Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 66 / 2011 oldal |
És bökj a nyerteseknél a főnyereményre, hogy az legyen szürkével aláhúzva.
Zárd be az összes megnyitott oldalt és frissíts!
Pedig a zöld nevű nem fődijas
Kedves sada,
Megnéztem jobban (!!!!), sőt egy ismerősömet is megkértem, hogy nézze már meg ő is azt a fődíjnyertest, hátha tényleg velem van a baj..
Kijelenthetem, hogy már ketten vagyunk, akik Zöldnek látják azt a nyertest.
Megnéztem jobban (!!!!), sőt egy ismerősömet is megkértem, hogy nézze már meg ő is azt a fődíjnyertest, hátha tényleg velem van a baj..
Kijelenthetem, hogy már ketten vagyunk, akik Zöldnek látják azt a nyertest.
Van egy ilyen nevű cég is.
Nézd meg jobban!
Mobiltelefonról nézem, nekem "Zöld-et" adja be fődíjnyertesnek
A fődíjnyertes Nagy Tibor.
Fődíjnyertes is ő
Ő nem a fődíjnyertes, csak napi nyertes. De amúgy igen, az.
Lidl-Nescafe fődíjnyertes...
Csak nekem fura ez a név???!...
Csak nekem fura ez a név???!...
Nálunk is csak Verbena van már csak, de az nem kell.
LIDL - itt is múlthét hétfőn ki volta rakva egy raklappal, mentem vissza szerdán, nem volt meg.
Tegnap én is megvettem az összes (9) Bombit, amit találtam.
Lehet, hogy volt még máshová is kitéve, azt nem tudom, annyira nem kerestem. Verbena és Moments viszont volt bőven.
Lehet, hogy volt még máshová is kitéve, azt nem tudom, annyira nem kerestem. Verbena és Moments viszont volt bőven.
Jó ez a Lidl játék ,de sajnos nincs termék nálunk a Lidlben,pedig 3 is van ? Még Verbena cukorkát lehet kapni .
Ecofamilynél mãr én is többször jártam így.
Megoldódott, visszasztórnózták, visszakaptam a manit majd újra blokkoltattam és kifizettem.
Ecofamily - begyűrte a blokkot az önkiszolgáló kassza.
Az újranyomtatásban NEM adóügyi bizonylatot nyomtat, nincs ra.
Most szerencsétlenkednek.
Hihetetlen.
Az újranyomtatásban NEM adóügyi bizonylatot nyomtat, nincs ra.
Most szerencsétlenkednek.
Hihetetlen.
A jsz-ban ott a boltlista és az adott boltban megnyerhető kerékpárok száma is. (forgalom arányos)
(Nálunk tényleg nem 100, hanem "csak" 90.)
BAZ megyében nincs "játékos" bolt.
(Nálunk tényleg nem 100, hanem "csak" 90.)
BAZ megyében nincs "játékos" bolt.
Köszönöm sada az infót
Nekem azért kellene egyben a kb 50 millio mert szeretnék már venni egy takaros kis házikót kerttel ahol kapálgathatnék ,szemezgetne a kendermagos a komondor meg megkergetné a postást. Most a 3,-on ez körülményes lenne de hallottam már,hogy erkélyen vágtak melackát. Jut eszembe- felénk nincs is CBA viszont szoktam utazgatni de nem Nöi bicajért ami amúgy sok helyen jó nyeremény
Nekem azért kellene egyben a kb 50 millio mert szeretnék már venni egy takaros kis házikót kerttel ahol kapálgathatnék ,szemezgetne a kendermagos a komondor meg megkergetné a postást. Most a 3,-on ez körülményes lenne de hallottam már,hogy erkélyen vágtak melackát. Jut eszembe- felénk nincs is CBA viszont szoktam utazgatni de nem Nöi bicajért ami amúgy sok helyen jó nyeremény