krysztasz
Hiába fogok telefonálni. Közölni fogják velem, hogy a legközelebbi hely az Hatvan, én meg erről irtam!
hugika67
Eszembe jutott még valami. A honlapon írtak egy számot, hogy hol lehet érdeklődni. Mondd el nekik, hogy ebben az esetben mi a teendő. Irj, ha van valami fejlemény, kíváncsi vagyok.
hugika67
Most már értem. Ha nincs a környéken, akkor ez probléma. És ha felhívod a legközelebbi McDonald's étteremet, hogy van-e még, ha igen, akkor valahogy már csak el kell menni érte. Persze nem tudom, hogy merre laksz, lehet hogy jó messze van, most csak úgy hangosan gondolkodtam, hogy én mit csinálnék.
Azt tudom, ez a problémám, nem vagyok pesti, és a környéken se nagyon van, ami van ahhoz meg kellenne egy kis protekció, mert eddig sem sikerült semmit, mindig elfogyott, mire a sor odaért!
hugika67
http://www.cocacola.hu/8_16_1.php
A Coca colának nagyon tuti lesz az új játéka. A CD az tuti lesz, de hol fogom beváltani? A maggis cuccokat ne dobjátok ki, én is gyüjtöm, tuti, hogy húsvét körül lesz ilyen akció.
Indítson fix ajándékokért pont vagy vonalkód gyűjtő játékot a MAGGI. Ettől lennék csak igazán hűséges fogyasztójuk!!!
A Koronás cukornak volt játéka, 5 különböző kód kellett hozzá.
Tchibo igen.
És vmelyik cukor is volt, de melyik?
Az biztos, hogy annak a márkának többféle cukráról kellett kód, önmagában a kr. cukor nem volt elég.
Tchibo, Korona, Csillám kristálycukor.
Voltak már?
Hey-ho-ra nem nagyon emlékszem mostanában.
Teri
Én nem vagyok az illetékes néni, de én is szeretnék ilyet. Gyűjtöm én is a kupakokat, és reménykedek. Mint tudjuk, a remény hal meg utoljára...
Szóval, talán két éve volt egy ilyen lehetőség, szerintem is itt az ideje már.
A COCA COLA de nem sms,stb,hanem hűség akciót,aminek a lényege az lenne,hogy az összes kupakot beváltanák vmire. Biztosan más is van úgy,hogy nem jött össze annyi kupak egy adott időben(vagy nem volt ép az amit szeretett volna) és megmaradt egy rakat,nyuszis karácsonyfás,pontos stb.(PL.nekem

) Mondjuk most lehetne egy Szilveszteri akció. (iletékes néni-bácsi tetszik itt járni?)
Intim betéteket muszáj használni egy nőnek, jó lenne, ha a "nehéz napokon" az vigasztalna, hogy nyerhetek a Libresse vagy az Allways intim betéttel. A náthaszezon közeledtével a Zewa játéknak is nagyon örülnék.
Jövőre az olimpiához kapcsolódóan ilyet terveznek indítani akciós kupakokkal, sporthoz kapcsolódó tuti nyereményekkel.
Én annak örülnék, ha a Coca-cola indítana megint kupakos játékot. Pohárért, maciért. Nem szeretem ezeket az sms-féle játékokat.
Reacska
Majd fog!

2 nappal azután bukkanunk rá a játékra, ahogy te kidobod mindkét zacsival és már a kukásautó is elvitte!

Én már jártam így.

hathor!
Az 5let szuper abból van jó sok nálunk is.
Az egyik ajándék lehetne mondjuk digitális fényképező
Egyik titkos vágyam válna valóra, ha a Nestlé indítana egy olyan játékot, amiben minden termékük játszana. Nálunk rengeteg Nestlé fogy! Lehetne mondjuk pontgyűjtős, garantált ajándékokért, de nem a vonalkódot kéne gyűteni (az kell másra is

), hanem mondjuk a Nestlé feliratot... Na mit szóltok?

a shauma nálam is jöhetne a párom azt kap a cégétől havonta.

" alt="

"> miért nem tudnak niveát adni?

baba is jöhetne, győri kekszek, crepto, chocito és kinder pingui vagy maxi king. ebből pl két zacskóval van, sajnálom kidobni de eddig soha nem játszott.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások