Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 652 / 1759 oldal |
Knorr piknikkosarak
KNORR piknik, egyben,rendben!!
Palackposta a kisfiamnak
Szintén Knorr piknikkosár. Aggódtam, de kár volt. Sértetlenül megérkezett a csomag.
" alt="
">
" alt="
">Én is megkaptam a Knorr piknik kosarat. Őszintén szólva vegyesek az érzelmeim vele kapcsolatban. Mindjárt kinyitáskor elengedte a ragasztás a tányér és pohár tartóját. Elég gagyin volt beragasztva+szegelve. De ezt leszámítva nagyon szép és egy bögre sem tört el szállításnál.
Végre én is megkaptam a Knorr piknik kosarat. Már nagyon vártam
" alt="
">
" alt="
">Piknik kosár.Ki van szakadva a pohár és tányértartó része.
Palackposták , Knorr piknik-kosár
Palackposták
" alt="
">
" alt="
">Knorr piknik-kosár
Egyik bögre csorba
" alt="
">
Egyik bögre csorba
" alt="
">Knorr piknik-kosár
" alt="
">
" alt="
">Nonka és Szildi felajánlása. Nagyon köszönöm.
Nem postán jött, de csak ide való.
Elhozta egy ismerősöm a tesco-disney on ice jegyeket (az enyémet és amit itt vettem azt is). Csak az email kellett és személyit kérték tőle.
Elhozta egy ismerősöm a tesco-disney on ice jegyeket (az enyémet és amit itt vettem azt is). Csak az email kellett és személyit kérték tőle.
Még pénteken 2 külön futárszolgálattal megérkeztek a facebook-os nyereményeim, a multifunkciós nyomtató és a Helly Hansen vastag baseball sapi(fehér). Amúgy őt eladnám, ha valakit érdekel.
" alt="
">
" alt="
">Még pénteken Sport csokipakk 11 csokival.
" alt="
">
" alt="
">Ő volt Bikficke.
Nem. Emlékszem, anno, amikor a mienk pici volt, az istennek sem akart ugatni. Anyu még a farkát is húzogatta, de meg sem nyekkent. Már kétségbe voltunk esve. De aztán egyszer csak megszólalt. De arra már nem emlékszem, mikor, mert régen volt.
Nem fél, nem haragszik, miért kéne, hogy ugasson?
Kiskutya, olyan pici alig merem megfogni. Evett, ivott most lustizik az ágyon. De ugatni, nem ugat. Az baj?
Tegnap sport csokipakk és wellness hétvége személyes átvétellel.