokat nem tudják lenyúlni, mert az már túl feltünő lenne.
Sajnálatos dolog, én azért optimista vagyok, azt hiszem összességében nem ez a jellemző a jkülönböző átékokra.
Most hívtam fel a Milkát hogy a második fordulóban nyertem-e tehenet. A nő azt mondta hogy nyertem. Viszont még nem kaptam meg! A párom és hugom is nyert, együtt adtam fel a pályázatokat, de ők már megkapták a teheneket.
Mit tudok tenni hogy én is megkapjam?
Van még valaki aki most vagy az előző fordulóban nyert de még nem kapta meg?
Tuti a posta kavarta el..

Anikó
én ezért nem is küldtem be a játékot
Egyszer egy tisztítószer nyereménnyel jártam így: csak személyesen egy termékismertető keretében akarták átadni azt az egy flakon szőneyegtisztítószert. Mondtam, hogy porszívót tuti nem veszek hozzá - azóta sem jöttek felém.
Anikó
Megírnád priviben, hogy melyik szalonról van szó? köszi
Tegnap este felhívott egy pasi egy "szépészeti műintézetből", és örömmel közölte, hogy én vagyok az egyik női weblapon futó játék nyertese. Mehetek hozzájuk ingyenes konzultációra. Picit bosszantott, hogy pont ennél a játéknál mosolygott rám Fortuna, mert már a beküldés pillanatában rájöttem, hogy mi a trükk: ha nyerek, ingyen megmondják, hogy a kezelésért mekkora hatalmas összeget pengessek ki.

Azért a biztonság kedvéért rá is kérdeztem, mielőtt mondtam a férfiúnak, hogy elnézést kérek, de nem tartok igényt a nyereményre.
Idáig oké, a negatívum most jön: az előbb néztem az illető weblapot, vajon fent vannak-e már a nyertesek (ha igen, kik), és látom, hogy a játéknak még nincs is vége. Beküldési határidő sincs megjelölve. Vagyis alighanem mindenkit felhívogatnak ezzel a süket dumával, hogy ő nyert, és így gyűjtik a kuncsaftokat.

Akkor ez inkább pozitívum!

Nekem puszta véletlenségből maradt meg két vonalkód, meg mert jók a csomagolások. Másfél éve vettem a gyereknek a játékot, és az egyik csomagolásban tartottam az úticsomagban a pelenkákat, a másikat meg tárolódoboznak használtam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások