BELA-H
Én gyereknek sosem beszéltem előre a nyereményről, csak ha már megkaptuk. Sok csalódástól megkíméltem őket, kezdve a sok hetes várakozástól az "én nem ilyen lovat képzeltemig".
fitoska mi is vagy 6-7 pályázatot dobtunk fel,úgy sikerült,hogy számolt a gyerek vissza,3--2-1 és -0nál nyomtam entert

" alt="

">))))))Bugyutának hangzik,de itt is és az Obi játéknál is bejött....
Igen a súly fura volt,de 2.3éve már nyertünk egy ilyet(picit sötétebb ) és most a gyerek az "anyukát" várta a méretek alapján...........Az a gáz,hogy pont ez a cég elég macerás minden tekintetben(betűre be kell tartani mindent,szigorúan veszik),szóval nemcsak a pályázónak,hanem a szervezőnek is illik betartani ami a szabályzatban van....szerintem.Mindenesetre én írtam nekik,meglátjuk mire jutunk.
Én meg hiába töltögetek,nem sikerül nyerni...pedig a keresztfiamnak megígértem...😭 eddig 10/0...
Én nem is számítottam nagyobbra, tekintve hogy milyen sok maci a nyeremény. Amúgy sem volt reális a megadott méret(méret 60 x 50 x 40 cm; súly 70 g)
Pom BAR plüss maci a szabályzatban 60*50*40cm......
a valóságban 24cm......a gyerek nagyon csalódott.
Bárcsak elmondhatnám ugyanezt a Frei-csomagot illetően. Többszöri üzenetváltás óta még mindig semmi...
Pénteken megérkezett az Omnia nyeremény, úgyhogy mégsem volt kamu! 🤗
Kamuoldal ígéri, hogy nyereményjátékon szerezhetünk szegedi bérletet:
https://szegeder.hu/helyi/2024-08-15/kamuoldal-ig
eri-hogy-nyeremenyjatekon-szerezhetunk-szegedi-berle
tet/66bdb73247d3c002f0044d4c
nyikolaj007
real boltokat nagy ívben kerülöm, csak végszükség esetén térek be olyan üzletbe.
Azon üzletek nyereményjátékait meg sem nézem már.
Reál 30 ezres!!!!!!
Megfogadtam , nemhogy nem töltök fel egyetlen blokkot se,de még a nyerteslistát sem nézem meg....
Megnéztem!!!!!
Minden hónapban kiveri nálam a biztosítékot!!!!!
Ez senki szemét sem bántja????
Ez nem egyszeri dolog ,ez már szinte évek óta így megy.
Esély sincs a nyerésre!!!!
Kapzsi g....cik.😬
anyoka
Amit pityesz76 ír (5000), az a történelem,
amit én írok (4000) az a jövő: 15.-én kezdődik.
Sőt még be tették egy regre azt hiszem napi 3 blokkot lehetett tölteni.
jó, értettem.
A korlátozás megvolt, csak nem értettem mire írja sada a 4000 Ft-ot...
anyoka
A végetért 5000 Ft os legyen élmény a mosás játék szabály 8.pontja :
"1 játékos ill. 1 háztartás 1 db napi és egy darab heti nyereményre jogosult.. .
Egy háztartás fogalma alatt azonos lakcim alatt élőket tekinti ,függetlenül a rokoni kapcsolat tól.

" alt="

">
Nem is tudtam.

" alt="

">
anyoka az első ecofamily játéknál 3 a mostaninál 1 kártya volt nyerhető... amit sada említett azt azért tette, hogy úgy kellene csinálni és akkor nincs blokkgyűjtés.
Nekem az a fura, hogy az "olcsó"/"blokkgyűjtős" játékoknál általában nagyobb nyeremények vannak, míg a több feltételes játékoknál kevésbé.
Szerintem az egy és/vagy olcsó termékes játékoknál sok pici nyereményt és egy vagy több közepes értékű díjat kellene kiosztani. Pl. a mostani Pom-Bär játék jó ilyen szempontból.
Míg ha drágább és/vagy összetettebb a játék, ott több közepes díjat és egy vagy több nagy díjat.
Elbeszéltek egymás mellett...
A már végetért játéknál nem volt korlátozás, csak a min. vásárlási érték. A majd 15.ével kezdődőn pedig 4000-ért kell majd Unilever terméknek lennie.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások